Kızlar selam. Saçımı 1 ay olmadı ombre için kuaföre gittim. Doğal duran geçişleri belli olmayan ombre istedim fotoğraflar gösterdim.. Son hali bu! Ne yapmam gerekir tekrar mı boyatsam koyu bir renge? Uzamasını mı beklemeliyim

Yusee sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Okulumdaki bir kızın saçları da aynı bu şekilde. Eğer boyatırsan yanma riski de var bu yüzden cidden iyi bir yere harcamalısın paranı ki değsin ve düzelsin. Bu arada nerede yaşıyorsun? Eğer izmirdeysen önerebilirim kuaföre annem de geçti bu yollardan :D
Anladım.. Biraz araştır ve eski rengine döndür bence ya da artık nasıl uygun görülürse ama böyle kullanmanı önermem
O zaman kestir küt ben öyle yaptım. benim de belimdeydi ama kısanın daha değişik bir havası var gibi sen bilirsin tabi
O zaman omuzlarda filan.. Bilemiyorum ama önce rengini hallet derim sonrası kolay kökü sende saçın :)
sağol tatlım senin de :)♥
Ya bende yaşadım bunu hemde daha beterini sonra boyatmadım eski rengine çünkü yeşil olurmuş diye ya bence direk kuaför anca o düzeltir ama ünlü birine gittmelisin örneğin makas olabilir vassago olabilir
Benim saçımı civciv sarısı ombre yapmışlardı hemde çok ünlü bir kuafördü ertesi gün her zaman gittiğim kendi kuaförüme gittim saçımı eski renk yapması için ama kendi rengine boyarsak saçım yeşil olurmuş o yüzden bakıra boyadık bide ben kuaföre gitmeden kendim ombre yapmıştım sadece ışıltı istiyodum da işte bu arada loreal ombre boya setiyle yaptım sonra o bakır aka aka benim ilk boyadığım zamanki rengi aldı çok güzel oldu o yüzden kuaföre danışmak şart kendin falan boyarsan şimdi bişey olur sonrası daha sıkıntı saçın ölür falan
Ne hale getirmiş güzelim şaçı.. biraz uzamasını bekle restorex sanırım hızlı uzatıyor saçı onu kullan bir süre sonra ya kestir sonra boyat ya da kestir öyle kalsın
Bence boya biraz yukardan baslamis daha assagidan baslasa daha iyi olurmus. Uzamasini bekle biraz. Ya da onemliyse anneme sorayim kuafor
İyi bir kuaföre git. O sana bilgi verir, çok sık boya yapmalarda saç yanabilir. O yüzden saçına bakım yap.
Milletin dediklerine bakma, hep kullandığın kuaföre git. ya da çevrede kaliteli bir kuaför varsa ona git.
Rica ederim :)
sen başka kuaföre git güzel bir model belirleyip bir kestir uçları çok yıpranmış ve siyaha boyat ya da düz renk olsun yani ombreyi falan salla
kesinlikle kestir bence. bak omuzlarına kadar kestirip çikolata kahvesi yap çok müthiş olur katlı kestir veya oval kestir
onu bilemiycem kuaföre sor onu iyi bir kuaför olsun
Değişik olmuş biraz, gidip düzeltmelerini iste bence
Yarısı koyu, yarısı açık duruyor ve baya yukardan başlamış gibi geldi bana
Bunu bir kuafore yaptıysa yaptığı işe tukuruyum iyi bir kuafore git duzeltsinler
Ohaaaaa yazık günah ya 😃
bu herşeyden habersiz birşey bilmeyen modayı takip etmeyen kuaförlerin canı cehenneme bıktıkkk
kör heralde
Bir kuafore kesinlikle git sacin zaten uzun ama iyi bir kuafore git bu sefer
Diplerini de o renge boyat ombre olmasın bir de zaten 18 yaşından küçük gösteriyosun niye saçını boyattın ki 😐 Yazık olmuş saça
Bence saçını kestir hakaret etmek istemem ama uzun saç cidden biraz.. daha az modern gibi? Hani kezban falan diyolarya, eğer boyun uzun değilse saçını omuz hizasında kestirsen sana çok yakışır 😊
Senin kararın bence kestirirsen hem o renk hem de saçının uzunluğu güzel durur
Daha da batırma bence 😂
Bence kestir bir daha uzatma😊 İnan o uzunluk sana çok yakışır
Çok kötü olmuş canım ya kesinlikle hemen bir kuaföre git biraz uçlarından aldır ya tekrar güzel bebek sarısı ombre yaptır veya kendi rengine boyat ya da kestir
Ombre olan yerleri kestirip biraz kat verdir çok güzel olursun
Ay saçin çok güzel sakin boya yaptiripta maf etme 😊
Bosver düzelir daha ama boya yaparsan daha kötü olur bence☺☺
Bol sanslar diliyorum☺☺👍
Ne demek caniiim❤❤
Bir tarafı çok koyu bir tarafı çok açık olmuş ya kötü duruyor. Bence git boyat.
Saçın gayet güzel bence bu şekilde kullanmalısın yüzünü göremediğim için sana gitmiş olabileceği hakkında yorum yapsmiycm
komple de açtırabilirsin ama böyle kalmasın
İyi bir kuaföre git saçını falan kestir sonra boyat
Bu ne git koyu bir renge boyat kötü yapmışlar
O zaman iyi bir kuaför sor bu saçlar nasıl kurtulur diye bir şeyler yapıyordu onlar ben kapalı olduğum için bilemiyorum ama bu gerçekten iyi degil çok hızlı geçmiş
Rica ederim😊
Ombre gibi değil sanki dip boyadı gelmiş saç gibi
al 2 kutu siyah boya güzelce boya evde
çabuk boyat
ombre değil de direk saçının renginde bir boyayla boyat ve nerede yaşıyorsan git en iyisini bul, ne berbat bir çalışma bu evde kendine yapsaydın daha güzel olurdu ve normal boyamaya çok alacaklarını sanmıyorum ama araştırmanda yarar var 🙄
Koyu kahveye boyat siyaha değil
Daha iyi bir kuaföre git
Koyu renge boya çok kötü görünüyo
kahveye boya
bişe olmaz
Böyle de güzel durmuş aslında
Yeniden boyat bence
Paranı al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar