benim boyuma laf yapıp kendi egolarını tatmin etmeye çalışanlar kendini mutlu etmeye çalışıyolar
ama nafile :) onlar kendi egolarını iyi tatmin etsinler belki faydası olur.
bak kızların bukalemun gibi nasıl renk değiştirdiğini gör
www.kizlarsoruyor.com/.../q1610231-bir-erkek-kendisinden-yaklasik-8cm-uzun-cok-iyi-anlastigi
şu konuda bak ne yorumlar yapmışlar oku biraz etrafın ne dediğini umursamamayı öğrenirsin belki
haklısın
Hocam, benim boy 177, ama elhamdulillah osmanli torunuyuz, elimiz kuvvetli, yürekliyiz... yoksa devedede boy var. Hem seccadelere bu boyumuzla sigmiyoruz, daha buyuk olsak nabicaz gurban?
doğru söylüyon Allahına kurban kardeşim ! biz eogist değiliz diğer insanlar gibi.
Türkiyede kadın boyunum ortalaması 163tür zaten kendini komplekse sokma onlar uzun kalıyor sen kısa değilsin ^^ benimde eski sevgilim 178di çokta iyi duruyordu yani. -Benim boyumda pek kısa değil 166yım sen kısasındır ondan iyi duruyordur deme :D -
:D :D ama yani ben bir yerde çalışıyordum iki tane kız geldi ikiz kızlar rahat 1.88 vardı ve benden 1 yaş küçüklerdi komplekse girdim yani bunları görünce. s. s
Benimde arkadaşım var kız 187 sırık gibi yanına erkek bulamıyor o kadar uzunu itici ya ben senin boyunun pek kısa olduğunu düşünmüyorum açıkcası :D boy çoğu zaman genetik oluyor birde boşver gitsin komplekse girme bizim sınıfta bir çocuk vardı çocuk 150ydi hala öyle ceket giyiyordu ceket dizlerine geliyordu haline şükret derim :)
ohaa be 1.87 he vay be o kızda bile o boy var yani. s. s bizde yok :D
Ama onun ailesi baya uzun anne babası basketbolcu kız voleybolcu ne bekliyordun ki :D
o zaman normalmiş yani :D
Yanii bak bende voleybolcuyum ama boyum kısa çünkü ailem pek uzun değil annem 172 babam 174 :) takma kafana iyisin sen :D
senin boy kaç peki
166
hım iyisin yine sende
Bir kıza göre iyi olduğumu düşünüyorum. Teşekkür ederim :)
1,78 ler de kısaysa diğerleri napsın?
baksana yukarda ki cevaba kısa diyor işte o bile benden uzun !!
yahu Allah aşkına... senden kısa olan boyluları düşün o zaman..
ben intihar edersem onlarda kesin olarak intihar etmeli yorumlara bak bi. s. s
bırak yorumu falan şükret biraz ya...
teşekkürler eic için..
rica ederim
Cevap
19Cevap
bence bu ilişkilerde boy olayı ilgilenilmemesi gerekn bir durum. ya sonuçta sen 1.78 sin o 182 olsun. olsun yani ne var allah vermiş çok ta güzel boy vermiş, dostum hiç takma böyle şeyleri bir boyla işi bitirme derim
teşekkürler ama bazı insanlar senin gibi değil işte :)
sağ ol tavsiye için :)
bana göre kısa ama erkekler 22 yaşına kadar uzayabiliyor çeşitli sporlarlarla ve boy uzatma kitabını kullanarak boyunun uzamasına yardımcı olabilirsinn
senin boy kaç?
176 cm
ya git nerem kısa :D sen topuklu ayakkabı giyersen benden uzun boylu olursun.
devamlı topuklu giymecene göre asıl sen kısasın :D :D
ay olmaz öyle şey özel günlerde babetle mi dolaşıcam ben :D
sanki her gün giyiyorsun yahu :D
olmaz ama 2 cm çok az hem bayanlar nedense erkeklerden çok daha uzun duruyor o yüzde en az 8 cm olmalı yani 186 falan
c. ronaldo bile 1.85 be ! :D sen öyle erkeği biraz sor bulun !
biliyorum o yüzden yurtdışına açılmayı düşünüyorum Ronaldo dan uzun erkekler bulurum orda :D
iyi tamam sana başarılar :D :D
Sanada başarılar umarım istediğin boya ulaşırsın :Dd
dostum sana kıssadan hisse yapayım, burdaki tüm üyeler 2 metre boyunda o yüzden sorma hiç ;)
boyun gayet normal.
kızlara uyuz oldum ya 1.68 boyula bana kısa diyor. s. s
yorumumu tekrar oku, diyorum ya burada herkes 2 metre ;) ben senden 2cm uzunum sadece 180 boyum var, ama bana uzun olduğum söyleniyor, kendim de ortalamaya bakınca evet genelde uzun grupta yer alıyorum.
aynen ya 1.68 boyuyla 1.85 erkek istiyor egosu yüksek bunların
senin gibiler yüzünden yüksek kusura bakma. kendinde olan özellikleri göz önünde bulundur, bir kriterin olsun. karşındakinin kriteri değil belirleyici olan sadece, sen de belirleyici olucaksın bu konuda.
benim ne egom yüksek olacak? şaçma sapan konuşupta tartışma çıkarma.
arkadaş yazdığımı anla len ;) tam aksini söylüyorum, hiçbi kriterin yok egon düşük. çok tavan da olmasın çok düşük de olmasın onu diyorum. sen kriter koymamışsın daha yeni fark ediyosun ve bana diyosun ki 165 boyunda kız eleştiriyo ona mı inanayım diye benden destek bekler gibisin. bu kadar kritersiz olma seçici ol. basit olma kaybedersin. tartışma çıkacaksa şimdi çıksın basit dedim sana.
tamam o zaman ben yanlış anlamışım bende şeçicim olucam bundan sonra hacı :) öyle şeye
böyle şey hesabı ayıktın :)
ben kızın biri ezmeye çalıştığı zaman yere batırıp batırıp çıkardığım bile olmuştur. kız diye hemen yelkeni suya indirme. aşkmeşk işinde prof değilimdir ama seçici insanım.
kısasın bana göre ama senden kısalarda var üzülme yani türkiye genelinde bakarsak ortalamada gibisin
ben öyleyim ya en iyisi dur bir saniye !
benim boyum senden kısa ama kendimden uzun kizlarla bile ask yaşadım sıkıntı yapma onemli olan boy degil işlev ;) boyun uzun aklin kisa olmasin gerisi teferruat :)
vayy reis eyvallah :))
Neden bikac santime takiliyorsunuz ki bence normal gayet
sağ ol ama baksana yorumlara. s. s
Bosver iyi iyi
bana 20den kucukken daha uzamaz kısacık kalır dıyolardı.23 yaşındayım 1.85 raad ol
inşallah ya 1.85 olsam var ya offfff :D
Yaş 20 olunca boy uzaması pat idye durmuyor burdakilere kulak asma bir doktara gidip boyunu uzatmak için yapabileceklerini öğren
hangi bölüm bakıyor ki ya izinli günümde gidip muayene olam. s
Dediklerine göre kız 1.82 felan oluyor. Ayrıca 1.80 yok denecek kadar az abartıyorsun. Ayrıca kısa da değil. Belki 1.80 olabilir.
1.84 1.85 filan olamaz mıyım ya. s. s
bilmiyorum. Basketbol oynarsan belki olabilirsin ama yaş olmuş 20. zaten o yaşlara kadar uzuyor boy. 1-2 sene basketbol oyna 5 cm uzayabilirsin belki. sürekli asılı kal. ben 17 yaşımdan sonra yaptım çok etkisi oldu gerçi benim yaşım geçmemişti daha gelişme dönemindeydim. Yap faydasını görürsün.
inşallah ya. günde 1 litre süt içicem !
bende 20 yaşıma kadar uzadım
bırak sütü şimdi. sütde iç ama boyunun uzamasını istiyorsan sürekli zıpla ve asılı kal. 1-2 ay yapıpta vazgeçme. 1-2 sene yap.
tamam sağ olasın :) günde 2 bardak süt içsem nasıl olur?
iç faydası olur zararı olmaz :)
kanka geçmiş olsun elindekilerle yetinmeye bak :-) ama takma boyu falan çok çalış çok paran olsun 2 metre kızı köle yaparsın anadınmı
anladıkta eziyolar bizi be. s. s
bu ülkede kızların %70 i 175 in altında onlara yönel
İntihar mı etsem :D kısa diyorlar la :D süt içsem uzar mıyım yaş 18 acil yardım :D
vallaha ya inhitar edesim geldi yemin ediyorum kızların yoruma bak :D :D
La 178 diyorsun :D ben ne yapayım 173 falandı :D
vallaha bilmiyorum ya yarından itibaren basketbola başlıyorum hacı :D :D yetti artık
!
ip atla :) en çok boy uzatan spor
Birçok kişiye göre gayet iyi bence.
iyide kızlar bile benden uzun boylu kompleks yaptım. s
ya yok geçen starbucksta çalışıyorum iki kızlar geldi rahat 1.88 vardılar sordum onlara ve 1 yaş
küçüklerdi benden.
ezik gibi kaldım kızların yanında :P
abi ben 1.80 e yakın bir kız bulsam direk basacam nikahı sen kısa dersin :D:D
İstanbul'da yaşıyorum başkan burada dolu :D :D ama malesef ben yanlarında 3-4 kısa kalıyorum. s. s
hacı ben starbucksta çalışyorum benden 1 yaş küçük ikiz kızlar geliyor kahve içmeye
kızların boyu 1.88 kendilerine sordum ve kızların yanında ezik gibi kaldım ya. s. s
:D :D la ayarlasam var ya fena ikizler ya bendede tip var fakat kızlar uzun boylu
bana bile bakmıyolar yani. s. s
:D :D iyi sürülürde işte bana bile bakmıyolar bende tipte var fakat olmuyor işte
o kadar kolay olsa pehhhh biz orda işçiysiz onlar baba parasıyla kahve içiyolar... adaletini
dünya kere. s
olur tabi işten bile atar babanı he söyleyeyim öyle çok yavşak var dikkat et
Benim gibi biri icin degil
hımm moralim düzelmesi lazım tribe soktuklar beni şimdi. s
kafayı yedim be. s
adriana limayla aynı boydasın
:((((
kısa boy 178 altıdır kısa diyen 160 lara üzül
177 183 arası ideal benim boyum 182 sevgilimin boyu 172
normal ayrıca yüz ve basket oyna
faydası olur mu
Türkiye standartlarına göre normal ama bana göre kısa.
senin boy kaç peki? :D
sana göre kısa mı? bende sandım senin boy 1.85 filan yani :D :D
yok eziklediğim değilde yani bana kısa demene sinir oldum :)
eziklemeyin arkadaşlar, bana göre kısa diyince ben de 1.80 diye düşünecektim ama türk kızlarının boylarına bakmadan manken, biscolata erkekleri istedikleri aklıma gelince uyandım mevzuya ayık olun kayığa binmeyin hadi eyw
Sende o zaman cücesin alla alla be ! adamı tribe sokuyor ya
işte bu tip kızlar kaale almicaksın, bak iki laf yedi nasıl da zehrini kusmaya çalışıyor, kızım ben senin tipinle ilgili bir yorumda bulunmadım, boyunla ilgili bir yorumda bulundum, eleştiri görünce hemen sokacak laf arıyorsunuz dünya güzeli olsanız bu kaliteyle sıfır, sen de dert etme dostum bir sürü senden kısa kız var yeter ki aklı selim olsun gönlü güzel olsun, tipi güzel içi çirkin kızı ne yapacaksın etrafta bir ton var
ya bir git işine bende 1.90 kızlara hastayım fakat öyle kızlar benle çıkmaz aynı şey
senin içinde geçerli be canım :(( malesef 1.85 sana çokk fazla hadi bb
ben ne ego mu tatmin edicem yahu? sen tatmin ediyorsun.1.68 im diyorsun 1.85 erkek istiyorsun
. Bende 1.78 ve 1.85 1.90 lık kızlara hastayım fakat onlar benle çıkmazlar diyorsum ! aynı şeyde
senin için geçerli kendi davul bile dengi dengine hesabı kapiş? !
yahu, benden hoşlanan erkeklerin hepsi 1.85 üstüydü zaten. bunu onlara söyleyeceksin o zaman? niye tartışma çıkarıyorsun ki şimdi? beğeniyorum işte, kendini küçük gördüğün için benim üstüme gelerek egonu tatmin edemezsin ki, buna izin vermem. 'çoğu' türk erkeğinin problemi, kendini mükkkemmel sanması. dünyadaki en mükemmel ırk sizsiniz, en tatlı, en müthiş ırk sizsiniz. hesabı bile siz ödüyorsunuz ya, müthiiiş <3
ya bir git işine ben kendimi müthiş sanmadım Allaha şükür tamam? en iyi insan olduğumu
iddaa etsem buraya konu açmazdım kapiş? he he 1.85 üstüymüş rüyanda görürsün sen 1.85 li erkeği gerçeği o bile zor ama neyse sana bb tartışma çıkartan sensin yorumunu şikayet edicem.
Sen kendi egonu tatmin et cici kız bb sana daha cevap veremem egonu tatmin et belki
mutlu edersin kendini.
l*n sizene? Hepsi bir olmuş kızın üstüne gidiyor. Boyu isterse 155 olsun 185 erkek istiyorsa o erkekte onu istiyorsa sizene? Herkesin kriterleri vardir. Dikkst ettiği birkaç unsur vardir. Benim gibi boy takıntısı olan bir arkadaşımız. Ayrica topuklu ayakkabilar da 10 cm den başlar 15 e kadar yolu var.
l*n ben ne kızın üstüne gidecem şaçma sapan konuşma. Ben boyuma kısaymış ona göre öyle diyor
beni ezmeye kalkıyor. Bende ezerim adamı kızmız dinlemem. Ben hiç bir zaman egoist olmadım fakat böyle insanlar beni çok sinir ediyor. Ayrıca kendi boyu 1.78 den uzun değil topuklu ayakkabı giymeyle tabi uzun olur.15 cm topuklu ayakkabı zor giyer o biraz canım. Beni ilgilendirmez ama ben gerçeği söylüyorum onun 1.85 erkeği istediği gibi erkek onu isteyecek mi? pis egoistler sizi kaybolun gidin konumdan. Boy takınsıymış kendi boyunuza bakın ona göre laf yapın o zaman egoistler sizi..
Ya bir gidin be egonuzu tatmin ediyorsunuz anladık sizin seviyenize düşüpte daha fazla
cevap veremem. Dahada fazla düşmeyin bence egonuz yerlerde. Bana görede 1.68 kısa.
Konumu kirtletme daha fazlada defol git şurdan !
Hadi hadi naşş
Normal
teşekkürler :)
Rica :)
Bence normal
teşekkürler ya moralim azda olsa düzeldi. s. s
bende 1.83 üm nolmuş kısaysak
kısayız ya işte biz egoistler kendini tatmin ediyor
aynen ya kaparım bir tanesini ne olacak egosu yüksek olmasında sıkıntı değil
sen iyi misin dünyanın en uzun ülkesi 1.83 ortalama sen türkiyede kısayım mı diyon
hayır
sence iyi mi boyum?
Dur birader komplekse sokma bizi durduk yere :)
yukarda ki kızların yoruma baksana komplekse girdim yemin ediyorum. s. s !
Knk onlar egosuna yetişecek erkek arıyo boyuna değil :)
küçülde cebimede gir bari :)
neden ki? :D
bence normal
normalim fakat 1.68 1.74 kız bile boyumu beğenmiyor ! kendileri çok uzun ya hanii
bu insanlar akıllı olsa zaten dünya daha güzel olurdu ama egoist oldukları için normal şeyler işte
ben 170im ölüyüm o zaman
yorumlara baksana ya 1.78 kısa diyolar ben ne yapam hacı. s. s
aynen öyle baksana 1.68 diyor 1.85 erkek istiyor. s. s
pnp ben 1.82 yim bana kısa geliyor
Kısa ama yaşa göre değişebilir işler
püffffffff
yok 20 den gün alıcam kasımda :D :D ama hiç 20 göstermiyorum 17-18 gösteriyorum
senin yaş kaçsa 2-3 yaş küçük gözüküyon
Kısa malesef
Dalga geçiyon heralde :D doğru aslında yeni nesilde sadece boy var :D
iştee daha uzar mıyım 1.84 1.85 olsam yeter ya :D
20 yaşındaysan uzamaz
gün alıcam ya :D tam 20 değilim
189 altı bok.
iyi ben intihar edip gelem? :) senin boy kaç çok merak ettim 1.85 ?
174 ...
iyi sende boksun o zaman ! :)))
Erkekler için yorum yapıyorum. Kafa basmiyor...
Senin kafa basmıyor ! sende boksun.1.89 değilsin hadi bb.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar