Arkadaşlar merhaba.Sanırım artık bu durumu derinden düşünmemin zamanı geldi de geçiyor bile.
Ben Evli biriyim.Şu an 23 yaşındayım ve eşim ile hemen hemen aynı yaştayız.Onunla evlendiğimizde henüz 18 yaşındaydık.Ve bu evlilikten Rabbim bağışlasın 3.5 yaşında bir kızımız var.Her evliliğin başlarında aile içi durum gayet iyidir ve sonra bu zaman zaman bozulma gösterir.
Bizim durumda aynen böyle.Eşim ile aramızda aşırı derecede kültür çatışmaları ,düşünce ayrılıkları var.
Ufacık bir sorun bile büyüyüp dağ gibi bir problem haline geliyor.
Ya anlatamayacağım idrak edipte telafuz edemediğim çok şey var.
İncir çekirdeğini doldurmayacak bir olaydan kocaman bir kavga doğabiliyor ailemin içerisinde.
Daha önceleri nette ,eşim ile nasıl iyi geçinebilirim türü yazılar okur ve bunları uygulayarak ilişkinin düzenli bir hal alabilmesi için elimden geleni yapardım.
Ama artık bu ilişkinin iyi olması çok zor.
Söylediğim gibi bir de 3..5 yaşında çocuğumuz var.
Ayrılmak istiyorum ama kızımada kıyamıyorum.
Son 4 günden beri küsüz ve ben salonda yatıyorum.Düşünün durumun vehamiyetini.
Neden küsüz anlatayım kısaca
Ben markete maden suyu almaya gittiğimde kendisini çağırarak gel birlikte gidelim dememişim.
Oha lan.Oha ya oha .Ne denilebilir ki
Neyse.
Var mı? bu konuda bir önerisi olanlar.
Hani çoğu arkadaşımız belkide , ya iyi geçinmeye bak , suyuna git markete gittiğinde kendisinide davet et diyebilir ama .İş market değil , iş benim yaptığım her bir eylemimin eleştirilip suçlu çıkarılmam.
Önerilerinizi bekliyorum.
Ben Evli biriyim.Şu an 23 yaşındayım ve eşim ile hemen hemen aynı yaştayız.Onunla evlendiğimizde henüz 18 yaşındaydık.Ve bu evlilikten Rabbim bağışlasın 3.5 yaşında bir kızımız var.Her evliliğin başlarında aile içi durum gayet iyidir ve sonra bu zaman zaman bozulma gösterir.
Bizim durumda aynen böyle.Eşim ile aramızda aşırı derecede kültür çatışmaları ,düşünce ayrılıkları var.
Ufacık bir sorun bile büyüyüp dağ gibi bir problem haline geliyor.
Ya anlatamayacağım idrak edipte telafuz edemediğim çok şey var.
İncir çekirdeğini doldurmayacak bir olaydan kocaman bir kavga doğabiliyor ailemin içerisinde.
Daha önceleri nette ,eşim ile nasıl iyi geçinebilirim türü yazılar okur ve bunları uygulayarak ilişkinin düzenli bir hal alabilmesi için elimden geleni yapardım.
Ama artık bu ilişkinin iyi olması çok zor.
Söylediğim gibi bir de 3..5 yaşında çocuğumuz var.
Ayrılmak istiyorum ama kızımada kıyamıyorum.
Son 4 günden beri küsüz ve ben salonda yatıyorum.Düşünün durumun vehamiyetini.
Neden küsüz anlatayım kısaca
Ben markete maden suyu almaya gittiğimde kendisini çağırarak gel birlikte gidelim dememişim.
Oha lan.Oha ya oha .Ne denilebilir ki
Neyse.
Var mı? bu konuda bir önerisi olanlar.
Hani çoğu arkadaşımız belkide , ya iyi geçinmeye bak , suyuna git markete gittiğinde kendisinide davet et diyebilir ama .İş market değil , iş benim yaptığım her bir eylemimin eleştirilip suçlu çıkarılmam.
Önerilerinizi bekliyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer