Eski sevgilim kullandığım fake hesaptan ben olduğumu bilmeden konuşuyor fikirlerinizi almak istiyorum gençler?

Yaklaşık bir buçuk sene önce bir ilişkim bitti ve kendisini çok seviyordum kendisi bitirdi benim isteğim doğrultusunda bitmedi. Hep bana karşı duvarları olan biriydi sebebi ise eski kız arkadaşında yaşadığı şeylerdi. Ama ben elimden gelen her şeyi yapmaya hazırdım. eskisi gibi ilgiside kalmamıstı banaumursamazlığı almıştı başını gidiyordu. Ve benim ilgimden ve benden onun ilgisizliğinden dolayı tartıstık ve bitti. Onu hiç unutmadım. Geçenlerde arkadaşımın açtığı bir fake hesaptan ona bakıyordum ki yanlışıkla istek attım geri çektim sonra. Ardından o bana istek attı ve ben kabul edip kusura bakma yanlısıkla oldu diye mesaj attım ona o da konusmayı sürdürdü ve konuşmaya niyetli benimle adeta benden hoşlanmaya başladı. konusma tarzımdan düşüncelerimden eskiden oldugu gibi etkilendi sanırım... Benim hesapla alakam olmadıgını da biliyor ve tanışmak istiyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum... Ona bir ders mi vermeli yoksa konusmamalı mı , her şeyi itiraf mı etmeli...
Eski sevgilim kullandığım fake hesaptan ben olduğumu bilmeden konuşuyor fikirlerinizi almak istiyorum gençler?