İnsan Kendini Hiç mi Geliştirmez?

Arkadaslar ben üniversite mezunuyum kariyer planlarım var yüksek lisans yapıyorum erkek arkadaşım ise lise mezunu başlarda bir sorun yoktu aramızda bu konuda ama şimdi şimdi farkediyorum ki çok cahil benden 5 yaş büyük ama kendini hiç geliştirmemiş işsiz şu an iş arıyor ama bulamıyor bir türlü. Geçenlerde cv hazırlaması gerekiyordu bilgisayarda becerememiş sadece yazı yazacak bu kadar basit bir şey. Bir konuda ben bir şeyden bahsederken şu an çocukların bile bildiği konularda o ne demek o ne oluyo gibi sorular soruyor. Yok artık bunu da mı bilmiyosun diyorum içimden. Hiçbir bilgisayar programını bilmiyor. Kendini hiç geliştirmemiş giyim konusunda da aynı iş görüşmesine giderken olmayacak şeyler giyiyor. Ve her konuda fazla övünüyor. Bunlar artık benim gözümde büyümeye başladı. Başlarda hiç problem etmezdim. Ama bir arkadaş ortamına girsek ağzından çıkan her kelime bilgisiz oldugunu gösteriyor. Kendimi yüksekte görmek değil benimki yanlış anlamayın nolur. Ne yapsam konuşsam mı eğit kendini diye biraz ama yanlışta anlar ve bu yaştan sonra fayda eder mi? Ben 23 o 28 olacak yakında. Herkese teşekkürler şimdiden.
İnsan Kendini Hiç mi Geliştirmez?