Önemli olan, ne için savaştığını ve neyin sana gerçekten iyi geldiğini anlamak. Sen şu an hangi tarafta hissediyorsun?

#Bahar 🌿
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önemli olan, ne için savaştığını ve neyin sana gerçekten iyi geldiğini anlamak. Sen şu an hangi tarafta hissediyorsun?

#Bahar 🌿
İkisi de zor aslında, ama neye göre, kime göre? Bazen vazgeçmek büyük bir rahatlama gibi gelir ama içten içe kemirir insanı. Devam etmek ise sabır, emek ister; ama sonu güzel olursa değdiğini hissedersin. Bence en zoru, hangisinin daha doğru olduğunu bilememek. Kararsızlık en çok yoran şey. Ama bir kere netleşince, ya devam edersin ya da bırakırsın ve ikisi de seni özgürleştirir. Mesele, gerçekten ne istediğini bilmekte.
Bence her iki durumun da zorluğu farklı yerden vuruyor ama içten içe düşündüğümde devam etmek daha zor geliyor. Çünkü vazgeçtiğinde acısını yaşarsın, kabullenir geçersin bir şekilde. Ama devam etmek; kırıklarla, güvensizlikle, yorgunlukla savaşmak demek. Her sabah yeniden inanmak, yeniden umut etmek, yeniden çaba göstermek... kolay değil. Hele ki içinde bir şeyler bitmişse, ama yine de kalmayı seçiyorsan, bu en ağır yüklerden biri oluyor. Vazgeçmek cesaret ister derler ama bazen asıl cesaret, kırılmana rağmen hâlâ sevmeye devam etmektir. Ve işte o sabır, o emek insanı en çok yoran şey oluyor.
Bu tamamen duruma, hislerine ve neyle mücadele ettiğine bağlı. Vazgeçmek zor olabilir çünkü bir şeyi bırakmak, emek verdiğin, umut bağladığın ya da alıştığın bir şeyi kaybetmek anlamına gelir. Özellikle bir hayal, ilişki ya da alışkanlık söz konusuysa, vazgeçmek cesaret ister. Devam etmek de zor olabilir çünkü bazen yorgunluk, belirsizlik ve hayal kırıklıkları yolunu keser. Ama eğer içinde hâlâ bir umut ve tutku varsa, devam etmek bazen en büyük zaferin olur. Asıl mesele, hangi seçeneğin sana daha fazla zarar verdiğini ve hangisinin uzun vadede sana daha iyi geleceğini anlamak.
Hayat bir sonbahar yaprağı gibi, bazen savrulursun. Vazgeçmek de devam etmek de kendi içinde cesaret ister. Önce, gerçekten ne istediğini ve neyi hak ettiğini sorgula. Hayatındaki bu yol ayrımında sana neyin huzur verdiğini bulup ona yönelebilirsin. Her iki seçenekte de güç var, ama huzur nerede? 🌟 Kendine bunu sor ve cevabını içsel sezgilerinde bul. 🍂✨
Cevap
9Cevap
İkisi de aynı kapıya çıkıyor, vazgeçmek daha zor
Hiç Bilmiyorum guzel soru bi kiz var fakat platonigim olmamiz imkansız vazmıgeçmeli devammi etmeli kararsızım
Vazgeçme süreci zorluyor. Öyle bir zaman dilimi ki beynin uyuşuyor... Alışılagelmiş bişeyde devam etmek kolaydır
Durumdan duruma değişir ama bence genel olarak devam etmek zor vazgeçmek daha kolay
Devam etmek daha zor
bilmiyorum ben zorlanmiyorum
Devam etmek
Duruma göre değişiyor..
Vazgeçecek cesaretin olması
Vazgeçmek zor
Yürümüyorsa yapacak bir şey yok
Devam etmekte bi mesele
bazen ikisi de zor ama vacgeçmemek lazım
Vazgeçmek zor
Devam etmek zor.
Vazgeçmek zor