Siz hem duygusal olarark veya herseyiyle evleneceginiz insana ilk olmak istermiydiniz?
olamadiysaniz sebebi ne olabilir?
olamadiysaniz sebebi ne olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bana göre o ilk ti öpüşme sevişme hediye alma daha önce kimsenin elini bile tutmadım çok şükür. Sadece bununla öyle şeyler oldu. Ama ona göre ben ilk değildim. Aşk konusunda ilkim ilk defa böyle farklı sevdi ama hem daha önce sevgilileri olmuş ve eve getirdi hemde kaç tane. Hemde biriyle yatmış milli olunur ya insan 😠 sevgili için ilk olmak zor da yatmak konusunda ilk ve son kadını olmak isterdim ilk olamayacam bu yüzden ama son kalmak ıstiyorum
Tabiki olaya öyle bakinca haklisin, ama bence eger erkek kadinini onun ilki olmak istiyorsa kendiside bakir olmali bence yoksa o istegi bir hak kazandirmaz ona
Talihsizlik olmus seninki 😔 peki onun senden ilki olma beklentisi varmiydi?
Sanırım vardı yani ondan önce de sevgilim oldu ama küçük tüm ve hiç bişey olmadı buluşma bile olmadı 😊 . Bunları biliyor ve hoşuna gittiğine göre beklentisi varmış demekki. Ondan önce olan bu basit şeyleri bile kıskandığına tavır yaptığına göre beklentisi vardı ama kendi her haltı yemiş ohh
Bu seni rahatsiz ediyormu?
Bence haklisin insan rahatsiz oluyor ister istemez😔
Seni rahatsiz etmiyorsa kafaya takacak kadar, eger mutluysan önüne bak böyle seyler düsünme😊
Biliyorum o duygulari😔 ama burda yazamam😔
ilk olmanın ne anlamı var çözebilmiş değilim, ve hayır ona o egoyu yaşatmak istemiyorum. En yakın zamanda gidip sevişiyim 😂😂
En yakin zaman? Neden ego olsunki sonucta evlenecegin kisi
Gelen benim ilkim olucakta ben onun ilki olucak mıyım henüz bir bilgim yok
Olmak isterdim...
Isterdim tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar