Çocuğun canına minnet, burada bu soruyu görse senden ışık hızı uzaklaşır zaten. O çocuk 1.75 lik manken gibi bir kızla olsun bakim görürüm seni. Offf yiaa diye ağzını yayarak konuşuyorsun resmen😂
07 Yorumla
Soran+1 yılAyrılsın işime gelir. Sanane benim konuşmamdan be yürü git işine kezban. Hemcinsini bu kadar aşağılayan birisi anca kız görünümlü erkektir. Defol
Soran+1 yılOlamazsın zaten hadi başka yerde havla dur
Soran+1 yılAkıl verme sonda sen de kalmaz hayatın falan da değilim hadi ikile
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak şimdi kısmen haklısın kısmen haksızsın. Yorumlarda fazla linc yemişsin; bu kadarını hakettiğini düşünmüyorum. Şahsen benimde seviglim atıyorum 1.85 .1.90 felan olsa bi zoruma gider yalan yok. 1.80 e kafa kafaya yani okey diyebilirim..
senden uzun olmasını isteyebilirsin bu normal bir şey. sana daha çekici geliyordur. Daha çok arzularsın vs vs ama senden küçük diye de bu şekilde gömmen ezmen yanlış. boyu 1.68 olabilir ama karakteri çok iyidiri belki sana 1.80 190 ların veremeyeceği mutlulugu hazzı vericektir bunu bilemezsin.
tabiki görünüş önemlidir. Belliki buna da çok takılıyorsun. Ayrılmanı öneririm. bu her yerde sorun olarak sana çıkacaktır. pişman olursun olmazsın bunu bilemem. belki çok daha iyi biri çıkacak belki onu mumla arıycaksın. Ama boyu sorun olarak gördüğün sürece bunuda aşmadıgın sürece her uzun boylu sana çekici gelmeye başlıcak hatta belki aldatmaya kadar gidebilir bu durum. O yüzden ayrılmanı öneririm. next
015 Yorumla
Soran+1 yılGördüğüm en güzel ve açıklayıcı yorum teşekkür ederim. Kafamda baya bir fikir oluştu yaptığım hem yanlış hem de doğru. Ortak noktayı bulmam gerekiyor. Yüzüne karşı söylemedim zaten boyun kısa falan diye sadece yazmayı bıraktım ama fark etmedi boy yüzünden olduğunu neden yazmıyorsun diye soruyor. Kırıcı olmadım sessizce uzaklaştım yani
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle teşekkür ederim.. Şimdi gidipte a boyun kısa senden ayrılıyorum dersen gururunu inicitirsin. Bu daha büyük bir ayıptır. Sessizce gitmekte çözüm degil. Düzgün şekilde a böyle böyle (boyu katmadan) onu sevemediğini ya da onun sana ilgi çekici gelmediğini neyse artık belirtip konuşmak istemediğini belirtirsin. Toksik bir insan değilse zaten anlayışla karşılayacaktır. Oda sende yolunuza bakarsınız
Soran+1 yılKonuşmuyorum takipten çıktım anlar herhalde istemediğimi. Yoksa sevgilim var falan derim mecbur gider.
Cevap sahibi+1 yılsevgilin sanıyordum ben okey ozaman. sevgilim var dersen neden konusuyorsun ozaman der adın opsya çıkar gerek yok :D 1.80 ve üzeri bulmada bol şans
Soran+1 yılAdım o.. ya çıkar tamam ama erkekler de konuşuyor hepsinin en az 10 flörtü 5 tane de eski sevgilisi var
Cevap sahibi+1 yılkaraktersizlikte başka bir şey değildir. 5-10-15 ne bu pazardan elma mı seçiyoruz.. genelleme yapmamanı isterim. şahsım adıma rahatlıkla söyleyebilirim ki tekeşli birisiyim. Evet erkeklerin bir çoğu abaza ya da kızlarında bir çogu o. sp ama yapıcak bir şey yok devir bu şekilde.. sağ kalanlar olarak direniyoruz :)
neyse bu aldatmaya girer o bakımdan o. sp ya çıkarç sevgilin vardı madem neden konusuyordun misali.
Soran+1 yılAnladım evet devir çok kötü maalesef. Ciddiyim herkesin bir yedeği var. Sosyal medya çıkınca ilişkiler de kötüye gitti. Herkes aldatıyor
Cevap sahibi+1 yılöyle tabi ama herkese bu gözle yaklasmakta yanlış olur. bu şekilde güvenemeyiz. güvenemezsek sevemeyiz. A kişisiyle berabersiz diyelim. onun aldatma ihtimalini düşünüp kafanda kurarsan hem güvenemez hem sevemez hemde güzel bir ilişki dahi olsa mahvedersin.
Güvenmenin bir zararı yok. Bana göre yok en baba aldatır beni boş ver çeker yoluma devam ederim. Bir kıza hayatımı baglamadım. o yüzden bu olgunluga erişmek gerekir. TAbi sana şeyde demiyorum git önüne gelene güvende demiyorum sadece güvenmekten korkma. İnsan ne pok oldugunu zaten belli eder. Nasıl bir insan oldugunu. ciiddimi tek gecelik mi fb mi arkadaşca mı dostca mı neyse artık belli ediyor.
Nasıl bir karakter oldugunuda çok rahat anlayabilirsin. burada önemli olan geçmişine göre değil şuana göre yargılaman gerek. He bide şu var istediğin kriterler yani hem yakışıklı olsun hem uzun boylu olsun bir çok kız senin gibi istiyordur. yakışıklı ve uzun boylu olanın etrafında çok kız olur. nefsine yenik düşmeyecek sana sadakatle bağlı kalacak biride lazım aynı zamanda.. Bunun içinde karşılıklı birbirinizi sevmeniz gerekecek sadece onu ilgi çekici bulman ya da o seni beğenıp ilgi çekici bulması yetmez :D
Soran+1 yılYa tabi ki konuşmasından hemen anlaşılıyor nasıl bir insan olduğu. Ya hemen fotoğraf isteyip cinselliğe giriyor ya da sabırlı olup ciddi ilişkiye doğru gidiyor. Yakışıklılardan hayır yok tipsizlerden hiç yok. Tipsiz bir sevgilim oldu aldattı beni. Karakter meselesi yani ama insan da istiyor yakışıklı bir erkekle sevgili olayım karşılıklı sevelim birbirimiz parası olsun gezdirsin falan alfa olsun işte ancak öyle ciddi düşünüp evliliğe adım atabilirim. Yoksa çürük çarık karaktersiz abaza çok var.
Cevap sahibi+1 yılalfalıktan kastın ne :D Bu boş internet zırvalarını biraz bırak. Görüyorum internette ALFA erkek nasıl olunur :D Şöyle alfa böyle alfa. Alfalık dediğin şey güçtür. Güç ise bilgelikten gelir. İnternette yazan saçmalıkların hepsı saçmalıktan ibaret. yok kendınızı hemen satmayın agırdan olun şöyle davranın böyle davranın Hayır demesini bilin özgüvenli olun falanlar filanlar :D Bunlar gelip geçiçi şeyler.
Asıl alfalığı dişi belirler. Bana göre. Kadın ne kadar kadın ise erkekte o kadar erkek olmaya uğraşır. Erkek ağır olmalıdır! tamam ağır olmalıda kime göre neye göre.
Bir erkek "alfa" olabilir ama parası olmaya bilir. veya parası olabilir "alfa" olmayabilir..
Senin "alfa" dediğin kriteler ne
Cevap sahibi+1 yıldemek istediğim Kadın ne akdar bilgeyse erkek rekabetçidir. üstün olmak ister. Uğraşması daha çok öğrenmesi daha çok bilmesi gerekir. Bazen bunu kadın öğretir bazende kendisi farkına varır. Demek istediğim Kendi alfanı yaratabilirsin ( tabi içinde varsa)
Soran+1 yılAltın dişi denen kavram işte denin bahsettiğin şey. Bak yine erkeğin rekabetçi oluşundan bahsettin işte. Ben bunlara inanıyorum hatta orman kanunlarının işlediğini düşünüyorum. Nasıl ki hayvanlarda erkek dişi için kavga ediyor ve en iyisi olmaya çalışıyorsa insanlarda da öyle aslında. Kurallara inanıyorum ben saçma da bulmuyorum. Her şey de bir kural var zaten hak hukuk anayasa sözleşme... Bir düzen var olmalı da
Cevap sahibi+1 yılTabi ki. Ama bu şu değildir asla savunduğum şey. erkek hödük olmamalı aaaaa ooooo ııııı bagırmak şiddet uygulamak bilmem ne yapmak. bunlar kabul edilemez. Erkek dediğin dışarda aslandır okey ama evinde gerekirse kedi olacak.
Ek olarak rekabetten kastım başka erkekler ile rekabetten kastetmedim. O kadın için o kadın ile rekabet etmeli aslında. kadında aynı şekilde. o erkek benim için ugrasıp diyip salarsa erkek bir yerden sonra çok üstünleşir ve kendısını değerli bulmayan kadını terkeder. İlişkide bir çok şey karşılıklı işler.
Bana değer verirse veririm. VAkit ayırırsa ayırırım. Severim ama bir yerden sonra sevmezse sogurum. Güvenirim. güvenmeyebilir bana zaman tanırım daha çok cabalarım final hala aynıysa sogurum. gibi gibi bu konu böyle uzaaar gider.
Özetle inşallah aradığınızı bulursunuz
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yıliyi akşamlar dilerim🐧 🐧
1.85 cm boyum var yeter mi türk kızları için bilmiyorum ama ben bile bazen kendimi kısa görüyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
Kafayi yemisin reis
Soran+1 yılÇok iyisin bence hem tip olarak hem de boy olarak 👍
Soran+1 yılİyi akşamlarr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYa adamın buydu ne yapacaksın seviyorsan birlikte ol mutlu ol niye böyle saçma sapan şeylere takılıyorsun tc kızı of
121 Yorumla
Soran+1 yılYa sen iyi misin uzun boylu olmayan erkek çekici olmaz maskülen görülmez. Benim fiziğim taş gibi. Kendime yazık etmek istemiyorum. Yarın bir gün çocuğum olacak boylu poslu yakışıklı ya güzel olsun. Çok mu şey istiyorum.
- +1 yıl
Maskülen derken ilk çağı da mı yaşıyoruz hani böyle mızrak filan kullanılan böyle avcılıkla hayat idame edilen? Ayrıca boyun tipte ne alakası var cahil misin!
Soran+1 yılNe alaka ya ne saçmalıyorsun sen arzu ve cinsel çekim denen bir şey var ha deyince olmuyor. Sen basitsin demek ki böyle şeyleri takmıyorsun. Nefes alsa yeter diyorsun.
- +1 yıl
Senin erkek çocuğun kısa olsa ve onu bir kız böyle bir şey dese çocuğunu savunursun demi 🙂 insanlari tipine göre değil karakterine gore yargilarsaniz
- +1 yıl
Ya g*rizekalı bak bilale anlatır gibi anlatıcam boyla tipin alakası yok BOYLA TİPİN ALAKASI YOK!!!
Soran+1 yılSavunmam. Böyle bir şeye mahal vermemek için de erkeğimi iyi seçmeye çalışıyorum ki çocuklarım da güzel uzun boylu olsun
Soran+1 yılYa s*ktir git mal mıdır nedir
- +1 yıl
Sen s*ktir git k*vaşe
- +1 yıl
Kusura bakma ama texin yqnlis lisede birisi vardi babasi 1.77 kendisi 165 ti ahhahaha 😂 seninde basina gelince goruruz.
- +1 yıl
@Bayramdaşdiken07 ya troll yapıyor mal boş ver kanka millete aklı sıra cringe yaptırıcak
- +1 yıl
He gülüp geçiyorum ama boyleside az değil bakma 😂
Soran+1 yılSadrazam tam bir yıkıksın. Profilindeki kapak resmi gibi bütün yıkıklıklar sen de toplanmış. Acınası bir zavallısın. Bir de gelmiş burada bir şeyler s*çıyorsun. Hadi defol git işine bak. Ezik
- +1 yıl
😂
- +1 yıl
Profilimi stalklayacak kadar ezik, profilde yazanı anlamayacak kadar da malsın, orada insanların iyiyim dediği şeyin aslında altında yatan bir sürü şey var olduğunu gösteriyor ama beyninin mantıksal ya da sanatsal tarafı çalışmadığı için anlamaman çok normal haliyle.
- +1 yıl
Çok zoruna gittiyse sil yorumu geç seninle mi uğraşıcam tek hücreli amip
Soran+1 yılGüçlü ol o zaman git alfa olmayı öğren. Gelip burada terbiyesizlik yapma. Zoruma falan gitmedi hatta okurken güldüm bile. Bu kadar nefretle dolu olursan zaten çok yaşamazsın sen. Hadi by
- +1 yıl
Güçlüyüm, 180'im, spor yapıyorum, senin gibileri arka cebimden çıkarırım. Boş yapana kadar git biraz kadın ol, kadınlık gururun olsun omurgasız yaratık.
- +1 yıl
Benim nefretim sizin gibilere, genel olarak insan ve diğer canlılara karşı gayet iyiyim. Yaratık sevmiyorum maalesef.
Soran+1 yılKadınlık gururunu senden mi öğrenicem lolipop. Seni alakadar etmeyen konulara burnunu sokma. Git spor yapmaya devam et bana bulaşma da
Soran+1 yılHahaha yaratık mı ilkokul 1. Sınıf sözleri
- +1 yıl
Sil o zaman görüşü g*rizekalı. Yorumun üzerinde 3 nokta var bas ona bunu görmek istemiyorum de, beni görmezsin. Ufacık beyninle bunu algılayamıyor musun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılVe byle paylasimlara bisey olmuyor bizkm paylaşım siliniyor. KS nin kalitesi iyice dustu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim boyum uzun eşim kısa gayette mutluyuz. boy sevgiye engel değil ki.
00 YorumlaBende 176 yim evet oyle durumlarla karsilasiliyor genelde
04 Yorumla
Soran+1 yılSana 1.90 lazım kanka
- +1 yıl
Yoo hayır oldu apartman boyunda olmalı
- +1 yıl
Komik konusuyir 😂
Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. 1.68 Miş adam beğenmiyor 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılGayet uzunum kızlar genelde 1.50
Türkiyenin boy ortalaması bu canim.
05 Yorumla
Soran+1 yılOf hatırlatma şunu 🥺
Soran+1 yılElleri büyükse neden olmasın kii
Soran+1 yılTamam
Var da tamam sen ilk boy sor
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu kadar takmayın su boy olayını ya.
016 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bir şey ben kısa boylu erkekle çıktım yanında ablası gibi hissettim
Soran+1 yılKızlarda o kadar kötü durmuyor bence
Soran+1 yılBen 1.68 im memnunum boyundan
Soran+1 yılHaklısın evet ama bulunur ya niye bulunmasın
Soran+1 yılDeğil bence ya. Zamanında tipsiz kısa boylu erkekleri sevdim ve aldattılar.
Soran+1 yılEvet ya. 1. 80 olsa karakteri de düzgün olsa yeter 🤭
Soran+1 yılSen de 1.80 sayılırsın ya
Soran+1 yılYuvarlarız
184 um reis olur mu
03 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılHsjsjdjjs
+1 yılUyum olunca boyda hikaye güzellikte
00 Yorumla
+1 yılUha benle mi konusuyorsun hemen birakmalisin beni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.92 vercen mi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de yedim
Cevap sahibi+1 yılInstagram ver boydan da atarm sana bebişim np ama sonra sende atcann daşşş. d
+1 yıl😂 çok komik
014 Yorumla
Soran+1 yılNeresi komik ya
- +1 yıl
1.69 um öyle bir şey dediğini duysam yüzüne bile bakmam bir daha
Soran+1 yılBenim de işime gelir
- +1 yıl
Bakmasın o zaman Ataturk bile 1.69 du
- +1 yıl
Bunu lisede takiyor saniyordum ama kizlar beynini gelistiremiyir demek ki
Soran+1 yılNiye cüceyle mi sevgili olucaz? Madem beynim gelişmemiş konuşma o zaman. Nasıl ki sen beni aptal olarak görüp konuşmuyorsan ben de seni cüce görüp konuşmuyorum 😂
- +1 yıl
merak etme kendimden uzun sevgilimde oldu kafani yorma sen ne kadar cuce desende bayilan coktu 😂
Soran+1 yılEe niye hala beraber değiller o zaman seninle
- +1 yıl
Ben biraktim 😎
Soran+1 yılHaliyle yalnız kaldın tüh
- +1 yıl
Nereden biliyorsun 😂
Soran+1 yılSana kötü bir haber vereyim kadınlar hiçbir erkeği koşulsuz sevmez
- +1 yıl
Erkeklerde sevmez o zaman ben kisileri o olduklari için sevdim tipe odaklanmadim hiçbir zaman corap gibi sevgili de degistirmedim karakterime ters cokta umurumda değil duzgununu buluraam evlenirim
Soran+1 yılNasip kısmet ne diyeyim
+1 yılNe fark eder boy moy
03 Yorumla
Soran+1 yılFark eder tabi gidip cüceyle sevgili olalım o zaman
- +1 yıl
1.70 kısa değil süvaridır😀
- +1 yıl
Benim 1.77 kimse sorun etmiyor, etmedi de:D mühim olan seni iyi şey etmesi mutlu etmesi
+1 yılcok var sen onu birak yas kac senin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl179 um kısa diyorlar 🤷
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.80 ve üzeri ideal bence
Cevap sahibi+1 yılTamam bulursun kolay gelsin knk
- Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam
+1 yılVar verecen mi simdi
01 Yorumla
Soran+1 yılVermicem
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt