Nette tantıştığım çocuk fotolarda uzun görünüyordu ben de sormamıştım ama boyu 1.76 ymış. Ben 1.80 falan sanıyordum.
Boyum 1.65, bana 1.80 erkek gider diye düşünüyorum.
Napmalıyım?
Boyum 1.65, bana 1.80 erkek gider diye düşünüyorum.
Napmalıyım?
4 cm yan yana durunca belli mi oluor sanki saçma sapan konuşmayn. sevmiyosan istemiyorum de bitsin boyu falan bahane yapıp komik duruma düşmeyin.
benim ki 1.90 hayatım, ödünç verebilirim istediğin zaman:)
ay süper olur hatta beraber kullanalım 3lü :)
3lü yapsak istemez misin. Sevgilinin baska bir kızı nasıl becerdigini izlersin beni :)
1.76 İle 1.80 Arasında ne fark var? 1.79 kısa 1.80 uzun gibi diyen bir kara cahilsin anana babana yazık
e öyle zaten 1.80 uzun 1.80 altı kısa
Topuklu ayakabbi giydir :D neyin kafasinu yasiyorsan bna da oner bende yasayayim :)
Cevap
112Cevap
1,80 erkek nereye gider? Sen fazla uçma, 1,76 sana bakıyorsa öp başına koy. Boyuna bakmadan erkek beğenmeyen kızlardaki öz güvende kimsede yok.
Eee, Ya tutarsa? Ve terbiyesiz, 1,76 kısa çıktı diyor. "Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2010 yılı itibariyle ülkede ortalama boy erkeklerde 172,6 santim, kadınlarda ise 161,4 santim." Dikkat edersen sapma miktarı da aynı. Ama işte gönül neler umuyor.. 1.80'lik erkek olsa, geniş omuzları kaslı kolları atletik vücudu da olsa, 1,65 lik halimle bana tapsa...
Senin gibi zihniyetli insanlara tav oluyorum. Boyu senle aynı olsa ne olur , boyu senden kısa olsa ne olur? . Kusura bakma ama yatakta herkes aynı boydadır , bunun dışında hayatında hiçbir şekilde seni etkilemez.. Senin kendine özgüvenin yok bırak bari çocugun hayatını karatmadna onu kırmadan uzaklaş.. Önce bir kendine gel sonra bir başkasına gidersin...
Sen 1 damlacık boyunla 1.80 boymu istiyorsun yet elması :D :D. Ben 1.70im bende bile senin kadar boy takıntısı yok. Erkek benden uzun olsun yeter derim. Benimkide 1.74
Benim sevgilim 1.74
Lama bul kendine bir tane arada bir suratına tükürsede boyu 1.80 vardır.
İntten tanış buluş sonrada gel boyu kısa çıktı adamın diye ağla😄 Sen erkek çıktığına dua et 😄
Ahaha iyidi bu :D
vurdu gool oldu :D
4 cm ortalam 1.5 -2 parmak fark yapar eğer sen bunu kafaya takıyosan senden bir bok olmaz.
sanki yeni bir kıyafet alıyorsun ya dalga geçer gibi bana 1.80 gider yazmışsın, 1.76 Türkiye ortalamasına göre hiç de fena değil zaten.
Uzak dur o çocuktan, kesinlikle yaklaşma. Ne demek 1.80 değil?
Uzak dur, hayatından çıkar ki çocuğun hayatı rezil olmasın...
topuklu giydir bozu uzasın ben 1.92 yim bana göre kız yok varsa üstünüze alınmadan ben 190 ım yazsın yorum altına gelecekten ümidim kesilmez belki
vala adam senden 10 cm uzun yeterli yani 180 boylada fazla fark yok yani boy takıntısı var kızlarda ya
Lan etek mi aliyon abiyemi m k
Yok yok sana usluplu demicem 30 cm isini gorur senin bu konuda netim
Bir yetmiş olmama rağmen ben böyle kafaya takmıyorum, sana ne oluyor
Bende 1.75 boyundayim ben napiyim bana kac gider? Bende hep kendimden kisa buluyorum bence iyi sana gore 1.65lw 1.80. istiyosun benimde 2 metre olmasi gerek ozaman
bebeğim sana 180 kısa durur en az 1.90 flan olması lazım malum sen boylu poslu bir kızsın 😒
sen kacsın
1 72
Aptalmisin demicem gerçekten Aptalsin Sarışınmısın yoksa ah pardon onlara hakaret oldu
Ayrılacakmısın? Ayrılacaksan çocuk adına sevinicem de😂Neyin kafasını yaşıyon sen ya😂
boyuyla değil organıyla işin var senin. onu ölç bakalım kaç çıkıcak. O da yetmezse ikiye böl çocuğu sonra da parçaları iki ucundan bağla. Boyu iki katına çıkar. allam yareppim
he canım hem cücesin hemde kral istiyorsun davul bile dengi dengine
bulmuşun bunuyorsun ehh yani tam sopalıksın varya 😂😂😂
1.94 boyum var
yarın gel beni ailemden iste evlenek. s. s
Gözün doysun 4 cm içinmi kaybetti şimdi o cocuk sana dönde bir boy aynasına bak dese ne dersin
Sorun etmissin bastan boyu. Halbuki sandığın kadar sırıtan bir durum da yok.
Oha ya karpuz mu seçiyorsun önce kişinin huyunu suyunu beğen. Siparişle olmaz bu işler hem 1.76 kısa değil şeyini sor birde kaç cm diye
Hımmm topuklu ayakkabılarından versene çocuğa yazık 176 olmaz çok kısa
Garantisi yok muydu? Götür aldığın yere değiştir.
trolldur umarım hobbit gibi bişisin napcan o kadar uzunu
Sen çocuğun boyunu boşver git kendine bir beyin al
Çokta kısa değil bence gayet ideal 180 çıksa karşına onu da beğenmez 190 olsaydı derdin
Oglana topuklu giydir kullan çünkü daha iyisi sana fazla
Sen bu boyla 180 mi istiyosun sakamisin ya cocuga kisa diyosun 175 olur sana uzun bile sayilir senin icin 165 e 180 uyar diyo 😂😂😂😂😂😂😂
topuklu giysin 5 cmlik :D
Ne sacma sapan insanlar varya şu dünyada :D
165 boyuna bakmadan 176 kisa diyosun helal olsun valla
Duygularıma tercüman oldun 😂
pardon da sizler kaçsızın ya 1.75 mi
Bende 165im ama senin gibi 176 kisa demiyorum. O kucuk internet dunyandan cik kuzum az kalabaliga karis. @öylemicanım1 ne mutlu bana kuzu 😅😅
Bende senden uzun sndım. Sen bradd pitini aramaya devam et.
Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun bu hasar çocukluk dan mı kaldı?
Boyun 165 senin icin zateb 180 son sinir uatu uzun olur 176 gayet iyi senin boyuna gore
İnternette erkek arayan bir adet zavallı kızımız daha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yok yani genelleme yapıyorum kusura bakmayın ama bizim millet harbiden kanka.
ne kankası ya hakikatan garipsiniz :D
"Kanka" değil o geri kafalı demek
Sizin gibiler bazen beynini hiç yormuyor sanırım.
Boyu değil işlevi önemli diye boşuna dememişler güzelim 😂😂😉
165 e o boy çok iyi yer elmasısın ama deve istiyorsun
Bence o koca popondan büyük olan egonu al ve siteden çıktır git. 165 boy var ego 190 😂
Devler ülkesinde mi yaşıyorsunuz arkadaşım siz? Boyu iyi işte sanki sen uzun musun
4cm için bunu diyolarsa durum cok ciddi beyler 😂😂😂
Kardeş 1.65 boyunla arabanın tavanını göremiyosun 1.80 erkek istiyosun ne diyem
bir sonraki sorusunu tahmin etmek zor değil, kaç girer acaba sana
Yolda yürürken gtün yere değecek neredeyse 1.76 neyine yetmiyor?
sen kaçsın kezban
dedi boy problemi yaşayan ergen :D
gören de selvi boylu sanar seni. piknik tipisin çok bile o boy.
Canim sizde takıntı galiba not mutluluk arayın birazda
önceden sormadınmı veya yanında metreyle bir resim attırmadın mı :D:D:D:D
4 cm sıkıntı benim için diyosun.. boyda bu kadar sıkıntı çıkarıyorsan başka yerini düşünemıyorum
Nette tanıştın Bukdar üzülme yenisiyle tanışırsın tatlım
1.65 kızların uzun boy takıntısı
Şu boy derdiniz içimi baydı.
Bende boyun uzun sandım neyine yetmiyo 176 kendi boyuna bak ilk önce
Kes lan gott sanane milletin boyundann kendin 180 sin sanki uzun erkek istoliyon bacım
geldi mahmut abi :D
Babndir canisi mahmut abii
Böyle şeyler i tek kafaya takan tek milletiz heralde
Anlasabiliyorsan 4 cm in lafini yapma😁
Ne yapalım boyunu mu uzatalım?
değişim kartı varsa sorun olmaz... :))
Bekle çocuk biraz uzasin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar