Erkek olsam direkt tanımadığım birisinin evinde bile kalabilirdim ama kızım 21 yaşındayım güvenicek kimsem yok babam dövdü dün bana akıl hastası dedi kaç yıldır böylesin dedi zorla Kur an okuttu ve bugün dışarı çıkmıştım kulaklığımı kaybettim 40 tl lik kulaklığı aramaya çıktık bana dedi ki şeytan sana dışarıda bir şey yapıcak sıkıyor evde durdurmuyor dedi evde durdurmayan kişi aslında o ailemin düşüncesinden bıktım dindarlıktan bıktım namazı kılıyor gibi yapıyorum kapalı birisiyim babam bazen açıklar kapalılardan iyi der ama biliyorum ben açılsam kafir gibi davranır bana zorlar beni kapanmam için kötü kız olmuş olurum onun gözünde annem de aynısını yapar ben namaz kılmayınca depresyona girmişti bir ara ben bıktım artık bunlardan
babamın aşırı dindarlığı beni iyice dinden imandan soğutuyor zaten içimdeki baskıladığım sıkıntılar son günlerde dışarıya çıktı herkese çok kızgınım herkesten nefret ediyorum herkes bana çabala diyor psikolog bile çabala diyor ama ben aşırı çabaladığım için bu haldeyim kimse beni anlamıyor artık çok sıkıldım dayanamıyorum yaşamak istemiyorum
niye kimsem yok benim annemizin farklı olduğu bir abim var ama onun da annesi gelicekmiş bugün kime gidicem ben kimde kalıcam Ben Afyon da yaşıyorum
neden kimse beni anlamıyor yanımda olmuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer