Arkadaşlar sevgilim 8 gündür yazmıyor kpssye hazırlanıyor sıkmak istemiyorum babası da hasta hastanede yatıyor belki o yüzden yazamamıştır diyorum. 5 gün önce fotoğraf beğenmiş instagramdan. Bende yazdım ona, İnsan istenmediği yerde yük değil yok olur ben gidiyorum dikkat et kendine yazdım engelledim 2 gündür engelli. Ve 2 gündür hiç whatsappa girmedi. Gelse de affetmemeliyim bence, sizce?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. nasıl bir kpss calısmak bu ya. ıyıce sacmalamış. pek ınandırıcı gelmedı doğrusu. arkadas hıc yemek yemıyor musun tuvalete gıtmıyor musun uyumuyor musun. bunlara vakıt buluyorsun da kız arkadasını aramaya vakıt mı bulamıyorsun.1 gun 24 saat,24 saat 1440 dakıka.1440 dakıkanın bır dakıkasını bana ayırmayan ınsanın hayatımda olmasına gerek yokkı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir kere yazsa yeter ben meşgulum yazamayacağım diye. Çok anlayışlı birisiyim ama artık sınıra kadar geldi sinir boyutum yoruldum yani artık
En İyi Cevaplar
+1 yılHey Allahım böyle bir sebepten dolayı ayrılınır mı tövbe tövbe daha neler görücez
04 Yorumla
Soran+1 yılSen ne gibi sebeplerden ayrılırsın peki cici kız anlat dinliyoruz.
- +1 yıl
Size tek bir şey söylicem sizin babanız hastanede olsa ve sınavlarınız olsa.. Empati kurun ve düşünün empati önemli.
Soran+1 yılYa tamam anlayış gösteriyorum ama bu hafta sonu 3 gün arkadaşlarıyla denizde kaldı istese yazabilirdi değil mi?
- +1 yıl
Bunu ayrıntıda belirtmemişsin ama kafasını dağıtmak istemiş normal bişey.
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Eger gercekten seni sevseydi o kadar yorucu bir surecte sende dinlenmeyi secebilirdi onun icin pek umursanmiyorsun gorudugum kadariyla konu acicak kadar umrunda bence bosver takma
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen şahsen ben onun yerinde olsaydım iki elim kanda olsa bile yazardım, çünkü onu seviyorum çünkü onunla konuşmak istiyorum. Haklıyım bence, hemde sonuna kadar
Soran+1 yılValla bugüne kadar hiçbir hata yaptığımı görmedim. Zaten o da görseydi kızardı. Ben bir adama ait olunmasını bilirim. Ve bu onun kaçıncı yaptığı, her seferinde sesimi çıkarmadım sıkmayayım adamı diye.
Soran+1 yılBaşka adamları istemiyorum başka adamlardan banane. O benim ilk sevgilim, canım, canımın ardı.
hiç bir yere yazmasa anlarım ama sana ayrı inst. ayrı davranınca insan kuşkulanıyor tabi.. NEden sence öyle davrandı sni neden üzüyor dersin?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum acaba hata mı yaptım diyorum yapmadım da. Yazarsa eğer anlayacağım neden yazmadığını o kadar öfkeliyim ki ona.
- +1 yıl
Bence sen hatayı ona değer vererek yapmışsın.. Bİr insan ne kadar yorgun yoğun olursa olsun ben iyiyim merak etme diyebilmeli eğer değer veriyorsa tabi.. Ama 8 gun yazmamak nedir yahuu... Bence iyi yapmışsın o kişiyi o kadar değer bile fazla.. Emin ol sen cok daha iyilerine layiksin en azndn sana hakettiği değerini verecek kişilere layiksin
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
10Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. insan yazmıyor diye bu kadar sıkıntı yaparmı ya vardır bir sebebi hemen böyle düşünme
117 Yorumla
Soran+1 yılMavi tık attı cevap vermedi giriyor ama yazmıyordu. Şimdi 2 gündür girmiyor. Her zaman böyle yapıyor bu ben artık yoruldum yani her seferde affetmekten birşey dememekten
Soran+1 yılBen de öyle düşündüm ama karşısına geçince hemen yumuşuyorum utanıyorum elim ayağım titriyor konuşamıyorum :/
Soran+1 yılHah tam da öyle. Ne yapacağımı bilmiyorum ya
Soran+1 yılHaklısın. Öyle yapmalıyım, eğer bugün ya da başka bir gün yazarsa görüldü mü atmalıyım yoksa bir kaç gün geçtikten sonra mı yazmalıyım
Soran+1 yılYok tabi ki gitmiyorum tanıyorum babasını felan. Aile sonuçta benden daha önemli.
Soran+1 yılKaç defa yaptı gerçekten yoruldum artık gene affetsem aynısını birdaha yapacak
Soran+1 yılsık sık buluşmuyoruz. başka meseleler yok çok iyi anlaşıyoruz ama tek sorun böyle yapması yumuşak davranıyorum diye sürekli yapıyor.
Soran+1 yılaynen öyle yapacağım
Soran+1 yılİnşallah. İyi günler :)
Insan ozler be affet zaten sıkıntisi varmis yoksa yine de insan kucuk birsey de olsa yazardi isi vardir uzulme
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarıyla haftasonu denize gidicekti bu mu işi?
Ya sen insan gibi birşey deseydin zor günler geçiren adama hadi eyvallah denir mi ne kadar düşüncesizsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılSen benim yerimde olsaydın derdin çevrimici olupda yazmamak nedir açıkla ozaman instagramda fotoğraf beğenmek ne açıkla ozaman sen yasamamıssın bilmiyorsun çünkü. Ve aradın açmadı hadi görmemiştir diyorsun ama illaki görmüştür ve geri dönebilirdi geri arayabilirdi
- +1 yıl
Mesaj atabilir misin bal dudaklı
- +1 yıl
Mesaj atar mısın @Stystrong
+1 yılOğlanın başında zaten yeterince dert var yardımcı olacağına yaptığın şeye pak
010 Yorumla
Soran+1 yılValla 9 aydır böyle yapıyor sürekli yardımcı oldum ama insan haber verir sana yazamacağım bir süre diye değil mi merakta bırakmaz
- +1 yıl
9 ay boyunca hep böyleyse gidişat iyi değil hemen engellemek yerine arayıp herşeyi konuşun olmuyor sa bitirin yapacak birşey yok açıklama yap sin sonra terk edersen böyle seninde kafamda soru işareti kalır en iyisi arayıp konuşun
Soran+1 yılAradım açmadı. Belki görmemiştir diye düşündüm. Ama sonradan yüzde yüz görmüştür yani. Ozaman dönebilirdi beni arayabilirdi
- +1 yıl
Galiba o bitirmiş bile sende unut zor olsa da
Soran+1 yılHiçbir neden yokken kolayca siliyorsa, bende silerim kimseye eyvallahım yok
- +1 yıl
Aferin kız👏 öyle bazi tipler hiç bir şey yok en giderler
Soran+1 yılAma geri barışırız diye tahmin ediyorum..
- +1 yıl
Barışmadan önce rahatsız olduğun halerini anlat ona bir daha boyle davranma de
Soran+1 yılkesinlikle öyle yapacağım
- +1 yıl
Aynen en doğrusu öyle yapman
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOğlum neden fevri hareket ettin. Çocuğun bir çok üzerinde baskı varmış. Ya babasını kaybettiyse? Ne kadar düşüncesiz olabiliyor insan. Gidin düzgünce konuşun önce lütfen 🙏🏾
01 Yorumla
Soran+1 yılBabası babamın da arkadaşı eğer vefat ettiyseydi duyulurdu çünkü çok yakınız 2 dakika adım atıyorsun onların evi.
+1 yılbir insan 8 gündür yazmasa bana dönüp yüzüne bakmam galiba hiç yaşamadım böyle bişeyi ama sende mesafeni koru bence
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende ona mavi tık atmalıyım arasa açmamalıyım
- +1 yıl
engeli kaldır
Soran+1 yılYa o kadar çok yazdım ki insan yazar değil mi haber verir smsden de ulaşabilir kaldırmıycam hem engellediğim ona biraz da olsa içine batar
- +1 yıl
sen bilirsin :))
Soran+1 yılKim olsa engellerdi vallahi.
- +1 yıl
ben meraklıyım kaldırırım yazarsa mavi tik bile yapmam
7/24 ders çalışmıyor veya babasının yanında durmuyor. Yazmasına, aramasına engel değil bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen akşamları bakıyorum ışığı da yanmıyor. Babası başka şehirde hastanede yatıyor ve bu dershaneye gidiyor. Dershaneyide aksatamaz yani. Babasının yanında bu kalmıyor abileri kalıyor diye biliyorum ya da annesi.
Sanki böyle bir döneminde yaptığın çok doğru da çok haklisin da affetmeyeceksin sen boşver o çocuk dönmez artık
00 Yorumla
+1 yılZor gunlerden geciyor. bence cok uzerine gitme derim.
010 Yorumla
Soran+1 yılZor günler geçirmek arkadaşlarıyla denize gitmek mi allasen
- +1 yıl
Kpss ve babasinin hastaligini kastettim
Soran+1 yılBabası hastaysa ve ders çalışıyorsa ne geziyor orada burda tamam gezebilir doğal birşey ama bana haber verebilirdi ben 7 8 saat benimle ilgilensin demiyorum. Sadece merak etmeyeyim haber versin diyorum
- +1 yıl
Sana yeteeince baglimi
Soran+1 yılböyle yaptığına göre değil bence
- +1 yıl
Bence bir testten gecir derim
Soran+1 yılYazdığında bahanesi ne olacak acaba
- +1 yıl
Hayatinda baska biri var mı yok mu anlamaya calis
Soran+1 yılBaşkası yok ondan eminim :)
- +1 yıl
Erkeklere guven olmaz:)
Yabi insan en azından ben yogunum bu aralar yazmayabilirim kusura bakma yazar
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende dedim canın sıkkınsa ben sana yazamayacağım diyebilir. Hiç sesimi çıkarmam en azından haber vermiş olurdu.
Soran+1 yılHemen affederim diye korkuyorum benim işim belli olmuyor hemen yumuşuyorum :S
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. başka okyanuslara dalmış artık ondan hayır yok demedi deme gizli üye
00 Yorumlaaffetme ne olursa olsun yazmas lazımdı
13 Yorumla
Soran+1 yılYazmasını bırak haber verse yeter ben ona sürekli benimle ilgilen 7 8 saat konuşalım demiyoorum.
Soran+1 yılYaptığımı ergence görmüyorum haklıyım
keske bnmde bir sevgılım olsada bnı merak ıcınde bıraksa :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılgecici biraz tölerans tanı araştır başka biride var mı
00 Yorumla affetme kendini kendini yersin sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oluyor vallahi
Mantikli aciklama yapsa afetmek buyuklukdur
04 Yorumla
+1 yılElbet bir durum vardır ama biraz abartılı olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılAradım açmadı biliyormusun belki görmemiştir diye düşündüm. Ama görmediyse de sonradan görmüştür dönebilirdi geri arayabilirdi.
8 gündür yazmamak nedir? Öyle sevgili olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki işleri vardır diye düşündüm ama insan haber verir
- +1 yıl
İş dediğin 7/24 olmaz. Tuvalette otururken bile olsa bir şekilde fırsat bulursun. Sevgili dediğin sorumluluğunu da bilir. Ölüm kalım olmadıkça karşısındakini merak ettirmez, arar yazar. Tedirginlik vermez güven verir. Bugün böyle gamsız takılan yarın bir ay eve gelmez, onun umrunda da olmazsın.
Soran+1 yılBazı arkadaşlar aşağıda yok ergensin yok böyle bir sebepten ayrılınır mı diye cümleler kuruyorlar. Ben artık üzülmek istemiyorum kaç defa böyle yaptı artık dayanamıyacak hale geldim. Zaten ayrılığın sebebi ya birkaç sorundur ya da üzülmemek içindir.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılGit evine nerelerde sor
03 Yorumla
Soran+1 yılOdası odama bakıyor mahalleden birisi görürse hiç iyi olmaz.
- +1 yıl
8 gundur gorusmuyor musunuz iki adim otede oturup?
Soran+1 yılGörüşmüyoruz işte hep onun hatası
+1 yılayrildiniz haberin mi yok yoksa hahah :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak ediyorum ayrıldınız mı? 1 sene geçmiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. O artık sevgili değil malesef :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Çok bencilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAsıl bencil olan o. Arkadaşlarıyla gülmeye eğlenmeye giden kendisi, beni hiç düşünmüyor nasıl napıyor iyi mi ölsem haberi olmayacak.
affetme
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle yapacağğım acaba dedim dershanesine mi gitsem yüz yüze konuşsak daha iyi olur dedim sonra da vazgeçtim sürekli ben yazdım bir de ayağına mı gideceğim salak gibi kendi arasın mesaj atsın dedim
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun sınavı eylülde sınavdan sonra ben koşturtacağım onu peşimden
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazmak istese yazardı , yolver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılergensin
04 Yorumla
Soran+1 yılHadi oradan :) Ergenmiş. Sen benimle empati yapamıyorsun asıl ergen olan sensin bence.
Cevap sahibi+1 yılempati yapmamı gerektircek bir konu göremıyorum canım 8 gündür yazmıyor demişsin sınavla ne alaka yazmaması yahu çalışırken bıraz müsade edersin çalısır biter gider 8 günden bahsediyosun. Babası hastaymıs madem öyle bu durumda senın onun yanında olman gerek ki destek olasın. 5 gün önce resim beğenmiş ve sen ergence bir söz söylemişsin ve engellemişsin. Affedip affetmeyecegını buraya soruyorsn. Sencede biraz manasız değil mi?
Aşk böyle bişey değil haberin olsun ;)
Soran+1 yılBen ders çalışıyorum sana vakit ayıramayabilirim diye kendisi diyen oydu. Ben de diyorumki bir insan 7/24 ders çalışmaz. ben yeterince yanında oldum zaten babası baska sehirde yatıyor yanına mı gideyim napayım? Babası hastaysa peki arkadaşlarıyla eğlenmek denize gitmek 2 3 gün kalmak nedir açıkla ozaman? Bir insan canı sıkkınsa sevdiğiyle olmak ister. Bana yazmıyorsa, mavi tık atıyorsa, aradığımda açmıyorsa demek ki istemediği anlamına geliyor. '' İnsan istenmediği yerde yük değil yok olur'' Bu cümlenin ergence olduğunu düşünmüyorum. Ve ben senden aşkı öğrenecek değilim. Önce kapasiteni genişlet her şeye ergensin kelimelerini savurarak doğru bulunmuyorsun tatlım.
Cevap sahibi+1 yılBenim kapasitemle alakalı bir problemim yok ama tavsiyen için teşekkür ederim.
İnsan karşısındakinide kendi gibi sanırmış değil mi :D
Senin anlamadığın yer ben sana ergensin derken çocukça şeylere takılma anlamında diyorum görmüyor musun ne kadar basit nedenden dolayı sana yazmıyor bişeyler üretiyor konuşmuyorsa konuşmasın nıye kendine bu kadar dert ediyorsunki seven adam her türlü sevdiğinin yanında olur. Takılacak şeyler değil bunlar.
Ayrıca aşkı öğretmeye falan da kalkışmadım ki ben senden öğrenecek değilim demişsin herkesin aşkı kendine. Sadece dışardan nasıl göründüğünü göstermeye çalıştım ama görmemekte ısrarcısın. Kendin bilirsin Allah yardım etsın ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılYuhh sen yaz
00 Yorumla Evet affetme
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri