Kızımı önceden yaşadığımız yeri ziyarete götürmeli miyim?

Merhaba 43 yaşındayım evliyim 17 yaşında bir kızım var kızım kafasını hiçbirşeye veremiyor yeteri kadar ders çalışmıyor günlük işlerini yerine getirmekte zorlanıyor çoğu zaman üzgün görüyorum pek arkadaşı yok öğretmenleriyle görüştüm içine kapanık derse kendini vermiyor beni dinlemiyor konuşmuyor dediler rehber öğretmeni de kızımla görüşmüş benimle de konuşmuyor sanki bir derdi var söylemiyor gibi dedi 4 sene önce bir taşınma geçirdik o günden beridir böyle daha önce sürekli önceden yaşadığımız yeri arkadaşlarını özlediğini oraya gitmek istediğini söyledi her seferinde senin artık burada bir hayatın var orayıda arkadaşlarını da unut burada yoluna bakacaksın geri dönemeyiz sen arkadaşlarını eskisi gibi mi zannediyorsun dedim belkide çok üzerine gittim eminim ki orayı özlüyor kızıma sorduğumda öyle bir şey yok ben burada hayatıma bakıyorum diyor psikoloğa götürdüm istediği kursa gönderdim bir çok yol denedim durum aynı benimle konuşmuyor okulu tatil olduğu zaman sizce önceden yaşadığımız yeri ziyarete götürmeli miyim ne yapmalıyım
Kızımı önceden yaşadığımız yeri ziyarete götürmeli miyim?