Aşk İlişkileri Evlenmek için dua bilen var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hayırlı evlilik için dua bilen var mı? Güncellemeler1 yıl Aptal aptal sorum yapacak insanlar yazmasın. İnancı olan ve gerçekten anlayan insanlar yazsın. Amacım evlenmek falan değil. Sadece hangi dualar ya da namazlar ediliyor merak ediyorum. Evlenmek için dua bilen var mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
okann73636 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bnde evlilik istiyorum artık şansımı burdan denemek istedim burdan dusunurmusunuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Değişik esmalari çekiliyor faydasida oluyor sadce evliklik için değil her şey için dua var ama sadece duayla olmaz çaba da lazım 1 0 Yorumla
esrarengiz46 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 1 yıl Bende istiyorum aynı dua dan com ihtiyacım var cünkü 0 0 Yorumla
Mirkutay Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Allah’ım bana hayırlı bir evlilik nasip et Amin. Bu nasıl? 0 0 Yorumla
byalibey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Allah gönlüne göre versin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Amin hepimizin Yorumla byalibey 1 yıl Çok mu istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Hayır sadece hangi dualar ediliyor onu merak ediyorum Yorumla byalibey 1 yıl Anladım Yorumla
Hjajhzhxhxb Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Sadecw duayla olacağını mı sanıyorsunuz gerçtkn 🗿 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 27 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gel evlenelim ama gezmeyi seviyorsan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Skdkkdkx Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ya sabır 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Amin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bnde evlilik istiyorum artık şansımı burdan denemek istedim burdan dusunurmusunuz
Değişik esmalari çekiliyor faydasida oluyor sadce evliklik için değil her şey için dua var ama sadece duayla olmaz çaba da lazım
Bende istiyorum aynı dua dan com ihtiyacım var cünkü
Allah’ım bana hayırlı bir evlilik nasip et Amin. Bu nasıl?
Allah gönlüne göre versin
Amin hepimizin
Çok mu istiyorsun
Hayır sadece hangi dualar ediliyor onu merak ediyorum
Anladım
Sadecw duayla olacağını mı sanıyorsunuz gerçtkn 🗿
Gel evlenelim ama gezmeyi seviyorsan
Skdkkdkx
Ya sabır
Amin
Bende evlenmek istiyorum