- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi erkeğin ne yapacağı bellidir. Seviyosa seviyodur.
P! ç erkeğin sağı solu belli değildir, aldatır, ilgi göstermez, saçma sapan kavgalar çıkarır, başından bela eksik olmaz.
Olumlu bakacak olursak p! ç erkeğin hayatı daha heyecanlı daha aktif görünüyo.
Gerçekçi bakarsak kızlar mal ve mazoşist.12 Yorumla- +1 yıl
Bence de...
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılolay tip değil fazla
bence aksine efendi adamların bir çoğu da çok yakışıklı
ben bu soruyu kendime de sordum. ve hemen cevabı buldum. ergen genç zamanlarım efendi erkekleri beğenmekle geçti. sonra da koyverdim. badboylar daha çok ilgimi çekti. Kızların efendi adam sevmemesinin sebeplerini yazayım:
-efendi erkekler bir türlü açılamaz fıtık eder adamı, sen açılsan sevseler bile basit kız muamelesi yaparlar. yaşanabilecek güzel şeyleri mahvedere bırakırlar. kusura bakmayın beyler hiç bir kız sizi yıllarca beklemek zorunda değil. az daha efendi olun da bir an önce açılın
- diyeim ki bir mucize oldu ve efendi erkek sana açıldı ve çıkmaya başladınız. aşırı derecede sıkıcıdırlar. yanında çok kötü kasmak zorunda kalırsın bu erkeğin. kutsal rahip gibi davranır. elini tutması 1 yılı öpmesi 5 seneyi bulur. sen davransan seni basit kız gibi görür.
- yukarıda da yazdığım gibi efendi erkeklerin yanında çok fazla kasman gerekir. 70 lik antropoz amcalar gibi çok katı kuralcıdırlar tutucu olmasalarda çok katı kuralları vardır. dünyayı kurtarmaya soyunmuş gibidirler. herşeyinizi içten içe eleştirirler huzursuzdurlar. onların yanında çok hanımefendi olmak zorunda kalırsınız ve bu da sizi bunaltır. onlara göre kızlar küfretmez, sigara içmez, kavga etmez, o. urmaz, s. çmaz, hatta nefes almaz, sesini incelterek konuşur, çıtkırıldım oplmak zorundadır. ondan sonra da hayatınıza yapmacık kadınlar girer ve hayatınızı mahvederler.
- bir kız bir erkekle beraberken nine muamelesi görmek istemez. kız gezmek ister, diskoya gidip eğlenmek ister, eğlenceli partilere katılmak ister. ve bunları da sizinler yapmak ister. ama süz kutsal rahipsiniz ya. dünyayı kurtarıcaksınız ya. bu tip şeyler yanlıştır size göre boş iştir. iki saat nutuk atarsınız. kendiniz gitmeyeceğiniz gibi kızların da gitmesine engel olursunuz. böyle bir şey istediği için kıza kötü hissettirirsiniz.
- daha bir çok şey var. aklıma gelen örnekler bunlar. aklıma geldikçe daha da yazarım. bu tip şeyler yüzünden efendi erkekler06 Yorumla- +1 yıl
itici durur. p. ç erkekler eğlencelidir. diğerleri gibi dünyayı kurtarmaya soyunmaz. onların yanında rahat hissedersin. her hareketinin izlendiği gibi bir hisse kapılmazsın. p. ç erkek seni olduğun gibi kabul eder. onun yanında küfredersin, sigara içersin, sarhoş olup dağıtırsın. bırak seni ayıplamayı o da sana katılır.
- +1 yıl
efendilik insanın ruhunda olmalı davranışlarına çok fazla yansıdı mı insanı sıkıyor. ruhun efendiyse zaten eğlenceli biri olursun ama p. ç olmazsın
- +1 yıl
freedom667 öküzmüsün, salakmısın yoksa tipin mi öyle. canım o resmi bir araştır önce. tip kompleksine girmiş ezik. sorunlu ergen. intiharın eşiğindesin komplekslerin ezikliklerin yüzünden. zavallım.
eşek eşek konuşmuşun yine ya eziği. sen s. ktir git ananın. mına kadar yolun var. kafadan hasta üşütük ergen seni. uza lan gözüm görmesin seni. zavallı şey
sen küfrü saydırıp beni engelliyorsun korkak kızlar gibi. qaklınca çakallık mı yapıyorsun. aptal gargamel - +1 yıl
freedom667 öyle oradan engellemekle olmuyor. bak buradan yazıyorum. korkak gargamel seni.
aklınca çakallık yapıcan. herifte tip yok, karakter yok. antropoz amcalar gibi takılıyor. boy pos da yok. elle tutulur hiç bir artısı yok. ruh hastası bir de. filmciler kesşfetse korku filminde başrol verirler yaratık ya da ruh hastası olarak. hala gelmiş: omo bono kozlor bokmoyooo :D oğlum bir kızın sana bakması için IQ sunun yerlerde olması lazım. gargamel kılıklı. sen türk kadınının zeka istatistik sınırısın. demekki zeki bir milletiz ki kimse sana yüz vermiyor. gargamelin tuvalette ekmek yemiş versiyonu seni. ucube.. - +1 yıl
ben de teşekkür ederim seçtiğin için :)
+1 yılÇünkü biz kızlar salak gıbı günümüz kızlarının tabırıyle bad bylara asık oluruz. sonra onlar s*ktiri çeker ve üzülürüz yavaş yavaş olay sadistliğe gider bundan haz alırsın sonrada o efendi erkekleri kırarsın :D
12 Yorumla- +1 yıl
ya yok bence öyle değil. bu biraz efendi erkeklerin tavır ve davranışlarından kaynaklanıyor gibi geliyor bana.
+1 yılAbi kız öğrenci yurdunda güvenlik görevlisiyim bak olayı dinle ne çocuklar yurda geliyor sevgilileriyle barışmak için ellerinde çiçeklerle abi bu çiçeği ona ver diye efendi kalender çocuklar bak yemin ederim bunların ruhunu çözdüm ben. Hoppa kıza çiçeği veriyorum çiçeği atıyor notu alıyor sonra ben o çiçekleri vazoya koyuyorum ve aynı kız aksam bir bakıyorum yurdun önüne bir bmw yaklaşmış binip gidiyor sen söyle şimdi ne dersin? Kaşarlık ruhlarında var ruhlarında.
19 Yorumla- +1 yıl
Ya yol alsınlar bıraksınlar bu ayaklarıda. Feleğin çemberinden bu yaşta 3 kere geçtim saçlarımın yanları döküldü ruhlarını bılrım. bir cabrio bmw ortama karakterlerini satıyorlar. okulları bittiğindede evlenmek istiyorum düzgün adam bulamıyorum bu nedir yaaa diyolar. gecmsini bilmem ne yaptıklarım.
- +1 yıl
Pardon ama bütün erkekler şerefsiz demek gibi bu dedikleriniz. Biraz mantık sanki bütün kızlar ülkede böyle tövbe ya
- +1 yıl
@TürkKızıyız çoğu öyle. şahsen onaylıyorum. efendi bir erkeğim 3 kere reddedildim. öyle tipsiz de sayılmam param da var. nerde pi ç var kızlar ordalar. efendi kızlar bile efendi erkek sevmiyor. akılları anca 25-26 yaşlarından sonra kafalarına geliyor sonra da tabi kart oluyorlar :D :D.
anladığım kadarıyla efendi erkekler sıkıcı olarak nitelendiriliyor. bizim açımızdan bazı zamanları iyi değerlendirmezsek sonra nasıl iş güç sahibi olup para kazanacaz? herkes zengin doğmuyor ki, çalışarak kazanmalıyız gidip doktor mühendis olmalıyız. napalım yani yan gelip yatalım mı? sonra aa bu çocuk komik değil, geveze değil diye eften püften gereksiz şeyler yüzünden reddediliyoruz. - +1 yıl
Bütün kızlar öyleyse o zaman bütün erkeklerde şerefsiz diyeyim o zaman ne dersin? Canın sıkılmayacak mı? Bana neden hakaret ediyosun bütün kızlar derken acaba? Ya da benim gibilerin günahını alıyorsun şahsen bende çok şerefsiz erkek görüyorum ve yıllardır hayatımda kimse yok.
- +1 yıl
@TürkKızıyız bu işi tartışmayın arkadaşlar kapatın konuyu tamam.
- +1 yıl
@TürkKızıyız bu dediklerim üni de bile böyle. hadi üniye giremeyenleri akılsız olarak görüp bunlar sa lak efendi erkekten anlamaz diyoruz ama ünide bile durum böyle. öyle pi ç erkeğin peşinden koşacaklar da nolacak? ilerde onla mı evlenecek? çoğu evlenmez ya da pi ç erkek onları aldatır. sonra ee noldu? düzgün erkek bulamıyoruz, ortalıkta adam kalmadı, tüm iyiler kapıldı oluyor. bari pi çlerin peşinden koşmasınlarda değerlerini azaltmasınlar. 1 kız 1 pi ç erkeğin peşinden koşunca çevredeki en az 10 düzgün erkek onu artık tanır ve sonra zi klemez.
sizin şerefsiz dediğiniz erkekler bizim pi ç olarak adlandırdığımız tipler işte. - +1 yıl
Sıkıldım zaten bundan herkes aynı içindeki kin için genelleme yapma peşinde. Allah yürekleri pek ala bilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılKızlar pij erkeklere değer veriyor o yüzden
4.bp.blogspot.com/.../Ekrem-efendi-Aloooo.jpg10 YorumlaEfendi erkekler, onlardan sıkılan tiplerle zaten mutlu olamazlar. O tipler zaten sonunda kimseye yar olmuyor. :) Bu durumu kaybetmekten ziyade, daha iyisine daha uygununa ulaşmak için kaderin bir kıyağı olarak gör.
11 Yorumla
+1 yılO yüzden efendi değilim. Adamına göre muamele yapar , herkesle samimi olmaz, Kimseye de eyvallah etmem.
11 Yorumla
+1 yılBen şimdiye kadar efendiliğin bana aşk noktasında bir şey kazandırdığını görmedim ama toplum tarafından çok şükür değer görüyorum o yeter. Varsın bir kız sevmesin. En azından içim rahat onların tercih ettiği p*çler gibi olmadığım için.
20 Yorumla
+1 yılKadın yeri geldiğinde efendi yeri geldiğinde serseri yeri geldiğinde çılgın yeri geldiğinde onu şaşırtan güldüren ağlatan sevindiren herşeyi bekler sadece efendi takılırsın olmaz dostum her an nabzını yoklucaksın kızın
24 Yorumla- +1 yıl
Gizemli ol her zaman
- +1 yıl
Whoknows124 çok iyi anlatmışın
artıladım - +1 yıl
yok gizem de can sıkıcı olur. güvensiz olursun. sağın solun belli olsun. gizemli de olma ama şu Whoknows124 ün yıkarı da yazdıkları çok doğru.
efendilik yetmiyor dostum. artık kızlar ediz hun gibilerini sevmiyor. tarık akan gibi kadir inanır gibi erkekler revaçta. böyle anlatayım. hatta kadir inanırın bir filminde bu konu işlenmişti. kadir inanır zeki bir bilim adamıydı efendi biriydi kız onunla dalga geçti, değişti eğlenceli bir adam oldu. kız ona aşık oldu. işte işin formülü bu. hiçbir kızın odasında einstein ın posteri yoktur. ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendin olmadığın için önce kendini, daha sonra da kendini kaybettiğin için karşındaki kadını kaybedersin..
O efendi erkek muhabbetlerini unutun artık.22 Yorumla- +1 yıl
kibar davranmak çok güzel hoş birşeydir. ama efendi erkek kibarlığın yanında bir de obsesif davranır. kızları çileden çıkaran da budur. kızların herşeyini yargılar. kızlar efendi adamların yanında rahat hissedemez ve efendi adamlar eğlenceli değildir. galler prensi gibi davranırsınız ve bu da bir yerden sonra çok sıkar. sadece kibar olsanız. p. çlerin bile elindeki kızları alırsınız ama siz k, barlığın yanında çok fazla kuralcı ve anlayışsızsınız. sıkıcısınız.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafta bir caziben kalmıyor kı Her yola gelıyorsun. Bencıl değilsin mantıklısın Kızlar Daha uçarı kaçarı tiplerdne hoşlanıyor. İlk önce azı na sıçıcaksın sonra o seni bulur ztn
01 Yorumla
+1 yılbelki kendıne göre efendidir başkasına göre degildir. belki kendine göre hiç hatası yoktur ama başkasına göre vardır ya da karşısındaki kişi ona duygusal anlamda bir şey hissetmiyordur
03 Yorumla- +1 yıl
tamam belki sende olmayan bir şeyi onda görmüştür. ya da şöyle deyim var :D deveye diken insana anladın sen :)
+1 yılkızlar karaktersiz piççlerden hoşlanır efendileri asla istemezler onların sıkıcı olduğunu düşünürler ama çok yanılıyolar. ha bide efendi erkekler genelde tipsiz olurlar.
115 Yorumla- +1 yıl
yok dostum. çok yakışıklıları da var içlerinde. ama gerçekten sıkıcılar. yanılmıyoruz. yahu gel bir diskoya gidelim desen iki saat nutuk çekerler. öbürü seninle her yere gelir. hatta sen söylemeden o seni her yere götürür. ve kendi gii çok eğlenceli arkadaşları vardır. hiç bir yere gitmeseniz çayırda otursanız onun arkadaşlarının yaptığı esprilere aylarca gülersin. efendi adamın arkadaşları da cinstir kendi gibi. seni onlarla tanıştırır, çocukar sana ters ters bakar, açık arar gibi. efendi adamın kendide sürekli açık arar gibi davranır.
- +1 yıl
@hoşafınferyadı herkes öyle değil efendi adam gibi adamlar cins ve sıkıcıysa o zaman neden adam gibi adam yok neden düzgün erkek yok hepsi mi böyle demiceksin. Ayrıca evet benim espri yeteneğim yok ama disko misko giderim ya bn kimsesiz olduktan sonra damsız mı gidiyim oraya?
- +1 yıl
dostum yanlış algıladın. bir erkek eğlenceliyse illa da kötü değildir. biraz önce başka bir yorumun altına güzel bir örnek verdim. siz efendi erkekler bunun üzerinde bence iyi bir düşünün. çok kolayından yeşilçam sinemasından bir örnek verdim. efendi erkekler ediz hun gibidir. bir de tarık akan ve kadir inanır gibi erkekler vardır. onların da ruhu efendidir ve dıştan da çok eğlencelidirler. p. ç değildirler aslında. p. ç olan erol taştır tecavüzcü coşkundur.
-ediz hun kadından hanımefendilik bekler ezik ama hanım hanımcık kızları sever
-ediz hun esprili eğlenceli değildir. iyi niyetli vakur beyefendi ve prens gibi bir adamdır. elittir, kalitelidir
-ediz hun takım elbise giyer, eğlenceden hoşlanmaz bir kadını diskoya götürmek ona avam bir zevk gibi görünür.
- ediz hun kızları hakir görür. kız kasar ve kendini değiştirir sonra da ediz hun a yüz vermez. süründürür.
-ediz hun un arkadaşları da kızı hakir görür.
-ediz hun çok sever gerçekten sever ama türkan şoray onu terkeder - +1 yıl
-tarık akan ise efendi bir ruha sahip fırlama bir adamdır. kızdan akıllı ve eğlenceli olmasını bekler. her konuda konuşabileceği kızları sever.
-tarık akan esprili ve eğlencelidir. filmlerinin yarısında kızla bir yerlerde eğlenir gezer tozar. ruhu beyefendidir fakat dışardan zamane gencidir. prens tavrı, vakur halleri yokur ama o da kalitelidir.
- tarık akan kot pantolon giyer, o günün gençlik trendlerini takip eder. kızlarla eğlenmek onlarla eğlenceli vakit geçirmek en büyük keyfidir.
- tarık akan kızları hakir görmez onlardan kutsal rahibe, babaanne tavırlı olmasını beklemez. kızlar onun yanında rahattır.
- tarık akanın arkadaşları eğlencelidir. espri yaparlar eğlenmeye giderler.
-tarık akan çok sevilir terk eder. kendi de çok sevebilir. ama pek terkedilmez.
işte olay bu arkadaşım. sizler ediz hun gibi kalıyorsunuz. ama günümüz kızlarına ediz hun gibi erkekler değil tarık akan gibi erkekler çekici geliyor. - +1 yıl
olayın matematiği budur. buradan çöz işte denklemi ;)
- +1 yıl
@hoşafınferyadı ediz hun gibi erkeğe aizler ittiniz biz değil hayatımız dışlanmayla itil eyle geçti herkesten reddedilmekle geçti. Eğlenceli fakat kısa boylu bir erkeği labul eder misin sen? Etmezsin tabi. benim sevgilim olsa her daim eğlensiririm bn onu ama siz akılsızlık yapıp karaktersiz şerefsizzlere gidiyosunuz seveni değil skenlere gidiyosunuz. Tarık Akan uzun yakışıklı olduğu için filmlerden hep onun sen sevgilisi oluyo bn hiç kısa birinin sevgilisi olduğunu görmedim. Bu daha çok dış görünüş ile ilgili ne kadar eğlenceli okursan ol dışın kötüyse kimse içini merak etmez
- +1 yıl
@hoşafınferyadı yani kusura bakma da hem akılsızsınız hem de bir o kadar malsınız seven erkeğe şans verseniz o cem yılmaz bile olur
- +1 yıl
ya tabi ki uzun boylu hatta itici olacak derecede uzun boylu. ama bahsetmek istediğim o değildi karakterden bahsettim. şöyle söyliyim o zaman. boyu kilosu herşeyi aynı tek yumurta ikizi iki erkek çok yakışıklı da değiller çok çok boyları falan da yok. ama birine kızlar çıldırıyo öbürüne en fazla kanka muamelesi. biri ediz hun gibi öbürü tarık akan gibi. bu dediğimin örneğine de reel hayatta rastladım. birbirinin aynı ikizler birinin kızlar yüzünden boş vakti bile yoktu. diğeri ona kızlar bakmıyor diye tırlatma raddesine gelmişti. bu ikisinin kaşı gözü boyu posu herşeyi aynıydı.
ayrıca boy için çok umutsuz olmamak lazım 1.50 lik kızların az olduğu bir ülkede yaşamıyoruz. bir arkadaşım var adamın boyu 164 ondaki kız trafiği kimsede yok. - +1 yıl
güzel kardeşim seven erkeğe şans veriyoruz. ama siz bize şans vermiyorsunuz ki. bize açılmanız bile 1 yılı buluyor
- +1 yıl
@hoşafınferyadı hadi ya açılfık mı da tipimize boyumuza laf ediyosunuz dalga geçiyosunuz adımızı sapğıa çıkarıyorsunuz bn niye sizin gibi salakklara açılayım hoşlansam bile he? benim sevgilim olcak ama bn eğlenceli değil sıkıcı olucam öyle mi? Haha güliyim bari. Bn eğlenceli olsam bile kimse bakmıyo bana çünkü boy yok tip yok kusuralr içinde yüzüyorum ve insanı tanımak yerine tipiyle yargılıyorsunuz belki adam sandığından daha iyi biri he nerden biliyorsun? Bana hiç şans verilmedi ki kızlar ilk gördüğünde bu çocuğa yani bana gıcık oldum sinir oldum diyo ulan naptım da gıcık oluyosun Allah'ın kaşşarı. benim sevdiğim vardı benim eğlendirdiğim kadar kimse onu eğlendiremedi kız gülneyi unutmuş resmen benim sayemde açıldı memnun olduğunu söyledi bn de sevdim gittim açıldım ama snle sevgili olmam dedi sonra gitti piççlere bnle de ilişkisini kesti. Siz ortamda bizleri görmezden geliraeniz sevmezseniz yok sayarsanız kusura bakma biz nası eğlenceli olalım?
- +1 yıl
erkekler de bir kıza teklif ederken tipine bakar. çok abaza değilse harun abi gibi kızlara kimse teklif etmez.
senin olaya gelince. madem kusurun var sıkma canını biraz bakımlı ol. olayı kapat. bir de belki o kıza ezik davranmışındır. çok sessiz falan durduysan gereksiz iltifatlar herşeyi onaylamak falan kız karaktersiz biri sanmış olabilir.
- +1 yıl
@hoşafınferyadı haha ben iltifatta çok kırıcı konuşurum. iltifatı haketmesi lazım ilk önce. aryıca kızın yanında da hiç sessiz değildim sen anlamıyon mu? benim eğlendirdiğim kadar kimse eğlendiremedi onu nerenle okuyon sen? hiç bişeyini de onaylamadım arada kavgalarımız da olmuştu. kusurlarımı bakım ile de kapatamıyorum. estetik olmam lazım ama malum fiyatları araba fiyatına. ayrıca ben ezik değilim. şu ezik lafını bir daha kullanırsan kalbini öyle kırarım ki hayatının geri kalanını bu anı unutamadan geçeririsin. benim canımı sıkma anladın mı? ben kendi kendimi ezik yapmadım sen kız olduğun için şanslısın sen benim gibi tipsiz kısa erkek ol bak bakalım hayatın boyunca sevgi tadabilecek misin?
- +1 yıl
bak sabahtan beri düzgün konuşuyorum bana atarlanıyorsun. eşekliğin alemi yok. esas ben bir konuşursam gözüne yıllarca uyku girmez. trabzonlular bir artislenme. yönetmen olur öyle bir rol veririm ki figürandan beter olursun. kes sesini uza mk ergeni
- +1 yıl
@hoşafınferyadı ha sktr lan Allah'ın salağıı. siz sevin piççleri sevin sonra adam gibi adam niye yok diye ağlamayın burda yaşın olmuş 34 ki ne kadar doğru ama kendiniz ergensiniz kendiniz.
- +1 yıl
@hoşafınferyadı resminin de hakkını veriyosun aferin sana mal. şimdi defol burdan muhattap olma benle
Her turlu durumda efendiliginden odun vermediginden baskalari gibi menfastci cikarci olmadigindan
10 YorumlaAçıklıyorum toplanın;
-Çünkü kızlar onları heyecanlandıracak erkeklerden hoşlanır ve bunlar kötü çocuklardır.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü efendi onla eğlenilmez onla takınılmaz onla gezilmez mantığı olduğu için efendiler değil serseriler
13 Yorumla- +1 yıl
bakmıycan abi yalnız ölcen ama böyle kızlarla evlenmiycen niye hayatımı karartayım hergün eve girerken aklıma o düşüncelerin geldiğini düşünsene huzur hsi olmaz yalnız ve iffetli şekilde ölmek daha hayırlı olur
Efendi olmaları
Yanlıs kisilere guvenirsen kaybetmeye mahkum olursun.10 Yorumlaturk kadinlari (100de 80i) kainattaki en buyuk azili bacım oldugu icin, efendilik agir kacar ve kaldiramazlar, kaldirmakta istemezler zaten, bu sebeple ne yapicagi belli olmayan salaş tipler daha cok ragbet gorur ve bunlara kendilerini hadi ordan , hadi ordan yemektende hic gocunmazlar.. kadinsi dusuncesinin amacina ulasmistir zira... 100 turk kadinin 3 4 u kibar efendi adami tutar. Istatistiksel olarak belki 100de 3 4 artabilir
00 YorumlaGirişken değilsin , aşırı sessizlik zayıf gösteriyor. Ergenlik çağındaki kızların aklı 5 karış havada oluyor. Saçmalıklarına adapte olamıyorsunuz.
02 Yorumla- +1 yıl
kötü davranmakla ilgisi yok. unut bunu. eğer kötü davranan erkekler çekici olsaydı mafya babaları karaborsaya düşerdi. sorun 70 lik dedelerin gözünden hayata bakmanız ve kızlara fazla eleştirel gözle bakmanız.
Gizli Üye(36-45)+1 yılefendi erkek pek yok www.kizlarsoruyor.com/.../q5544132-neden-turk-kizlari-kurt-erkeklerini-daha-cok-seviyor
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet bide 17 yasinda her önüne gelen girmis burya daha kimsey yorum yazmiyacam sade bos bos okuyacam
Ayni durumdayim bende kardesim efendi oldugum icon kaciyor kizlar anca bizimle oyun oynarlar ya da sevgililerini kiskandirmak icin 1 hafta cikarlar :(
04 Yorumla
+1 yılSevdiği kızı tatmin edemediği için, kendine ters düştüğü için, falan filan onlarca şey yazılabilir. Beyler uyanın efendi olun ama gözünüz de açık olsun
01 YorumlaEfendi olmaları kardeş. Herkesi de kendi gibi görmeleri ;)
02 Yorumlaİyi insanlar kaybetmez, kaybedilir. Unutma. Günün birinde hakettigin hayati yasayacaksin
02 Yorumla
+1 yılYa efendi kızlar? Hadi onu geçtim efendi kızlar efendi erkekler ile neden olamıyor pek :(
07 Yorumla- +1 yıl
Efendi erkeklerde pelinsu istiyor ama ya da ortam kızı
- +1 yıl
Tamam oda ona has. Sen benim için diye genelleme istemedin ama benim içinde aynısını diyeceksin neredeyse örneğin. Herkes farklı.
- +1 yıl
Kgzeli aynisi basima geldi kardesim
+1 yılÇünkü kızlarımız mazoşist, kıça tekmeyi seviyor :) Berkcanların cvleri belli
02 Yorumla- +1 yıl
:D şimdi kompleks dicekler ama eyşanlara herşey hak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen de bunu merak ediyorm hocam. Demek ki bize verilen tavsiyler yanlışmış yane öyle mi? İlla hayın mı olalım güvenilmez mi olalım? Yeşillendirin cevaplarınızla.
02 Yorumla- +1 yıl
alakası yok. ruhunuz efendi olsun yeterli. ruhunuz efendi olsun ama dışarıdan eğlenceli fırlama olun. dede gibi hareketler yapmayın. zaten ruhunuz efendiyse dışarıdan fırlama da olsanız, hain, kalleş p. ç olmasınız. sizin en büyük sorununuz dede gibi takılmanız. e kadınlar da nene olmadığı için sıkıcı geliyor. ben 34 yaşındayım bana bile sıkıcı geliyor efendi erkekler. sizin yalınızdaki kızları düşünemiyorum bile
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyiler bile iyileri sevmiyor diyordu buradan ki bir uyecan , haklıydı da
02 Yorumla- +1 yıl
işte sorun o. fazla pimpiriklisin çok ince eleyip sık dokuyorsun. iyilere yönekiyorum diyorsun. fazla kuralcısın. diğer kızları da bu durum bayıyor.
Efendi erkekler kaybetmez sadece kaybettilerini düşünürler fakat aslında onlar kazanmışlardır.
03 Yorumla- +1 yıl
yok yok kaybederler.
3. kişinin şiiri gibi bütün beğendiği kızlar başkasının kolunda önlerinden geçer gider. - +1 yıl
@hoşafınferyadı hakkaten öyle
+1 yılEfendisizler de kaybediyor. Yanlış kişiye doğru davranmaktan oluyor hep bunlar ✌
06 Yorumla- +1 yıl
Doğru kişiye de yanlış davranıyorsunuz bea
- +1 yıl
Dogru kisi oldugunu nereden bileceksinki?
- +1 yıl
İste onlara ağır bir kayip lazim. Akillanmalari icin.
+1 yılHayat piçtir, uyuşamıyorlardır.
Efendi erkekleri, hanımefendi kızlar sever. Beklemek lazım.01 Yorumla
+1 yılsaf ve masum olmaları. iyiniyetli olmaları..
12 Yorumla- +1 yıl
alakası yok inanın.
sebep fazla idealist olmaları
ortaokul öğretmeni gibi davranmaları
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku kizlar kahbeee. Nerde ittt nerde okuzz onlara asik olurlar
14 Yorumla- +1 yıl
Kızların hepsi aynı değil lütfen.
Cevap sahibi+1 yılFarkindaysan ben bir kizim ve kendi hemcinsime soyluyirm bunu dedim diye tum kizlar oyle olacak diye bir olay yok icine ben de giriyorum çünkü ustune alinma
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü salak oldukları için her boku yiyeceksin her haltı edeceksin elinden bütün kızları geçireceksin senden daha iyisi olmaz kızlar böylelerini seviyor :D
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEfendiler değil sıkıcı konuşmasıni bilmeyen mutlu edemeyen insanlar kaybeder efendilikle karistirmamak lazim
02 Yorumla- +1 yıl
Kaybetmiyosun kişiliğinden taviz verme
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlis kadina dogru yapip, dogru kadina yanlis yapiyorsunuzda o yüzden
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbizler zaten çabaliyoruz ama bir erkek ona gösterdigimiz sevgiye ragmen gidip bir mala yavsiyorsa biz hala ona anlayis mi göstermeliyiz?
ayrica senin dedigin gibi yapmasi gerekiyorsa herkes, o zaman sizde size yanlis yapan kadinlarin pesinden kosmalisin demek oluyor
Cevap sahibi+1 yılbu konu üzerine çok uzun yazilabilir ama kisaca demek gerekiyorsa:
"erkekler yanlis kadina dogruyu yapip, dogru kadina yanlis yapiyolar
kadinlar ise dogru adami sevmeyip, yanlis olani seviyolar"
ama tabi bizde sorariz erkek eger kadin dogruysa ona neden yanlis yapiyor ve kadin eger sevdigi erkek yanlissa niye dogru olani sevmiyor diye :D çok karışık konular bunlar ne kadar yorum yapsakta hep farkli cevaplar ortaya çikar
Bence kaybetmezler. En azından hayatının ileri zamanlarında mükafatını alıcaklardır.
02 Yorumla
+1 yılHerkes kendine efendi der olmuş. Kime göre neye göre. Asdf
01 Yorumla
+1 yılKızlar serserilerden hoslanıyor. Kuralsızlık, asilik falan çekici geliyor heralde
02 Yorumla- +1 yıl
Çünkğ salaklık bunu gerektirir
+1 yılÇünkü herkes gençliğinde güzel yaşamak istiyor kız erkek fazla fark yok
16 Yorumla- +1 yıl
Bunun kızıda ayni erkegide erkekelr hanım hanımcık kızları istemiyorlar kızlar da efendileri kizlar arkadaşım erkekelr kaşar arıyor taki evlenene kadar
- +1 yıl
ipsoslufilozof1
artı - +1 yıl
evet bu doğru. dede gibi erkekleri ve nene gibi kadınları kimse istemez. herkes eğlenceli vakit istiyor mutlu olmak istiyor. efendi erkekte eğlence yok sadece nutuk var. millet böyle erkek arasaydı ortaokuldaki matematik öğretmenlerinin başı kum gibi olurdu.
- +1 yıl
kgzeli işte bu mantıkla yaklaşıyorsun. bu da kızlara sıkıcı geliyor. baştan eleniyorsun. insansın. seninde benim de onunda herkesin eğlenceli vakit geçirmeye ihtiyacı vardır ve bu yüzden yargılanmak kimsenin hoşuna gitmez. bir diskoya gidip eğlenmek istediği ya da eğlendiği için boş kafalı olmakla suçlanmak ya da basit olmakla suçlanmak herkesi gerer. küçük şeyler yüzünden yargılanmak da. tutar kız da seni efendi olduğun için yargılar bu durumda ve sende rahatsız olursun. o an yapman gerekeni yap içinden geleni yap. kasma ki sıkıcı olmayasın. her gün cafede oturmakla aşk yaşanmaz. bu sıkıcıdır. bir kız abisiyle babasıyla kuzeniyle de cafede oturur. onlardan ne farkın kaldı. zaten hergün evde çevresinde gördüğü tipler bunlar.
- +1 yıl
@hoşafınferyadı banamı dedin eğer ben efendi erkek olsaydım bu yorumu yapmazdım :)
+1 yılİşi bilmedikleri için
Efendi erkek kızların gözünde sıfırdır
Etkisiz eleman gibi bakarlar11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü kızlar hep kendilerini kıran ağlatanları sever kardeşim anladınmı öyle onları düşüneni sevmez
02 Yorumla- +1 yıl
ya arkadaşım tamam düşünüyorsunuz da ok de. ama sıkıcı da oluyorsunuz. kızın babasından abisinden matematik öğretmeninden farklı olmanız gerekiyor. sıradan olmayın yeter.
+1 yılZilli kızlarla geziyorlar 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Onda başka bir iş var emmioğlu
- +1 yıl
kgzeli işte sorun bu. çok kuralcısın demekki. efendi kız arıyorsun. çok ince eleyip sık dokuyorsun. fazla pimpiriklisin demekki. p. çler bunu yapmıyor işte.
bak düzgün kız yoktur. kalifiye koca arayan kız vardır. bir kız gözüne çok düzgün göründüyse şunları bil
1- annesi kesinlikle iflah olmaz bir ruh hastasıdır
2- aradığı koca modeli yakışıklı, zengin, okumuş sosyetik kocadır. sevgili modeli de aynı.
3- bu kızlar aslında yapmacıktır ve oynarlar. - +1 yıl
@hoşafınferyadı evet çok ince eleyip sık dokuyorum
+1 yılefendi iyi niyetli olduğumuz için
10 Yorumla
+1 yılHacı efendi erkekler kaybetmez kaybedilir.
20 Yorumlaserseri erkek olmadıkları için
00 YorumlaBende çözemedim daha :/
04 Yorumla
+1 yılHerzaman kaybetmezler.
06 Yorumla- +1 yıl
Sana denk gelenlerdir onlar.
- +1 yıl
Hayır öyle demeiyorum. Sana denk gelen efendilerin hep kaybettiğini görmüşsün ama benim gördüğümde sonunda onalrı kazandığıdır.
- +1 yıl
Hayır bu dünya da.
+1 yılEfendi iffetli kız yok.
00 Yorumla
+1 yılAptal kızlarla denk gelmesi nedeni.
00 YorumlaCevabı soruda vermişsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılDiger tarafta kazanir
03 Yorumla- +1 yıl
Diger taraf sonsuz
daha ogrenemedinizmi sunlari.
01 YorumlaKadınlar arkadaşım sever dostum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılBunu bende bilmediğim için kaybediyorum :D
00 Yorumla
+1 yılkızların piiç tercihi
00 Yorumla
+1 yılEfendiler çünkü
Doğru insanlar hep kaybeder02 Yorumla- +1 yıl
bence doğru insan olduklarından değil fazla sıkıcı olduklarından fazla kuralcı olduklarından, prens edasında dolaştıklarından kaybediyorlar.
+1 yılEğlenceli olmadıkları için
17 Yorumla- +1 yıl
LastFarfann
artı - +1 yıl
kgzeli işte böyle düşündüğünüzden kaybediyorsunuz. çok yargılıyorsunuz herşeyi.
- +1 yıl
@hoşafınferyadı yalnız ben de çok yargiliyorum her şeyi ve bu yüzden Kaybettiğim insanlar ölüyor :D
- +1 yıl
lanetlisin yani :D
- +1 yıl
LastFarfann
lanetlisin yanii :D - +1 yıl
@hoşafınferyadı oluyor olacaktı
dönüp dolaşıp sana gelirler zaten
01 Yorumla
+1 yılBence efendiler daha iyi ama bilemem
01 Yorumla
+1 yılEfendi olmalari...
50 Yorumla
+1 yılçünkü seven değil s.. ken yaranır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCunku kizlar bad boylardan hoslanir
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılneyi kaybettiğine göre değişir
00 Yorumla - Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne