Erkekler ne kadar severse sevsin ihtiyaçları için başka kızlara gidermi?

erkek arkadşım sürekli benimle ciddi düşündğünü,ailemle tanışıp işi ciddiye bindirmek istediğini söylüyor uzun zamandır beraberiz ve ayrı şehirdeyiz bugüne kadar babamdan sonra benim için herşeyi yapan tek erkek..peki bir erkek ne kadar sevsede ihtiyaçlarını karşılamak için başka bir kıza gidermi eğer gidiyorsa bu onu sevmediğini gösterir mi? böyle bişey olmadı ama ben onu ihtiyaçlarını karşılamıyorum evlilik öncesi böyle şeylere karşı biriyim başkasına gider diye korkuyorum ihtiyaçları için..bi ara ayrılmıştık başkasıyla çıktı ve bahanesi şuydu ; 'Ben seni sevdiğim için dokunamıyorum sana kıyamıyorum o sadece bir hevesti o yüzden bunu yaptım ama çok pişmanım' kızla aralarında bişey olmamıs zaten ilişkileri 2 gün sürdü ve erkek arkadaşım ondan ayrılıp tekrar bana döndü.eğer beni seviyosa niye ihtiyac icin başkasına gitsin tutan tutuyor kendini..sevmese neden benim için onca şey yapsın..seven erkek başkasına gidermi gidiyorsa bu o kızı sevmediğini gösterirmi? fikirleriniz nedir arkadaşlar..?
Erkekler ne kadar severse sevsin ihtiyaçları için başka kızlara gidermi?