• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Efendi erkeklerin kaybetme sebebi nedir?

kgzeli
kgzeli Takip Et
Yoda Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Efendi erkekler neden sürekli kaybeder?
Efendi erkeklerin kaybetme sebebi nedir?
Nedir Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Kediseverkedicik
    Kediseverkedicik Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Efendi erkeğin ne yapacağı bellidir. Seviyosa seviyodur.
    P! ç erkeğin sağı solu belli değildir, aldatır, ilgi göstermez, saçma sapan kavgalar çıkarır, başından bela eksik olmaz.

Olumlu bakacak olursak p! ç erkeğin hayatı daha heyecanlı daha aktif görünüyo.

Gerçekçi bakarsak kızlar mal ve mazoşist.

1
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

kızlar mal ve mazoşist diyelim

Yorumla
    • Kediseverkedicik
      Kediseverkedicik
      +1 yıl

Bence de...

Yorumla

En İyi Cevaplar

• hoşafınferyadı
    hoşafınferyadı Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

olay tip değil fazla
    bence aksine efendi adamların bir çoğu da çok yakışıklı
    ben bu soruyu kendime de sordum. ve hemen cevabı buldum. ergen genç zamanlarım efendi erkekleri beğenmekle geçti. sonra da koyverdim. badboylar daha çok ilgimi çekti. Kızların efendi adam sevmemesinin sebeplerini yazayım:
    -efendi erkekler bir türlü açılamaz fıtık eder adamı, sen açılsan sevseler bile basit kız muamelesi yaparlar. yaşanabilecek güzel şeyleri mahvedere bırakırlar. kusura bakmayın beyler hiç bir kız sizi yıllarca beklemek zorunda değil. az daha efendi olun da bir an önce açılın
    - diyeim ki bir mucize oldu ve efendi erkek sana açıldı ve çıkmaya başladınız. aşırı derecede sıkıcıdırlar. yanında çok kötü kasmak zorunda kalırsın bu erkeğin. kutsal rahip gibi davranır. elini tutması 1 yılı öpmesi 5 seneyi bulur. sen davransan seni basit kız gibi görür.
    - yukarıda da yazdığım gibi efendi erkeklerin yanında çok fazla kasman gerekir. 70 lik antropoz amcalar gibi çok katı kuralcıdırlar tutucu olmasalarda çok katı kuralları vardır. dünyayı kurtarmaya soyunmuş gibidirler. herşeyinizi içten içe eleştirirler huzursuzdurlar. onların yanında çok hanımefendi olmak zorunda kalırsınız ve bu da sizi bunaltır. onlara göre kızlar küfretmez, sigara içmez, kavga etmez, o. urmaz, s. çmaz, hatta nefes almaz, sesini incelterek konuşur, çıtkırıldım oplmak zorundadır. ondan sonra da hayatınıza yapmacık kadınlar girer ve hayatınızı mahvederler.
    - bir kız bir erkekle beraberken nine muamelesi görmek istemez. kız gezmek ister, diskoya gidip eğlenmek ister, eğlenceli partilere katılmak ister. ve bunları da sizinler yapmak ister. ama süz kutsal rahipsiniz ya. dünyayı kurtarıcaksınız ya. bu tip şeyler yanlıştır size göre boş iştir. iki saat nutuk atarsınız. kendiniz gitmeyeceğiniz gibi kızların da gitmesine engel olursunuz. böyle bir şey istediği için kıza kötü hissettirirsiniz.
    - daha bir çok şey var. aklıma gelen örnekler bunlar. aklıma geldikçe daha da yazarım. bu tip şeyler yüzünden efendi erkekler

0
    6 Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

itici durur. p. ç erkekler eğlencelidir. diğerleri gibi dünyayı kurtarmaya soyunmaz. onların yanında rahat hissedersin. her hareketinin izlendiği gibi bir hisse kapılmazsın. p. ç erkek seni olduğun gibi kabul eder. onun yanında küfredersin, sigara içersin, sarhoş olup dağıtırsın. bırak seni ayıplamayı o da sana katılır.

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

efendilik insanın ruhunda olmalı davranışlarına çok fazla yansıdı mı insanı sıkıyor. ruhun efendiyse zaten eğlenceli biri olursun ama p. ç olmazsın

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

freedom667 öküzmüsün, salakmısın yoksa tipin mi öyle. canım o resmi bir araştır önce. tip kompleksine girmiş ezik. sorunlu ergen. intiharın eşiğindesin komplekslerin ezikliklerin yüzünden. zavallım.
      eşek eşek konuşmuşun yine ya eziği. sen s. ktir git ananın. mına kadar yolun var. kafadan hasta üşütük ergen seni. uza lan gözüm görmesin seni. zavallı şey
      sen küfrü saydırıp beni engelliyorsun korkak kızlar gibi. qaklınca çakallık mı yapıyorsun. aptal gargamel

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

freedom667 öyle oradan engellemekle olmuyor. bak buradan yazıyorum. korkak gargamel seni.
      aklınca çakallık yapıcan. herifte tip yok, karakter yok. antropoz amcalar gibi takılıyor. boy pos da yok. elle tutulur hiç bir artısı yok. ruh hastası bir de. filmciler kesşfetse korku filminde başrol verirler yaratık ya da ruh hastası olarak. hala gelmiş: omo bono kozlor bokmoyooo :D oğlum bir kızın sana bakması için IQ sunun yerlerde olması lazım. gargamel kılıklı. sen türk kadınının zeka istatistik sınırısın. demekki zeki bir milletiz ki kimse sana yüz vermiyor. gargamelin tuvalette ekmek yemiş versiyonu seni. ucube..

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

Emeğine sağlık, zahmetine teşekkürler

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

ben de teşekkür ederim seçtiğin için :)

Yorumla
  • ClaraOswinOswald1
    ClaraOswinOswald1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Çünkü biz kızlar salak gıbı günümüz kızlarının tabırıyle bad bylara asık oluruz. sonra onlar s*ktiri çeker ve üzülürüz yavaş yavaş olay sadistliğe gider bundan haz alırsın sonrada o efendi erkekleri kırarsın :D

1
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

dürüstlüğünü sevdim :)

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

ya yok bence öyle değil. bu biraz efendi erkeklerin tavır ve davranışlarından kaynaklanıyor gibi geliyor bana.

Yorumla
  • OpelCorsaBİzdeKoruz
    OpelCorsaBİzdeKoruz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Abi kız öğrenci yurdunda güvenlik görevlisiyim bak olayı dinle ne çocuklar yurda geliyor sevgilileriyle barışmak için ellerinde çiçeklerle abi bu çiçeği ona ver diye efendi kalender çocuklar bak yemin ederim bunların ruhunu çözdüm ben. Hoppa kıza çiçeği veriyorum çiçeği atıyor notu alıyor sonra ben o çiçekleri vazoya koyuyorum ve aynı kız aksam bir bakıyorum yurdun önüne bir bmw yaklaşmış binip gidiyor sen söyle şimdi ne dersin? Kaşarlık ruhlarında var ruhlarında.

1
    9 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

biz dediğimizde inkar ediyorlar niyeyse

Yorumla
    • OpelCorsaBİzdeKoruz
      OpelCorsaBİzdeKoruz
      +1 yıl

Ya yol alsınlar bıraksınlar bu ayaklarıda. Feleğin çemberinden bu yaşta 3 kere geçtim saçlarımın yanları döküldü ruhlarını bılrım. bir cabrio bmw ortama karakterlerini satıyorlar. okulları bittiğindede evlenmek istiyorum düzgün adam bulamıyorum bu nedir yaaa diyolar. gecmsini bilmem ne yaptıklarım.

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

düzgün olsaydı düzgün bulurdu

Yorumla
    • TürkKızıyız
      TürkKızıyız
      +1 yıl

Pardon ama bütün erkekler şerefsiz demek gibi bu dedikleriniz. Biraz mantık sanki bütün kızlar ülkede böyle tövbe ya

Yorumla
    • hello_world
      hello_world
      +1 yıl

@TürkKızıyız çoğu öyle. şahsen onaylıyorum. efendi bir erkeğim 3 kere reddedildim. öyle tipsiz de sayılmam param da var. nerde pi ç var kızlar ordalar. efendi kızlar bile efendi erkek sevmiyor. akılları anca 25-26 yaşlarından sonra kafalarına geliyor sonra da tabi kart oluyorlar :D :D.

anladığım kadarıyla efendi erkekler sıkıcı olarak nitelendiriliyor. bizim açımızdan bazı zamanları iyi değerlendirmezsek sonra nasıl iş güç sahibi olup para kazanacaz? herkes zengin doğmuyor ki, çalışarak kazanmalıyız gidip doktor mühendis olmalıyız. napalım yani yan gelip yatalım mı? sonra aa bu çocuk komik değil, geveze değil diye eften püften gereksiz şeyler yüzünden reddediliyoruz.

Yorumla
    • TürkKızıyız
      TürkKızıyız
      +1 yıl

Bütün kızlar öyleyse o zaman bütün erkeklerde şerefsiz diyeyim o zaman ne dersin? Canın sıkılmayacak mı? Bana neden hakaret ediyosun bütün kızlar derken acaba? Ya da benim gibilerin günahını alıyorsun şahsen bende çok şerefsiz erkek görüyorum ve yıllardır hayatımda kimse yok.

Yorumla
    • OpelCorsaBİzdeKoruz
      OpelCorsaBİzdeKoruz
      +1 yıl

@TürkKızıyız bu işi tartışmayın arkadaşlar kapatın konuyu tamam.

Yorumla
    • hello_world
      hello_world
      +1 yıl

@TürkKızıyız bu dediklerim üni de bile böyle. hadi üniye giremeyenleri akılsız olarak görüp bunlar sa lak efendi erkekten anlamaz diyoruz ama ünide bile durum böyle. öyle pi ç erkeğin peşinden koşacaklar da nolacak? ilerde onla mı evlenecek? çoğu evlenmez ya da pi ç erkek onları aldatır. sonra ee noldu? düzgün erkek bulamıyoruz, ortalıkta adam kalmadı, tüm iyiler kapıldı oluyor. bari pi çlerin peşinden koşmasınlarda değerlerini azaltmasınlar. 1 kız 1 pi ç erkeğin peşinden koşunca çevredeki en az 10 düzgün erkek onu artık tanır ve sonra zi klemez.

sizin şerefsiz dediğiniz erkekler bizim pi ç olarak adlandırdığımız tipler işte.

Yorumla
    • TürkKızıyız
      TürkKızıyız
      +1 yıl

Sıkıldım zaten bundan herkes aynı içindeki kin için genelleme yapma peşinde. Allah yürekleri pek ala bilir.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

46

Cevap

• pilav_ustu_az_kuru_2
    pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl

Kızlar pij erkeklere değer veriyor o yüzden
    4.bp.blogspot.com/.../Ekrem-efendi-Aloooo.jpg

1
    0 Yorumla
  • Zenith
    Zenith Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

Efendi erkekler, onlardan sıkılan tiplerle zaten mutlu olamazlar. O tipler zaten sonunda kimseye yar olmuyor. :) Bu durumu kaybetmekten ziyade, daha iyisine daha uygununa ulaşmak için kaderin bir kıyağı olarak gör.

1
    1 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

mantıklı

Yorumla
  • Iwillwishfordying
    Iwillwishfordying Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

O yüzden efendi değilim. Adamına göre muamele yapar , herkesle samimi olmaz, Kimseye de eyvallah etmem.

1
    1 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

en doğrusunu yapıyorsun

Yorumla
  • Durantoplaravuran
    Durantoplaravuran Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Ben şimdiye kadar efendiliğin bana aşk noktasında bir şey kazandırdığını görmedim ama toplum tarafından çok şükür değer görüyorum o yeter. Varsın bir kız sevmesin. En azından içim rahat onların tercih ettiği p*çler gibi olmadığım için.

2
    0 Yorumla
  • Whoknows124
    Whoknows124 Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Kadın yeri geldiğinde efendi yeri geldiğinde serseri yeri geldiğinde çılgın yeri geldiğinde onu şaşırtan güldüren ağlatan sevindiren herşeyi bekler sadece efendi takılırsın olmaz dostum her an nabzını yoklucaksın kızın

2
    4 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

tahmin edilemezlik, gizemlilik yani

Yorumla
    • Whoknows124
      Whoknows124
      +1 yıl

Gizemli ol her zaman

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

Whoknows124 çok iyi anlatmışın
      artıladım

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

yok gizem de can sıkıcı olur. güvensiz olursun. sağın solun belli olsun. gizemli de olma ama şu Whoknows124 ün yıkarı da yazdıkları çok doğru.
      efendilik yetmiyor dostum. artık kızlar ediz hun gibilerini sevmiyor. tarık akan gibi kadir inanır gibi erkekler revaçta. böyle anlatayım. hatta kadir inanırın bir filminde bu konu işlenmişti. kadir inanır zeki bir bilim adamıydı efendi biriydi kız onunla dalga geçti, değişti eğlenceli bir adam oldu. kız ona aşık oldu. işte işin formülü bu. hiçbir kızın odasında einstein ın posteri yoktur. ;)

Yorumla
  • __Vintage__
    __Vintage__ Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kendin olmadığın için önce kendini, daha sonra da kendini kaybettiğin için karşındaki kadını kaybedersin..

O efendi erkek muhabbetlerini unutun artık.

2
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

kendini bilince kibar davranıyorsun otomatikman, sonra kaybediyon

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

kibar davranmak çok güzel hoş birşeydir. ama efendi erkek kibarlığın yanında bir de obsesif davranır. kızları çileden çıkaran da budur. kızların herşeyini yargılar. kızlar efendi adamların yanında rahat hissedemez ve efendi adamlar eğlenceli değildir. galler prensi gibi davranırsınız ve bu da bir yerden sonra çok sıkar. sadece kibar olsanız. p. çlerin bile elindeki kızları alırsınız ama siz k, barlığın yanında çok fazla kuralcı ve anlayışsızsınız. sıkıcısınız.

Yorumla
  • Sonsofanarcy
    Sonsofanarcy Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Karşı tarafta bir caziben kalmıyor kı Her yola gelıyorsun. Bencıl değilsin mantıklısın Kızlar Daha uçarı kaçarı tiplerdne hoşlanıyor. İlk önce azı na sıçıcaksın sonra o seni bulur ztn

0
    1 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

he valla, kötü davranacan-aşağılayacan anca bundan anlarlar

Yorumla
  • Dolunayalevv
    Dolunayalevv Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

belki kendıne göre efendidir başkasına göre degildir. belki kendine göre hiç hatası yoktur ama başkasına göre vardır ya da karşısındaki kişi ona duygusal anlamda bir şey hissetmiyordur

0
    3 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

kibar davranmak, karşıdakini düşünmenin, karşıdakini dinlemenin neresi hata?

Yorumla
    • Dolunayalevv
      Dolunayalevv
      +1 yıl

tamam belki sende olmayan bir şeyi onda görmüştür. ya da şöyle deyim var :D deveye diken insana anladın sen :)

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

ha karşımdakini aşağılamıyor, küçümsemiyordum. Bak buradan kaybettim muhtemelen

Yorumla
  • freedom667
    freedom667 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

kızlar karaktersiz piççlerden hoşlanır efendileri asla istemezler onların sıkıcı olduğunu düşünürler ama çok yanılıyolar. ha bide efendi erkekler genelde tipsiz olurlar.

1
    15 Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

yok dostum. çok yakışıklıları da var içlerinde. ama gerçekten sıkıcılar. yanılmıyoruz. yahu gel bir diskoya gidelim desen iki saat nutuk çekerler. öbürü seninle her yere gelir. hatta sen söylemeden o seni her yere götürür. ve kendi gii çok eğlenceli arkadaşları vardır. hiç bir yere gitmeseniz çayırda otursanız onun arkadaşlarının yaptığı esprilere aylarca gülersin. efendi adamın arkadaşları da cinstir kendi gibi. seni onlarla tanıştırır, çocukar sana ters ters bakar, açık arar gibi. efendi adamın kendide sürekli açık arar gibi davranır.

Yorumla
    • freedom667
      freedom667
      +1 yıl

@hoşafınferyadı herkes öyle değil efendi adam gibi adamlar cins ve sıkıcıysa o zaman neden adam gibi adam yok neden düzgün erkek yok hepsi mi böyle demiceksin. Ayrıca evet benim espri yeteneğim yok ama disko misko giderim ya bn kimsesiz olduktan sonra damsız mı gidiyim oraya?

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

dostum yanlış algıladın. bir erkek eğlenceliyse illa da kötü değildir. biraz önce başka bir yorumun altına güzel bir örnek verdim. siz efendi erkekler bunun üzerinde bence iyi bir düşünün. çok kolayından yeşilçam sinemasından bir örnek verdim. efendi erkekler ediz hun gibidir. bir de tarık akan ve kadir inanır gibi erkekler vardır. onların da ruhu efendidir ve dıştan da çok eğlencelidirler. p. ç değildirler aslında. p. ç olan erol taştır tecavüzcü coşkundur.
      -ediz hun kadından hanımefendilik bekler ezik ama hanım hanımcık kızları sever
      -ediz hun esprili eğlenceli değildir. iyi niyetli vakur beyefendi ve prens gibi bir adamdır. elittir, kalitelidir
      -ediz hun takım elbise giyer, eğlenceden hoşlanmaz bir kadını diskoya götürmek ona avam bir zevk gibi görünür.
      - ediz hun kızları hakir görür. kız kasar ve kendini değiştirir sonra da ediz hun a yüz vermez. süründürür.
      -ediz hun un arkadaşları da kızı hakir görür.
      -ediz hun çok sever gerçekten sever ama türkan şoray onu terkeder

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

-tarık akan ise efendi bir ruha sahip fırlama bir adamdır. kızdan akıllı ve eğlenceli olmasını bekler. her konuda konuşabileceği kızları sever.
      -tarık akan esprili ve eğlencelidir. filmlerinin yarısında kızla bir yerlerde eğlenir gezer tozar. ruhu beyefendidir fakat dışardan zamane gencidir. prens tavrı, vakur halleri yokur ama o da kalitelidir.
      - tarık akan kot pantolon giyer, o günün gençlik trendlerini takip eder. kızlarla eğlenmek onlarla eğlenceli vakit geçirmek en büyük keyfidir.
      - tarık akan kızları hakir görmez onlardan kutsal rahibe, babaanne tavırlı olmasını beklemez. kızlar onun yanında rahattır.
      - tarık akanın arkadaşları eğlencelidir. espri yaparlar eğlenmeye giderler.
      -tarık akan çok sevilir terk eder. kendi de çok sevebilir. ama pek terkedilmez.
      işte olay bu arkadaşım. sizler ediz hun gibi kalıyorsunuz. ama günümüz kızlarına ediz hun gibi erkekler değil tarık akan gibi erkekler çekici geliyor.

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

olayın matematiği budur. buradan çöz işte denklemi ;)

Yorumla
    • freedom667
      freedom667
      +1 yıl

@hoşafınferyadı ediz hun gibi erkeğe aizler ittiniz biz değil hayatımız dışlanmayla itil eyle geçti herkesten reddedilmekle geçti. Eğlenceli fakat kısa boylu bir erkeği labul eder misin sen? Etmezsin tabi. benim sevgilim olsa her daim eğlensiririm bn onu ama siz akılsızlık yapıp karaktersiz şerefsizzlere gidiyosunuz seveni değil skenlere gidiyosunuz. Tarık Akan uzun yakışıklı olduğu için filmlerden hep onun sen sevgilisi oluyo bn hiç kısa birinin sevgilisi olduğunu görmedim. Bu daha çok dış görünüş ile ilgili ne kadar eğlenceli okursan ol dışın kötüyse kimse içini merak etmez

Yorumla
    • freedom667
      freedom667
      +1 yıl

@hoşafınferyadı yani kusura bakma da hem akılsızsınız hem de bir o kadar malsınız seven erkeğe şans verseniz o cem yılmaz bile olur

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

ya tabi ki uzun boylu hatta itici olacak derecede uzun boylu. ama bahsetmek istediğim o değildi karakterden bahsettim. şöyle söyliyim o zaman. boyu kilosu herşeyi aynı tek yumurta ikizi iki erkek çok yakışıklı da değiller çok çok boyları falan da yok. ama birine kızlar çıldırıyo öbürüne en fazla kanka muamelesi. biri ediz hun gibi öbürü tarık akan gibi. bu dediğimin örneğine de reel hayatta rastladım. birbirinin aynı ikizler birinin kızlar yüzünden boş vakti bile yoktu. diğeri ona kızlar bakmıyor diye tırlatma raddesine gelmişti. bu ikisinin kaşı gözü boyu posu herşeyi aynıydı.
      ayrıca boy için çok umutsuz olmamak lazım 1.50 lik kızların az olduğu bir ülkede yaşamıyoruz. bir arkadaşım var adamın boyu 164 ondaki kız trafiği kimsede yok.

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

güzel kardeşim seven erkeğe şans veriyoruz. ama siz bize şans vermiyorsunuz ki. bize açılmanız bile 1 yılı buluyor

Yorumla
    • freedom667
      freedom667
      +1 yıl

@hoşafınferyadı hadi ya açılfık mı da tipimize boyumuza laf ediyosunuz dalga geçiyosunuz adımızı sapğıa çıkarıyorsunuz bn niye sizin gibi salakklara açılayım hoşlansam bile he? benim sevgilim olcak ama bn eğlenceli değil sıkıcı olucam öyle mi? Haha güliyim bari. Bn eğlenceli olsam bile kimse bakmıyo bana çünkü boy yok tip yok kusuralr içinde yüzüyorum ve insanı tanımak yerine tipiyle yargılıyorsunuz belki adam sandığından daha iyi biri he nerden biliyorsun? Bana hiç şans verilmedi ki kızlar ilk gördüğünde bu çocuğa yani bana gıcık oldum sinir oldum diyo ulan naptım da gıcık oluyosun Allah'ın kaşşarı. benim sevdiğim vardı benim eğlendirdiğim kadar kimse onu eğlendiremedi kız gülneyi unutmuş resmen benim sayemde açıldı memnun olduğunu söyledi bn de sevdim gittim açıldım ama snle sevgili olmam dedi sonra gitti piççlere bnle de ilişkisini kesti. Siz ortamda bizleri görmezden geliraeniz sevmezseniz yok sayarsanız kusura bakma biz nası eğlenceli olalım?

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

erkekler de bir kıza teklif ederken tipine bakar. çok abaza değilse harun abi gibi kızlara kimse teklif etmez.
      senin olaya gelince. madem kusurun var sıkma canını biraz bakımlı ol. olayı kapat. bir de belki o kıza ezik davranmışındır. çok sessiz falan durduysan gereksiz iltifatlar herşeyi onaylamak falan kız karaktersiz biri sanmış olabilir.

Yorumla
    • freedom667
      freedom667
      +1 yıl

@hoşafınferyadı haha ben iltifatta çok kırıcı konuşurum. iltifatı haketmesi lazım ilk önce. aryıca kızın yanında da hiç sessiz değildim sen anlamıyon mu? benim eğlendirdiğim kadar kimse eğlendiremedi onu nerenle okuyon sen? hiç bişeyini de onaylamadım arada kavgalarımız da olmuştu. kusurlarımı bakım ile de kapatamıyorum. estetik olmam lazım ama malum fiyatları araba fiyatına. ayrıca ben ezik değilim. şu ezik lafını bir daha kullanırsan kalbini öyle kırarım ki hayatının geri kalanını bu anı unutamadan geçeririsin. benim canımı sıkma anladın mı? ben kendi kendimi ezik yapmadım sen kız olduğun için şanslısın sen benim gibi tipsiz kısa erkek ol bak bakalım hayatın boyunca sevgi tadabilecek misin?

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

bak sabahtan beri düzgün konuşuyorum bana atarlanıyorsun. eşekliğin alemi yok. esas ben bir konuşursam gözüne yıllarca uyku girmez. trabzonlular bir artislenme. yönetmen olur öyle bir rol veririm ki figürandan beter olursun. kes sesini uza mk ergeni

Yorumla
    • freedom667
      freedom667
      +1 yıl

@hoşafınferyadı ha sktr lan Allah'ın salağıı. siz sevin piççleri sevin sonra adam gibi adam niye yok diye ağlamayın burda yaşın olmuş 34 ki ne kadar doğru ama kendiniz ergensiniz kendiniz.

Yorumla
    • freedom667
      freedom667
      +1 yıl

@hoşafınferyadı resminin de hakkını veriyosun aferin sana mal. şimdi defol burdan muhattap olma benle

Yorumla
  • Almenda
    Almenda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 38%
    +1 yıl

Her turlu durumda efendiliginden odun vermediginden baskalari gibi menfastci cikarci olmadigindan

1
    0 Yorumla
  • Aşık1639
    Aşık1639 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Açıklıyorum toplanın;
    -Çünkü kızlar onları heyecanlandıracak erkeklerden hoşlanır ve bunlar kötü çocuklardır.

1
    0 Yorumla
  • DragonSlayer
    DragonSlayer Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

çünkü efendi onla eğlenilmez onla takınılmaz onla gezilmez mantığı olduğu için efendiler değil serseriler

1
    3 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

sonrada bu erkekler çok kötü diye ağlaklık yapmayı biliyorlar

Yorumla
    • DragonSlayer
      DragonSlayer
      +1 yıl

bakmıycan abi yalnız ölcen ama böyle kızlarla evlenmiycen niye hayatımı karartayım hergün eve girerken aklıma o düşüncelerin geldiğini düşünsene huzur hsi olmaz yalnız ve iffetli şekilde ölmek daha hayırlı olur

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • -Eyll-
    -Eyll- Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Efendi olmaları
    Yanlıs kisilere guvenirsen kaybetmeye mahkum olursun.

1
    0 Yorumla
  • Ali5961
    Ali5961 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

turk kadinlari (100de 80i) kainattaki en buyuk azili bacım oldugu icin, efendilik agir kacar ve kaldiramazlar, kaldirmakta istemezler zaten, bu sebeple ne yapicagi belli olmayan salaş tipler daha cok ragbet gorur ve bunlara kendilerini hadi ordan , hadi ordan yemektende hic gocunmazlar.. kadinsi dusuncesinin amacina ulasmistir zira... 100 turk kadinin 3 4 u kibar efendi adami tutar. Istatistiksel olarak belki 100de 3 4 artabilir

0
    0 Yorumla
  • ishmael
    ishmael Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 46%
    +1 yıl

Girişken değilsin , aşırı sessizlik zayıf gösteriyor. Ergenlik çağındaki kızların aklı 5 karış havada oluyor. Saçmalıklarına adapte olamıyorsunuz.

0
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

paso kötü davransam benden başkasına bakmazlar zaten

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

kötü davranmakla ilgisi yok. unut bunu. eğer kötü davranan erkekler çekici olsaydı mafya babaları karaborsaya düşerdi. sorun 70 lik dedelerin gözünden hayata bakmanız ve kızlara fazla eleştirel gözle bakmanız.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

efendi erkek pek yok www.kizlarsoruyor.com/.../q5544132-neden-turk-kizlari-kurt-erkeklerini-daha-cok-seviyor

0
    3 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

feci diyalog. Senle mi yapıldı bu küfürlü diyalog?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet bide 17 yasinda her önüne gelen girmis burya daha kimsey yorum yazmiyacam sade bos bos okuyacam

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

çok geçmiş olsun :(

Yorumla
  • Logite
    Logite Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Ayni durumdayim bende kardesim efendi oldugum icon kaciyor kizlar anca bizimle oyun oynarlar ya da sevgililerini kiskandirmak icin 1 hafta cikarlar :(

0
    4 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

oyuncak bebek muamelesi görüyoruz resmen

Yorumla
    • Logite
      Logite
      +1 yıl

Bence oyuncak bebeklere bile daha iyi davraniyorlar nazikce yemek yediriyorlar uyutuyorlar

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

o da doğru. Bize 1 gün sırıtıyorlar diğer gün gidip p. çin kucağına oturuyorlar

Yorumla
    • Logite
      Logite
      +1 yıl

Aynen kardesim

Yorumla
  • Gülmekyasak
    Gülmekyasak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Sevdiği kızı tatmin edemediği için, kendine ters düştüğü için, falan filan onlarca şey yazılabilir. Beyler uyanın efendi olun ama gözünüz de açık olsun

0
    1 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

yok be aksine kimse mümkünse efendi olmamalı, kızların anladığı dilden konuşmak gerek

Yorumla
  • loewe
    loewe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 37%
    +1 yıl

Efendi olmaları kardeş. Herkesi de kendi gibi görmeleri ;)

0
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

saf, masumluktan kaybediyoruz birde

Yorumla
    • loewe
      loewe
      +1 yıl

Aynen doğruyu dokuz değil dokuzyuz koyden kovarlar

Yorumla
  • pervin21
    pervin21 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

İyi insanlar kaybetmez, kaybedilir. Unutma. Günün birinde hakettigin hayati yasayacaksin

0
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

amin

Yorumla
    • Eren0987
      Eren0987
      1 yıl

Hiç bir vakit yaşayamıycak acı ama gerçek

Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Ya efendi kızlar? Hadi onu geçtim efendi kızlar efendi erkekler ile neden olamıyor pek :(

0
    7 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

efendi kızlar p. ç erkek istediği için

Yorumla
    • TürkKızıyız
      TürkKızıyız
      +1 yıl

Efendi erkeklerde pelinsu istiyor ama ya da ortam kızı

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

yooo öyle birşey yok. En azından benim için

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

ancak efendi bildiğim kız beni reddedip p. çin tekiyle sevgili olmuştu. Düşün efendi kız bile bunu yaptı

Yorumla
    • TürkKızıyız
      TürkKızıyız
      +1 yıl

Tamam oda ona has. Sen benim için diye genelleme istemedin ama benim içinde aynısını diyeceksin neredeyse örneğin. Herkes farklı.

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

efendi erkek bulman ve onu reddetmemen dileğiyle

Yorumla
    • Mayktaysin31
      Mayktaysin31
      +1 yıl

Kgzeli aynisi basima geldi kardesim

Yorumla
  • CaylakDunyali
    CaylakDunyali Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

Çünkü kızlarımız mazoşist, kıça tekmeyi seviyor :) Berkcanların cvleri belli

0
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

o berkecanları sabun yapmalı :D

Yorumla
    • CaylakDunyali
      CaylakDunyali
      +1 yıl

:D şimdi kompleks dicekler ama eyşanlara herşey hak

Yorumla
  • AhmetKuralll
    AhmetKuralll Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ben de bunu merak ediyorm hocam. Demek ki bize verilen tavsiyler yanlışmış yane öyle mi? İlla hayın mı olalım güvenilmez mi olalım? Yeşillendirin cevaplarınızla.

0
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

hain, güvenilmez olmalıyız. Bize çocukken ne denildiyse tam tersini uygulamalıymışız

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

alakası yok. ruhunuz efendi olsun yeterli. ruhunuz efendi olsun ama dışarıdan eğlenceli fırlama olun. dede gibi hareketler yapmayın. zaten ruhunuz efendiyse dışarıdan fırlama da olsanız, hain, kalleş p. ç olmasınız. sizin en büyük sorununuz dede gibi takılmanız. e kadınlar da nene olmadığı için sıkıcı geliyor. ben 34 yaşındayım bana bile sıkıcı geliyor efendi erkekler. sizin yalınızdaki kızları düşünemiyorum bile

Yorumla
  • KötülüğüNYükselişi
    KötülüğüNYükselişi Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl

İyiler bile iyileri sevmiyor diyordu buradan ki bir uyecan , haklıydı da

0
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

hakkaten öyle la. Ben zaten iyilere yöneliyorum onlar bile burun kıvırıyor

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

işte sorun o. fazla pimpiriklisin çok ince eleyip sık dokuyorsun. iyilere yönekiyorum diyorsun. fazla kuralcısın. diğer kızları da bu durum bayıyor.

Yorumla
  • Sm0ke
    Sm0ke Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Efendi erkekler kaybetmez sadece kaybettilerini düşünürler fakat aslında onlar kazanmışlardır.

0
    3 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

kazanmak?

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

yok yok kaybederler.
      3. kişinin şiiri gibi bütün beğendiği kızlar başkasının kolunda önlerinden geçer gider.

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

@hoşafınferyadı hakkaten öyle

Yorumla
  • Kayıkçınınküreği
    Kayıkçınınküreği Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Efendisizler de kaybediyor. Yanlış kişiye doğru davranmaktan oluyor hep bunlar ✌

0
    6 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

şu doğru kişiler bir bana denk gelmez a. k

Yorumla
    • Kayıkçınınküreği
      Kayıkçınınküreği
      +1 yıl

Doğru kişiye de yanlış davranıyorsunuz bea

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

doğru kişi gelecek ve yanlış davranacam ha

Yorumla
    • Kayıkçınınküreği
      Kayıkçınınküreği
      +1 yıl

Dogru kisi oldugunu nereden bileceksinki?

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

doğru sandıklarım yanlış çıktı sonradan, birde doğru sandıklarım öyle yırtık, paçoz tiplerde değil. Gayet efendiye benzeyen kızlara yöneliyorum onlar bile reddediyor

Yorumla
    • Kayıkçınınküreği
      Kayıkçınınküreği
      +1 yıl

İste onlara ağır bir kayip lazim. Akillanmalari icin.

Yorumla
  • violinrose
    violinrose Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Hayat piçtir, uyuşamıyorlardır.
    Efendi erkekleri, hanımefendi kızlar sever. Beklemek lazım.

0
    1 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

yok be hanımefendi kızlara yöneliyorum onlar bile efendi olduğum için reddediyorlar

Yorumla
  • Marifetname
    Marifetname Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 49%
    +1 yıl

saf ve masum olmaları. iyiniyetli olmaları..

1
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

haklısın, kötülerin kazandığı dünyada yaşıyoruz

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

alakası yok inanın.
      sebep fazla idealist olmaları
      ortaokul öğretmeni gibi davranmaları

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cunku kizlar kahbeee. Nerde ittt nerde okuzz onlara asik olurlar

1
    4 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

aynnn

Yorumla
    • TürkKızıyız
      TürkKızıyız
      +1 yıl

Kızların hepsi aynı değil lütfen.

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

@TürkKızıyız bu algımı değiştirmek sizin elinizde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Farkindaysan ben bir kizim ve kendi hemcinsime soyluyirm bunu dedim diye tum kizlar oyle olacak diye bir olay yok icine ben de giriyorum çünkü ustune alinma

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çünkü salak oldukları için her boku yiyeceksin her haltı edeceksin elinden bütün kızları geçireceksin senden daha iyisi olmaz kızlar böylelerini seviyor :D

0
    1 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

öyle vallaha. Tekken kimse bakmaz. bir kızla konuştuğumda etrafımdaki kız sayısı artıyor

Yorumla
  • YoungWriter
    YoungWriter Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Efendiler değil sıkıcı konuşmasıni bilmeyen mutlu edemeyen insanlar kaybeder efendilikle karistirmamak lazim

0
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

ben gayet mutlu eder, güldürürüm ama karşıya kibar davranır, çok değer veririm. İşte buradan kaybediyorum

Yorumla
    • YoungWriter
      YoungWriter
      +1 yıl

Kaybetmiyosun kişiliğinden taviz verme

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yanlis kadina dogru yapip, dogru kadina yanlis yapiyorsunuzda o yüzden

0
    4 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

biraz da siz çaba sarfedin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bizler zaten çabaliyoruz ama bir erkek ona gösterdigimiz sevgiye ragmen gidip bir mala yavsiyorsa biz hala ona anlayis mi göstermeliyiz?
      ayrica senin dedigin gibi yapmasi gerekiyorsa herkes, o zaman sizde size yanlis yapan kadinlarin pesinden kosmalisin demek oluyor

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

sevgi gösterdiniz de biz mi mala yavşadık? Kızlar normalden daha fazla sırıtınca bana direk yöneliyorum ama efendi olmak faktörü kaybettiriyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu konu üzerine çok uzun yazilabilir ama kisaca demek gerekiyorsa:
      "erkekler yanlis kadina dogruyu yapip, dogru kadina yanlis yapiyolar
      kadinlar ise dogru adami sevmeyip, yanlis olani seviyolar"
      ama tabi bizde sorariz erkek eger kadin dogruysa ona neden yanlis yapiyor ve kadin eger sevdigi erkek yanlissa niye dogru olani sevmiyor diye :D çok karışık konular bunlar ne kadar yorum yapsakta hep farkli cevaplar ortaya çikar

Yorumla
  • VLagertha
    VLagertha Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Bence kaybetmezler. En azından hayatının ileri zamanlarında mükafatını alıcaklardır.

0
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

inş.

Yorumla
    • Eren0987
      Eren0987
      1 yıl

Ne yazikki kaybediyorlar İtin peşinde koşarken onca acı çekiyor kız sonra jeton aklına düştüğünde efendi erkekleri mum ışığında arıyorlar ama o efendi erkeklerde aklı başında olduğu için o kızları istemiyor.

Yorumla
  • ArızalıBirey
    ArızalıBirey Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Herkes kendine efendi der olmuş. Kime göre neye göre. Asdf

0
    1 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

kibar, iyi davrananlar, başkasını düşünen, fedakarlık yapanlara efendi denir. Senin tanımını bilemem tabi

Yorumla
  • avgeropoulos
    avgeropoulos Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Kızlar serserilerden hoslanıyor. Kuralsızlık, asilik falan çekici geliyor heralde

0
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

sonrada düzgün adam yok ya ühü ühü demesini biliyorlar

Yorumla
    • avgeropoulos
      avgeropoulos
      +1 yıl

Çünkğ salaklık bunu gerektirir

Yorumla
  • ipsoslufilozof1
    ipsoslufilozof1 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Çünkü herkes gençliğinde güzel yaşamak istiyor kız erkek fazla fark yok

1
    6 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

2 günlük zevk için iyi çocukları üzmek?

Yorumla
    • ipsoslufilozof1
      ipsoslufilozof1
      +1 yıl

Bunun kızıda ayni erkegide erkekelr hanım hanımcık kızları istemiyorlar kızlar da efendileri kizlar arkadaşım erkekelr kaşar arıyor taki evlenene kadar

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

ipsoslufilozof1
      artı

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

evet bu doğru. dede gibi erkekleri ve nene gibi kadınları kimse istemez. herkes eğlenceli vakit istiyor mutlu olmak istiyor. efendi erkekte eğlence yok sadece nutuk var. millet böyle erkek arasaydı ortaokuldaki matematik öğretmenlerinin başı kum gibi olurdu.

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

kgzeli işte bu mantıkla yaklaşıyorsun. bu da kızlara sıkıcı geliyor. baştan eleniyorsun. insansın. seninde benim de onunda herkesin eğlenceli vakit geçirmeye ihtiyacı vardır ve bu yüzden yargılanmak kimsenin hoşuna gitmez. bir diskoya gidip eğlenmek istediği ya da eğlendiği için boş kafalı olmakla suçlanmak ya da basit olmakla suçlanmak herkesi gerer. küçük şeyler yüzünden yargılanmak da. tutar kız da seni efendi olduğun için yargılar bu durumda ve sende rahatsız olursun. o an yapman gerekeni yap içinden geleni yap. kasma ki sıkıcı olmayasın. her gün cafede oturmakla aşk yaşanmaz. bu sıkıcıdır. bir kız abisiyle babasıyla kuzeniyle de cafede oturur. onlardan ne farkın kaldı. zaten hergün evde çevresinde gördüğü tipler bunlar.

Yorumla
    • ipsoslufilozof1
      ipsoslufilozof1
      +1 yıl

@hoşafınferyadı banamı dedin eğer ben efendi erkek olsaydım bu yorumu yapmazdım :)

Yorumla
  • EdisonStone
    EdisonStone Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

İşi bilmedikleri için
    Efendi erkek kızların gözünde sıfırdır
    Etkisiz eleman gibi bakarlar

1
    1 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

sonra tekmeyi yediklerinde ağlaklığı biliyorlar ama

Yorumla
  • AlperBek12
    AlperBek12 Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.

çünkü kızlar hep kendilerini kıran ağlatanları sever kardeşim anladınmı öyle onları düşüneni sevmez

0
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

çok saçma bu ama

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

ya arkadaşım tamam düşünüyorsunuz da ok de. ama sıkıcı da oluyorsunuz. kızın babasından abisinden matematik öğretmeninden farklı olmanız gerekiyor. sıradan olmayın yeter.

Yorumla
  • atarlı_şekerpare
    atarlı_şekerpare Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Zilli kızlarla geziyorlar 😂

0
    4 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

yok be gayet efendi, düzgün kızlara yöneliyorum yani öyle paçoz, yırtık kızlara değil. Efendi olduğum için efendi kızlarda reddediyor

Yorumla
    • atarlı_şekerpare
      atarlı_şekerpare
      +1 yıl

Onda başka bir iş var emmioğlu

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

kgzeli işte sorun bu. çok kuralcısın demekki. efendi kız arıyorsun. çok ince eleyip sık dokuyorsun. fazla pimpiriklisin demekki. p. çler bunu yapmıyor işte.
      bak düzgün kız yoktur. kalifiye koca arayan kız vardır. bir kız gözüne çok düzgün göründüyse şunları bil
      1- annesi kesinlikle iflah olmaz bir ruh hastasıdır
      2- aradığı koca modeli yakışıklı, zengin, okumuş sosyetik kocadır. sevgili modeli de aynı.
      3- bu kızlar aslında yapmacıktır ve oynarlar.

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

@hoşafınferyadı evet çok ince eleyip sık dokuyorum

Yorumla
  • EkinSerhat
    EkinSerhat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

efendi iyi niyetli olduğumuz için

1
    0 Yorumla
  • asdsdsdsds
    asdsdsdsds Takip Et
    +1 yıl

Hacı efendi erkekler kaybetmez kaybedilir.

2
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

serseri erkek olmadıkları için

0
    0 Yorumla
  • Qubii
    Qubii Takip Et
    +1 yıl

Bende çözemedim daha :/

0
    4 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

:( :(

Yorumla
    • Qubii
      Qubii
      +1 yıl

Ancak evlenme çağına gelince kıymete bineriz onlar için

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

e bildiğin çantada keklik muamelesi bu

Yorumla
    • Qubii
      Qubii
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • __BayanTesla__
    __BayanTesla__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Herzaman kaybetmezler.

0
    6 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

%99.99 oranında kaybediyor tecrübelerime göre

Yorumla
    • __BayanTesla__
      __BayanTesla__
      +1 yıl

Sana denk gelenlerdir onlar.

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

%0.01 i araştıracak enerjim yok

Yorumla
    • __BayanTesla__
      __BayanTesla__
      +1 yıl

Hayır öyle demeiyorum. Sana denk gelen efendilerin hep kaybettiğini görmüşsün ama benim gördüğümde sonunda onalrı kazandığıdır.

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

öte dünya da mı

Yorumla
    • __BayanTesla__
      __BayanTesla__
      +1 yıl

Hayır bu dünya da.

Yorumla
  • TesettürlüBirGenc
    TesettürlüBirGenc Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Efendi iffetli kız yok.

0
    0 Yorumla
  • Hnurakpunar
    Hnurakpunar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Aptal kızlarla denk gelmesi nedeni.

0
    0 Yorumla
  • sicankus
    sicankus Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Cevabı soruda vermişsin.

0
    0 Yorumla
  • Univerliseli
    Univerliseli Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Diger tarafta kazanir

0
    3 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

50 yıl çok uzun süre

Yorumla
    • Univerliseli
      Univerliseli
      +1 yıl

Diger taraf sonsuz

Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

lan öbür tarafta bile kaybederim bu şansla a. k

Yorumla
  • RedMan_
    RedMan_ Takip Et
    +1 yıl

daha ogrenemedinizmi sunlari.

0
    1 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

ben hep geriden gelirim

Yorumla
  • Semavii
    Semavii Takip Et
    +1 yıl

Kadınlar arkadaşım sever dostum

0
    0 Yorumla
  • 1yalnız_cocuk
    1yalnız_cocuk Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.

Bunu bende bilmediğim için kaybediyorum :D

0
    0 Yorumla
  • capkin_kuru_fasulye
    capkin_kuru_fasulye Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl

kızların piiç tercihi

0
    0 Yorumla
  • _EbuTurab_
    _EbuTurab_ Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Efendiler çünkü
    Doğru insanlar hep kaybeder

0
    2 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

aynen öyle

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

bence doğru insan olduklarından değil fazla sıkıcı olduklarından fazla kuralcı olduklarından, prens edasında dolaştıklarından kaybediyorlar.

Yorumla
  • LastFarfann
    LastFarfann Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Eğlenceli olmadıkları için

1
    7 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

2 günlük eğlence için derin bunalıma girmeye değmez ki

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

LastFarfann
      artı

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

kgzeli işte böyle düşündüğünüzden kaybediyorsunuz. çok yargılıyorsunuz herşeyi.

Yorumla
    • LastFarfann
      LastFarfann
      +1 yıl

@hoşafınferyadı yalnız ben de çok yargiliyorum her şeyi ve bu yüzden Kaybettiğim insanlar ölüyor :D

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

lanetlisin yani :D

Yorumla
    • hoşafınferyadı
      hoşafınferyadı
      +1 yıl

LastFarfann
      lanetlisin yanii :D

Yorumla
    • LastFarfann
      LastFarfann
      +1 yıl

@hoşafınferyadı oluyor olacaktı

Yorumla
  • donSUZ2
    donSUZ2 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

dönüp dolaşıp sana gelirler zaten

0
    1 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

çantada keklik muamelesi bu ama

Yorumla
  • Fiona_Gallagher
    Fiona_Gallagher Takip Et
    +1 yıl

Bence efendiler daha iyi ama bilemem

0
    1 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

inanayım mı

Yorumla
  • _Caterina_
    _Caterina_ Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Efendi olmalari...

5
    0 Yorumla
  • Belediyeotobusu
    Belediyeotobusu Takip Et
    +1 yıl

çünkü seven değil s.. ken yaranır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cunku kizlar bad boylardan hoslanir

0
    1 Yorumla
    • kgzeli
      kgzeli
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • forumkralı55
    forumkralı55 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

neyi kaybettiğine göre değişir

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Efendi erkeklerin kaybetme sebebi nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Efendi olan erkekler neden hep kaybeder? 108 cevap verildi
Efendi erkekler neden hep kaybediyor? 18 cevap verildi
Efendi erkekler neden hep kaybeder? 7 cevap verildi
Efendi erkekler neden hep kaybeder? 9 cevap verildi
Efendi erkekler neden hep kaybeden taraf olur? 11 cevap verildi
Efendi erkekler neden hep kaybeden taraf olur? 652 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Balmy duş jeli kullanıyor musunuz?
  • Kahramanmaraş firigi yediniz mi, bu yöresel lezzeti sever misiniz?
  • Tarhana cipsi yediniz mi, doğal atıştırmalık olarak sever misiniz?
  • Hatay dürümü seviyor musunuz?
  • Seven sevdiğini belli eder mi?
  • Göz göre göre yalan konuşanı bozar mısın, yoksa ayıp olmasın diye görmezlikten mi gelirsin?
  • Deniz sezonunu açtınız mı, sahil kasabasında yaşama hayali kuran var mı?
  • İlgili biri nasıl davranır?
  • Eleştirirken acımasız olabiliyor musunuz?
  • Kalmak mı daha zor, gitmek mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨