Başka şehirlerde yaşadığımız 2 yaşındaki yeğenime artık dönmem gerektiğini anlatmam yanlış mı? Söylemeden mi gitmeliyim?

Biz Ankara 'da onlar tayin dolayısı ile urfada yaşıyor , deprem den sonra 8 Şubat 'ta yanımıza geldiler 19 Mart 'ta da beraber Urfa'ya geldik, yeğenim ile aramızda ayrı bir bağımız var , bundan önce annemler veya ablam yanımıza geldiğinde döndüklerinde hep hastalanmış , ben de Çarşamba günü olan doğum gününden sonra Ankara 'ya dönmek zorundayım , keşke yakın olsak ya da en azından 2 3 saatlik yol olsa , bağlandığının farkındayım ben de hasta falan olmaması için bir süredir Ankara 'ya dönmem gerektiği konusunda konuşuyorum bavulumu alıp gitmem gerek , telefonla konuşacağız üzülme gibi birden ayrıldığında boşa düşmemesi için bunun doğru yöntem olduğunu düşünüyorum ama ablam bunu söylemenin yanlış olduğunu benden uzaklaştığını söylüyor. Benim alıştırma davranışım yanlış mı? Birden mi dönmeliyim yardım eder misiniz?

Başka şehirlerde yaşadığımız 2 yaşındaki yeğenime artık dönmem gerektiğini anlatmam yanlış mı? Söylemeden mi gitmeliyim?