Sevdiginiz kisiyi unutmak cok zordur birden silemezsiniz. Ben vazgectim sevdigim kisiden insan severken vazgecmesi bile agır geliyor. Unutmak imkansiz gibi geliyor. Sizce hangisi zor?
#unutamambenonu
#vazgectimomutluolsun

Vazgeçmek zordur üstad. Vazgeçmek demek unutmaktır bir nebze. Kafanda bitirdiğinde unutmaya başlarsın zaten. Kaç defa vazgeçtim be.. o vazgeçmelerin bir anlamı olmadı, vazgeçmeyi bilemedim ben. Unutamadım. Her vazgeçişte bir daha döndüm.. O yüzden en zoru vazgeçmektir vazgeçemezsinn işine işlemiş bir kere
Vazgeçmek kolay unutmak çok zor be çırak...
Unutmakla kıyaslarsak kolay. Yoksa severken vazgeçmekte zordur.
İnsan unuttuğundan vazgeçer, vazgeçtiğini unutamaz knk. :D O yüzden unutmak zor :D
Vazgeçmek zordur
Cevap
2Cevap
Aslında ikisi de kolay iş bizde bitiyor. Zaman geçtikçe zaten kabulleniyorsun sonra vazgeçme faslı ardından unutuluş. İstersek yaparız.
gurur yapip ya da onun yanlşlri yüzünden vazgeçip gidersn ama gitsende unutamazsn
Vazgeçmek zordur. Unutmak diye bir şey yoktur. Sadece insan geçmişinle olan hesabını kapatıp yola devam eder.
Gerçekten sevdiğin birini istesende asla unutamazsın.. Bazen unuttuğunu zannedersin ama o zaman bile unutmadığının kanıtıdır..
Dün üye olduğumdan beri kapalı zaten hesabım 😊
Damla
Peki
Değmezse unutacaksın. Bazıları unutulmayı sevilmekten daha çok hak eder.
Ben ikisinide yapamıyorum
Aslında olduktan sonra ikiside kolay
Vazgecmek de xor unutmak da
Unuttum demek bile hatırlamaktır aslında.
Tişkürler
Unutmak fazlasıyla zor
Keşke balık hafızalı olsam
unutmak diye bir şey yok alışmak var
Vazgeçilebilir ama asla unutulamaz
Unutmak zordur.
Knk şimdi vazgeçtim diyorsun ayrılıyorsun veya hiç olmuyorsun.
Unutmaya gelince iş biraz zorlaşıyor işte.
Yok kanka ben unuttum daha önce oluyor.
Tavsiye ederim knk.
Unutmak zordur.
Vazgeçmek; zor da olsa eninde sonunda yapabileceğin bir eylem. Fakat, her ne kadar unutmaya çalışsan da, aklının bir köşesinde her daim yer alacaktır.
Not: Bu şarkı da bu akşam benden size armağan olsun:
https://www.youtube.com/watch?v=XXnHubcpddI
Rica ederim.
Unutmak
unutmak
Vazgecmek daha zor.
unutmak
Hepsi zor
Unutmak
Unutmak..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar