Vazgecmek mi zor yokluguna alismak mi?
Vazgecmek
Yokluguna alismak
Diger (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vazgeçersen onun yine orada olduğunu bilirsin
Ama yokluğunda onun artık orada hiç olmadığını ve asla olmayacağına katlanmak çok daha zor olur
Bunu yazan kollarında ölen kişinin yokluğuna alışma konusunda yıllardır çok acı çeken ve çözümünün ya da tesellisinin olmadığında uzmanlaşmış olan biri
Şıklara bakıyorum şıklar bana bakıyor kelimelerin bittiği an oluyor ilk başta acıyor sonra yavaş yavaş geçiyor
Yokluğuna alışmak kolay canın yanmıyor, beklemiyorsun zaten.
Vazgeçmek zor.. Mutluluğunu bir köşeye bırakıp gidiyorsun belki de için yana yana ^^
Hepsi birbirinden zor
Cevap
19Cevap
Bence sevipte kavuşamamak daha zor. Yokluğuna alışırsın. Vazgeçmek çok zor. Fakat kavuşamamak daha da zor. Bence sevmeden önce bir daha düşünün. Ben yandım siz yanmayın Allah aşkına.
Zorla vazgeçirtmeye çalışıldıktan sonra hala yanan alevı kendı kendıne söndürmek...
İnsanlar bazen vazgeçmek zorunda bırakıyor da alışmak... O biraz sıkıntı.
Her ikiside aslinda unutsuz bir vaka ise zaten durum daha kritik her iki secenekte çalisir
Vazgeçmek.
Vazgeçmeyi aklına koyduktan sonra yokluğuna alışmak kolay oluyor.
Vazgeçtikten sonra yokluğuna alışma evresinde geçen zaman..
Unutamamak diycem millet aşk acısı çektiğimi zannetcek :D
Vezgecmekte zor alışmakta fakat bir karar verirseniz ve kararınıza saygı duyarsanız ikiside kolay oluyor
Zor olan vazgecmek. Onu basarmadan alisamazsin yokluguna.
vazgeçmek diye bir şey zamanla yokluğuna alışmak var
Sinirlenip bir anda vazgeçirsin ömür boyu yokluğa alışarak acı çekersin sonra yokluğa alışmak zordur
Yokluga alismak zordur unutmak/vazgecmek imkansiz... zaman alismayi ogretir ama unutmayi asla.
Yanındayken dokunamamak
Alışmak en zoru en beteri..
Yokluguna alismaya çalışmak
Düsünmücen böle seyleri. Kafa yakarsın
ßana her y0l angara~
Vazgeçmek daha zor
Vazgeçmek😞
bana hepsı kolay
Vazgecmek
İkisi de zor :(
yokluğuna alışmak
Vazgeçmek