Bu bir ikilem aslında. Erkekler kendine iyi davranan her kıza aşık olma düşüncesi kadar kızlarında kendilerine iyi davranan erkeğe bana aşık olduğu için böyle yapıyor düşüncesi aynı
İyi davranan kişi hoşlanabileceği türden birisiyse zamanla sever. Tanıdıkça karakterini de beğenirse aşk-ı mecazi ortaya elbette ki çıkabilir. Bununla birlikte kendisine iyi davranılması elbette ve elbette hoşuna gidecektir.
Ruhsuz ve karaktersiz erkekler bahsimizden hariçtir.
Yani öyle bir Eskiden canım vardı yani iyi davransa da kötü davransa da pek Eyvallah etmiyorum ya Çünkü kadın Kurnaz olduğunu düşünüyor ve kendisini de hani duygusal olarak erkeğe bağlıyor ya Ya ben artık o şeyden geçtim ya çarktan geçtim ve inandırıcı gelmiyor kadının duyguları düşünceleri bana fazla
Hiç katılmıyorum. Kendisiyle muhabbet sohbet eden her kadının kendisine aşık olduğunu veya aşık olunacak kadın gözüyle baktığını düşünmediğim çok kaliteli erkeklerde var ne mutlu ki.
Sonra turk kadini nedne bu kadar somurtkan sinirli... merhaba desek aha bana aşık diyen bir kitle var tek rakibi afgan erkekleri😂 hos yeni nesil pek oyle degil kadin erkek arkadaslar her merhaba diyene yurumuyorlar
Tek rakibi afgan erkekleri derken onları kendimize rakip olarak görmüyoruz ayrıca afgan erkeklerini kendine aday olarak görüyorsan sende vardır bir sorun...
@Yamahamotocross yani yarim turkcesiyle afganlar bile surda yazdigimi anlar gelmis laf sokmak icin cumleleri carpita carpita kuran yirtmis çocuğa cevirdin😂
Keşke düzgün bir karakteri ve ortalamanın biraz üstü zekaya sahip bir kadın olsa (Yüksek demiyorum çünkü yok). Güzellik ve fizik dediğiniz şeyler insanın kendisinin bir emek verdiği şeyler o yüzden olup olmamasının bir anlamı yok aslında. O yüzden güzelliğe değer vermek kötü bir yatırım olur.
@lonelyandnoidentity katılıyorum ama bu dediğimiz kriterlere bakan kişi çok çok az. Şimdi böyle diyorum diye çirkin olduğumu bu yüzden bu görüşü savunduğumu iddia edenler de olur. Ama alakası yok, her türlü kendime yatırım yapmayı severim. Keşke hayatımıza alacağımız insanlarda da sadece kaşa göze bakmasak.
Ben artık ilk önce karaktere bakıyorum bir anlam ifade etmese bile. Gerçi ne karakter ne de güzellik ve fizik pek bir anlam ifade etmiyor. İnsan gibi bir yaratığın karakteri olsa ne olur olmasa ne olur. Sonuça içinde kötülük var. Artık potansiyel olarak günahkâr bir canlı için kendimi üzmüyorum ve de onu önemsemiyorum.
Hayır, onları cepte görürler ve onlara karşı belirsiz olurlar. Kendilerini yerden yere vuran, değer vermeyen, ağzına tüküren, onları sevmeyen kızlara aşık olurlar.
Selam yazana aşık oluyorum, elimde değil ne yapayım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Öyle bir dünya yok ilgi hosumuza gidebilir ama bu gönlümüzü baglamamiz degildir bir benzerlik yakalamamiz ya da kafasi sarmasina bakariz. Sonra istedimiz gibi mi ona bakariz.