Kısmetim mi kapalı anlamadım ki, evlenmek istiyorum ama bir türlü evlencek kimse çıkmıyor karşıma.
Evlenmek için bildiğiniz dua var mı?
Evlenmek için bildiğiniz dua var mı?
Kader kısmet işi bu dua ile sadece hayırlı olanı kolaylaştırırsın nasibin de olanı zamanı gelmeden bulamazsın o yüzden derim ki dua et ve sabret hakkında hayırlı olan elbet seni bulacaktır. Şahsen kendimi de böyle avutuyorum çünkü çıkmak için çıkan biri olmadım sadece ciddiyet bekledim o yüzden sevgili işleri bana göre değil çünkü her kız heves değil nefes olmak ister.
Kader kısmet işi ama artık zamanı geldi de geçiyor kısmetim neyse kimse çıksın artık 😕
İNŞALLAH çıkar hayırlısıyla ama ömür bu sonuçta adayacağın kişi hakkında acele etme derim sonuçta evlilik tek çare değil ve evlenip boşanan nice çift var o yüzden sabret çünkü bekarlık sultanlık boşuna demiyorlar ve severek evlenen nice yakınım arkadaşlarım bile diyor bunu o yüzden bende acele etmiyorum bu konuda :)
Sen acele edecek yaşta değilsin ki. Akranlarımın hemen hemen hepsi evlendi artık. Bekar ne erkek ne de kız kaldı 😕
bende de öyle merak etme tek bir bekar ne akran var ne de arkadaş benden küçük kuzenlerim bile evli hatta kız kardesimi bile sevdiği çoçuk istmeye gelecek ben evlenmeden ailem olmaz diyor onlara o derece ve düğünlere bile bu yüzden gitmeyi istemiyorum çünkü kısmet çıkıyor ve bizimkiler değerlendir diye başımın etini yiyor ama ben böyle iyiyim çünkü seveceğim insanı bekliyorum ömrümü paylaşmak için yoksa evlenmek istesem çoktan evlenirdim ya şimdi istesem yine evlenirim ama yabancı ve sevmediğim biri ile ömür tüketmek istemiyorum o yüzden her nasip vaktine esirdir bekleme hayatını yaşa ansızın hayatına girmesi senin tamamen hayatını değiştirmesi daha etkileyici bence :) boşver yaşa hayatını ölüm var ölüm yapamadıkların için pişman olarak ölmek daha kötü bir şey şahsen deneyerek pişman olup ölmeyi tercih ederim nasılsa denesekte pişman ölücez denemesekte. dilerim hakkında hayırlı olan çok bekletmez seni :)
Amin inşallah
Henüz vakti saati gelmemiş. Bu kadar düşünme bu konuyu boş ver. Zaten zamanı gelince er ya da geç çıkacaktır kısmetin karşına. Ama sadece oturup beklemekle de olmaz. Arkadaş akraba eş dost olanlara evlenmek istediğini bildir. Kurslara vs topluma katil asosyal olma.
Yaş itibariyle zaten evliliği düşünüyorum dememe gerek yok. Evde oturduğum pek söylenemez ama etrafımdakiler ya küçükler ya da evliler
Anlıyorum seni zaten bu devirde kimse böyle şeylere aracı olmak ta istemiyor. Dua etmekten başka çaren yok googleden bulabilirsin kısmet açma dualarını.
sosyal ortamlarda fazla bulunun size zombi gibi bakan bir insan evladı görürseniz sizde bakarak karşılık verin :D buyurunuz size evlilik adayı.
cikar gizli sen uzulme Allahim hakkimda hayirlisini ver de dua et
Tamam 😞
Cevap
17Cevap
Yasin kac ki son evreye geldigini dusnuyorsun:) acele etme hayirlisi bir gun cikar karsina hayirlisini iste hep ilk onune cikanla evlenecek misn hemen.. bunun icinde cesitli dualar var ama gonulden yapman gerek..
Varsa duası alabilirmiyim
Evlenmek icin mi kismet qcmak icin mi?
Her ikiside olabilir. Aynı kapıya çıkmaz mı?
Dualari ayri ki cikmiyo demek ki yanliz oyle bir iki kere okuncak seyler degil baya bir zahmet gerektiriyor kardesim
İkisinide öğrenmek isterim sorun değil okurum ben
Var: ''Allah'ım hakkımda hayırlısı neyse onu ver bana'' ..
Bu yeterlimi 😕
Evlenmem hayırsız mı benim için.
Yanlış anladın, benden değil, Allah'tan isteyeceksin. Hakkında hayırlı olanı da o bilir. Benim demek istediğim: Bazen sen istersin, O C. C., vermez. Sen üzülürsün, ama bilemezsin senin için istediğinden daha güzel ve hayırlı olan neler yazılmıştır ve istediğinin senin için hayırlı olup olmayacağını..
Ama evliliği hakkımda hayırlı kılacak olan da o dur. Herşey onun elinde. Ol demesi yeterli.
10 yıl sonra evlenirsem menapoza girerim be. O saatten sonra evlenilir mi?
Dua kaderi değiştirir. Allah için hiç bir şey zor değil.
Hz. Ali nin duası var: Allahım bana gönlümdekini hayırlı kıl hayırlı kıldığınıda gönlüme razı eyle, diye. Demek ki herşey Allahın elinde. Allahın vermesi Allaha zor gelmez.
Valla Bende istiyorum hatta İstiyordum ama baktım ki olmuyor
Kader Kısmet Dedim bıraktık her şeyi
Oha ya benim yaşım senden daha fazla ben hiç bir şey içi geç değil diyorum ve evlenmeyi istiyorum sen geçti mi benden diyosun
Benden geçti demedim ki
Olmuyor Evkenebileceğim kız bulamıyorum o yüzden mücadele etmekten sıkıldım
Kader Kısmet Dedim oluruna bıraktım
Bende oluruna bıraktım ama olmadı oluru yok galiba bu işin 😕
Olur Olur Sıkma Canını Kaç Yaşındasın?
Yaşım 29. 30 a az kaldı.
Hiç bir şey olmaz Senin yaşında kız arkadasım vardı 2 Hafta önce ayrıldı Yapamıyorum vs Dedi gitti
O bile seçici oluyor ise sen hiç sıkma Canını
Allah tez vakitte karşımıza gönlümüze göre birini çıkarsın inşallah.
Amin diyelim ve konu kapansın 😊
Ah Yurdum İnsanı ne hallere geldi evlenmek için duamı olurmuş yahu
Başka alternatiflerim kalmadı ki 😞
Daha yaşın genç evlenmeyi istemen iyi fakat mutsuz ve huzursuz bir evlilik yapmaktansa bekar olmak daha iyi elbet karşına biri ya da birileri çıkacak önemli olan doğru ve düzgün insanın çıkması
Çokta genç değilim artık
Öyle düşünme bak 25 le 29 arasındasın ben ne yapayım yaş 33 takma kafana fazla yanlış tercihler insanın hayatını karartabilir evlenmek için evlenirsen bu yanlış bir karar olabilir mantık ve sevginin olduğu bir evlilik iyi olur değilmi bir bakıma seni anlıyorum insan bazen bunalıyor etraftakiler sen ne zaman evleneceksin sorusu sorması na bütün arkadaşları evleniyor yalnız kalmak etrafındaki mutlu çiftlere bakıp iç çekip imrenmek kötü edebiliyor insanı
23-29 yaş arası değil. Yaşım 29. 30 a az kaldı. Bütün arkadaşlarım ikinci çocuğu doğuruyorlar ben daha evlenicem aday bile yok 😢
Sorma çocuk sevgiside ayrı bir olay zaten ben annesi babası ayrılmış bir insanım bu yüzden kendi ebeveynlerimin yanlış larını gördüm erkenden üstüme yük bindi ev geçindirdim kız kardeşimi evlendirdim hem abi hem baba hem arkadaş oldum o yüzden pek birikim yapma şansım olmadı hep harcama yaptığımdan dolayı annemle beraber yaşadığım için onu bırakamam da bu devirde hem hiç bir kız kabul etmiyor hemde bizimkilerin zamanında yaptıkları hatayı ben yapmak istemiyorum başkalarının çocuğunu sevmekten artık usandım neyseki 4 ay sonra dayı oluyorum ama keşke diyorum kendi çocuğumu sevebilsem
Yeğen sevgisi çok güzel bişey ama insan yeğenini bu kadar seviyorsa çocuğunu ne kadar sever merak ediyorum. Dediğin doğru bu devirde kimse kabul etmez bunu. Aslında bir kişinin bh teklifini asla geri çevirmezdim deli gibi aşık olmuştum ama karşılığı yokmuş. Belki benim gibi birisi aşık olur sana ve kabul eder belli olmaz. Allahtan ümit kesilmez.
Tabikide ümit kesilmez ama bu saatten sonrada pek umudum yok gibi sadece mutlu olmak istiyorum vede elimden gelebildiğince mutlu edebilmek fazlasını veremem belki ama en azından iyi bir eş ve baba olacağıma inanıyorum
Sen zaten annene eş kardeşine de babalık etmişsin. Evlendiğin kişiye de sahip çıkacaksındır. Buna eminim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
İnşallah sende karamsar düşüncelerden kurtul ve 29 neymiş yahu daha gençsin 40 yaşına gelmiş gibi düşünme bakim
Sanki beni kimse sevmicekmiş gibi geliyor.
Neden ama öyle düşünme çok acımı çektin istemeyerekmi ayrıldın sevdiğinden neden böyle düşünüyorsun kendini güzelmi bulmuyorsun yoksa herşeyi bir kenara koy düşünceleri duyguları ve hisleri olan bir insansın değilmi kötü bir isteğinde yok mutlu olmak istiyorsun bu olumsuzluğa iten nedir seni neden böyle düşünüyorsun
Evet çok acı çektim. Deli gibi sevdim aşık oldun ve istemeyerek ayrıldım. İstenmeyen biri oldum 😞 Sevgimin fedakarlıklarımın karşılığı bu olmamalıydı. Yıkıldım. Hayatımı da alt üst etti giderken. Bana yaptıklarının bin beterleri başına gelsin. Kimseyle ama kimseyle hiçbir zaman mutlu olamasın. Çok canımı yaktılar.
Üzülme bu kadar elbet mutlu olacaksın geriye dönüp bu olaylara sadece güleceksin belki buradan benim için söylemesi kolay gelebilir ama bende benzeri duyguları yaşadım ama yaşatmadım hiç bir zaman yaşadıklarımızdan ders alıp aynı hataları tekrarlamamamız önemli olan
Benim tek hatam aşık olmaktı. Bu hayatta o kadar üzüldüm ki sanki mutlu olamayacakmışım gibi geliyor.
Ama yapma şöyle lütfen kötü birşey yapmadınki tamam bir hata olabilir yanlış kişi seçiminden dolayı fakat sen iyi bir kızsın bunu yağ olsun diye değil samimiyetine inandığımdan dolayı söylüyorum aradığın aşkı gerçekten bulup mutlu olacaksın suratını asma hadi gül biraz
İnşallah çok yakın bir zamanda bu dediklerin gerçek olur.
İnşallah a bırakma işi sen kendine güven gerisi gelir zaten
Dua değil de sabret bak ben 17 yaşında çocukken evlendim ve boşanmayı düşünüyorum geç olsun sağlam olsun
Neden boşancaksın
Umarım bulursun sürekli olarak bana da kız bakıyorlar tanıştırıyorlar falan
Evet tuza üç kere fatiha okuyup aynanın karşısına döküyosun sonra şu duaya başlıyosun "Allah'ım bana akıl fikir ver ben kaybettim" sonra kesin bir beynin olur. Beynin olursa kocayı da bulursun merak etme
Dua sende bir işe yaramamış ama 😄
Bu kafayla dua ise yaramaya bilir
Artık dualara müracat edicem başka çarem kalmadı 😕
Cidden dua et ama sadece duayla olacak iş degik
Başka ne yapabilirim?
Acele etmeyin bence :) hayırlısı olsun
Zamanım geldi de geçiyor ama ne acelesi 😕
Burdan talip falan baktığım yok ben gerçek birini istiyorum
Var olmaz mı? Allahım sen bana bir enayi nasip eyle :D diyosun ediyo...
Benle evlencek adam enayi olmaz bu dünya da cennet hayatı yaşar
Vay beee neler vaadediyosun?
Bunu sadece benle evlenen bilir 😉
O zaman hiçbir zaman öğrenemeyeceğim :)
Evet 😊
😄 adak kes kanını sür
Nasip kismet meselesi bu isler
Kısmetim açılsın artık yaa
Şimdi o koca poponu yerinden kaldırıyorsun ve beni arıyorsun adamım!
Kesin çirkinsindir
Ya tamam hadi git, seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli :-p
Bildim ama kabul et 😀
Hayır karizmatiğim ben, daha 10 gün önce çalıştığım otelde koreli bir kız şarap içmeye odasına çağırdı (gitmedim tabi :D ) dün bir hatun otele giriş yaparken vaaoov dedi. daha sayayım mı?
Vuhuuu gözlerim kamaştı neden evlenmedin peki bu yaşa kadar 😀
Sananee :D şairin dediği gibi bu saatten sonra gelsende bir gelmesende..
Sana gelmek gibi bir niyetim yok zaten pis korsan 😀
Evde kalmış hala çok yakışıklıyım diyor 😄
Evde kalacam tabi sokaktamı kalayım :-p sokakta kalırsam sonra benim karizmatikliğimi gören kadınlar beni pis emmellerine alet ederler :(
Iyy neden evde kaldığını anladım. Bu espiri anlayışınla istediğin kadar yakışıklı ol çok iticisin.
Sağol cınım :)
Bişey değil
Varsa duasını bizde alalım :S
Benimle Evlenirmisin?
Of bir dalga geçmeyin bee
Ama ben çok çirkinim
O zaman sen çirkinsindir
Nasibimin internetten çıkacağını hiç sanmam
Ne ettin anlamadım
Ama kendimi biliyorum. Senin demene gerek yok.
Ayrıca insanların standartları olur eminim seninde vardır.
Peki diyim o zaman
Daha neyimi gördün ki
Ama zorumdur evet
Seninle baş edemiyorum diyosun nasıl seviyosun.
Burcun ne senin?
Ikizler. Zoru sever oğlak sadıktır da ama hiç anlaşamam. Bir tane bile arkadaşım yok.
Evet hiç yanıltmadılar
Güzel
Neden ne yaptın ki
Abimle tanıştırmamı ister misin ciddi olarak ama
Allahim onuru karşıma çıkar diye dua rt
Bize dua et inş, biz de sna dua edelim.
Dualaşalım kardeşim😞
Ya cok secicisin... istemeye gelen yok mu😄😄😄😄
Yok işte 😕
Belkide çok çirkin olduğum içindir
Su zamanda cirkinlik mi kaldi.. bakimli degilsindir... kendine bakmiyo musun.. biraz alimli ol... birilerinin gozune batarsin...
Evet çirkinlikle beraber bakımsızımda
O kadar mi? Ya yok degilsindir... giyim kisamini duzelt... durusunu tavrini degistir... birazda boya badana oh oldu bitti
Giyim kuşam biraz ekonomik duruma bağlı. Ayrıca kiloluyumda veremiyorum sürekli alıyorum.
Sen kendine objekrif olarak 10 uzerinden kac verirsin.. bak merak ettim simdi gorunusunu
2 veririm. O da azalarımın hepsi tam çok şükür. Değilse ne kadar güzel kızlar var kimsenin yüzüme bakmamasını anlayabiliyorum.
Yok abartma... profil rsmi koyar misin ciddiysen?
Ciddiyim ama resim koyamam buraya
Nasil gorebiliriz seni...
Göremezsin
Peki yapcak bisey o zaman...
Bakımlı değilsindir
Evet değilim 😕
Ohalde dans
Goruselim
Gel evlenelim
Seksi değilsindir
O sokakta belli olmaz ki seksilik
Nerde belli olur