Yalnız ölmek istemiyorum, ne yapacağım?

Arkadaşlar benim sorunum yalnızlık... Bu yıl üniversiteye başlayacam.bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı bunu dert eden biri değildim ancak geçen yıl ablam evlendi ve bende iyice yalnızlık başladı. Bir çocuğu seviyorum ancak o beni sevmiyor. Bu zamana kadar hiç çıkma teklifi almadım ve beni rahatsız eden bu değil yalnız olmam.arkadaşlarımın hepsinin sevgilisi var hepsi artık benimle değil sevgilileriyle ilgileniyor ve onları kıskanmıyorum desem yalan olur. Etrafımda ki herkes sevgilisi var ve çok mutlular. Bundan mutlulukta duyuroum. Mesela ablam çok güzel bir evlilik yaptı ve çok mutlu ancak ben yapayalnız yaşıyorum. Ömrümün sonuna kadar böyle yalnız mı yaşayacam . Syrekli ağlıyorum sürekli geceleri yastıkları ısırıyorum ağlarken çok mutsuzum kendimi çok yalnız hissediyorum. Herkes mutlu mesut yaşarken ben evime odama çekilip unoversite sınavına hazırlanmaya çalışıyorum. Öbür arkadaşlarımında derslri çok iyi ancak sevgilileriyle beraberler. Yanlış anlamayın koca meraklısı gibi. Sadece yalnızlıktan bıktım o kadar. Ömrümün sonuna kadar böyle yaslanıcam. Ben böyle ylniz ölmek istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Dalga gecin diye soylememistim..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar tiple ilgili oldugunu dusunmuyorum cunku etrafimdakiler bence sen cok guzel bir kizsin diyorlar giyim tarzimi herkes cok begenir yolda falan cok bakarlar hatta..
Yalnız ölmek istemiyorum, ne yapacağım?