Sevgilim sırf dinimden dolayı terk etti beni. Siz olsanız ne yapardınız? Kızlar siz ne düşünürdünüz?

Arkadaşlar ben 2 yıldır bir kızla çıkıyordum. Kız benim hristiyan olduğumu öğrenince direk terk etti beni. Çok üzüldüm ya ben onun müslüman olduğunu biliyordum ama sevmiştim, çarpılmıştım resmen. Gözüm başkasını görmüyordu.2 yıl onunla her türlü eğlenceyi yaptım. Sinema, tiyatro, özel restoran, yılbaşı süprizi ve doğum gününde çok güzel bir hediye almıştım.
Şu an çok kötüyüm. Bu kadar şey yaşayıp sırf dinden dolayı direk silinmem bana çok koydu.
Resmen özgüvenim gitti. Bu dediğim kişide öyle dindar biri değil. Oruç bile tutmaz yani ama müslüman.
Şimdi kızlar siz olsanız ne yapardınız? Bu arada 24 yaşındayım ve meskeliğimde avukatlık. Çok iyilikseer bir insanım. Kıza her konuda destek çıktım tek kuruş bile harcatmadım.
Sizce bunu hakettim mi? Dinime aşırı bağlıyımdır ama sevgiden dolayı onunla evlenmeyi istemişitim ama olmadı.
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse zaten sizlere göre cevap belli. Bir insanın bu kadar kırılması demmeki umrunuzda değil. Yabancı kız şart oldu artık. Hiç kabul eden olmaz gibi artık.
Sevgilim sırf dinimden dolayı terk etti beni. Siz olsanız ne yapardınız? Kızlar siz ne düşünürdünüz?