Arkadaşlar yeni ayrıldığım sevgilimle fake hesaptan sapıkça konuştum detaya bakarsanız napmalıyım sizce?

Sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık beni sıkıyorsun boğuyorsun çekemez kimse seni bir düşün bakalım nedenini dedi. Ayrıldı ki onunla aynı sınıftayız. Üniversitede benden 2 yaş küçük uygrr trkü kendisi ve çıkmadan önce en yakın arkadaşımdı. Bir an ayrıldığında kendimde hata buldum baya sıkmıştım. Üzüldüm bunun için ama çokta güzel şeyler yapmıştım onun için bir bebek gibi ilgilenmiştim. Ailesi de yurt dışında çünkü hasret çekiyor diye her şeyine koştum maddi manevi ders konusunda da. Çok üzüldüm çok ağladım. Bir erkek arkadaşıma onu arattım 10 gün sonra. Oda benden dolayı tanıyordu en yakın arkadaşım aradı. Arkadaşım üzüldüğümü ve bir karara bağlamamızı söylemiş. Oda benimde hatalarım oldu onunda hataları var biraz aklı başına gelsin diye yapıyorum demiş. Arkadaşımda bunu söyledi bana. Sonra beklemeye başladım. Aramadı dün doğumgünüydü mesj attım ona. Ama yanındada baya uzun bir mesaj attım. içimden ne geliyorsa onu özel olarak yazarım size de. Konuştuk özledim mesaj atıcaktım bugün aramayı düşnüyordum babam memlekete gitti falan bir sürü şey söyledi. Ama en önemlisi ne biliyor musunuz? Ben fake hesap açmıştım baya önce ve sürekli ona istek gönderiyordum çıkarken bile kabul etcekmi diye. Kabul etmemişti ayrılınca instagram profilini açtı takip etmeye başladım ve 2 gün önce bir şeyini beğenmiştim sonra o gün ilişkisini yok yaptı facede hep duruyordu. Sonra instagramdan yazmış şte takip ediyormuşsun falan diye baya konuştuk ondan bundan anlamam dedim nelerden hoşlanırsın erkek falan dedim. Başka yönden konuşmaya başladım.
Güncellemeler
+1 yıl
Rahat bir kız olduğumu herkesle onu yapabileceğimi falan belirttim. "Sonra o gün denemek ister misin gelirim yanına" dedim. "Nasıl olucak burayamı geliceksin deneyelim ama şimdi olmaz ailem var yanımda , bayramdan sonra olur falan "dedi. Azdığınıda söyledi ve en kötüsüde" ne zamandan beri olmadı" dedim."Tatilden beri olmadı" dedi. Yani en son biz bişeyler yaşamıştık tabi ilişkiye girmeden. Sonra "günlük bir ilişkimiydi" dedim. dedi. Sonra çok kötü konuştu"yok değildi Üstüne çıkıyordum 5 dkka. So
Güncellemeler
+1 yıl
sonra çok kötü konuştu "yatağa sokuyodum çıkıyordum Üstüne 5 dkka. Sonra o inmiyordu" dedi. Çok sertsin o zaman:) sevgilin değildi herhalde dedim. Değil , sert değilimdir dedi bende "günlük daha iyi bence ilkmiydin onun için "dedim. O da "ilk değildi ama beni severdi" dedi. "Anladım benim gibi rahatmış ozaman" dedim. Oyle değil sadece benle yapıyordu başkaları bilmiyordu onun yaptığını oda çaktırmıyordu dedi. Neden bilmiyorlar dedim. Çaktırmam dedi. ki o benim için ilkti napmam lazım sizce?
Arkadaşlar yeni ayrıldığım sevgilimle fake hesaptan sapıkça konuştum detaya bakarsanız napmalıyım sizce?