Kız üstüme kalacak nerdeyse :(

18 yaşındayım 2 hafta önce biriyle tanıştım faceden 17 yaşında . Birilerinden duyduğuma göre kız değilmiş. 1 hafta mesajlaştıktan sonra iyice birbirimize ısındık çıkıyoruz gibi. ilk buluşmamızda komşusunun kızı vardı sadece sarıldık falan. Bana diyodu bir fırsatını bulim yine görüşcez, salmıyolar çünkü annesi babası dışarı. Dün parka, annesiyle 2 arkadaşı ile piknik yapmaya gitmiş. Benim yanıma kaçtı bir 1 dk geçmeden annesi aradı yanıma gelin çabuk demiş telefonda, ben gidemem utanırım falan dedim yok dedi bişey olmaz iyi kadın falan dedi neyse gittik oturduk yanlarına annesi kalktı dedi ki "Haftaya annenle tanışalım" ben şok oldum tabi noluyoruz falan dedim öteki karının biri gülüyo sırıtıyo falan bende napcamı bilemedim dayımlar bekliyo dedim kalktım falan. bana annesi kızı biyere yamamaya çalışıyo gibi geldi yoksa benmi çok tedirtginlik yapıyorum. Benim amacım sevgili olup takılmaktı ama böyle devam ederse kötü şeyler olacak gibi hissediyorum kız çok özür diledi, komşular laf yapmasın diye öyle dedi falan dio Düşüncelerinizi istiyorum ben napim konuşmaya devam mı edim mi?
Kız üstüme kalacak nerdeyse :(