Senin için vazgeçmek mi, unutmak mı daha kolay?

#DeliMavi
3 OCAK 2024
Senin için vazgeçmek mi, unutmak mı daha kolay?

#DeliMavi
3 OCAK 2024
Unutmak imkansız, vazgeçmenin oluru var. Kimse kimseyi unutmaz, sorsalar lisedeki platoniğini bile hatırlıyorsun, anmak anımsamak yeter. Vazgeçmek daha zor ve güçtür, onu başardıktan sonra bir daha hatırlasan da hiç bir şey ifade etmiyor senin için.
Benim için ikisi de duruma göre değişir.. eğer değer verdiğim çok sevdiğim bir insan bana olmadık bir şey yaparsa unutmam zor olur.. ya da beni kırar ve üzerse.. ama zaten tanımadığım bir insansa umurumda bile olmaz.. aşk konusunda ise gerçekten aşk diye bir şeyin varlığına bile inanmıyorum.. ama beni sevmeyen ya da beni kaybetmekten korkmayan bir kişi zaten demek ki beni hiç sevmemiştir.. böyle birisi için de kendimi yıpratmazdım ve unuturdum.. ya da vaz geçerdim. sevmeyen insanlar için koşmamak gerekiyor..
çünkü gerçekten de değmiyor inanın..
Aslında İkisi de çok kolay olmayan şeyler ama bazen insan bir sinirle vazgeçebilir de hızlı bir şekilde ama unutmak onun aklında ve ve de kalbinde ne kadar yer ettiği ile ilgilidir.
Vazgeçmek kolay çünkü vazgeçebilirsin ama unutmak çok zor bir şey zamanla da unutulmaz yıllar da unutturmaz çünkü akıl ve kalp ile alakalı bir durum o çok zor durum vazgeçmek öylemi çok kolay.
Cevap
26Cevap
İkisi birbiriyle bağlantılıdır.. Vazgeçiyor isem unutmuşumdur..
Vazgeçmek kolay , unutmak daha zor
İnsan bir şekilde vazgeçebilir fakat kolay kolay birini unutamaz.
Evet unutmamış zaten
Ne vazgeçmek kolay, ne unutmak ikisi de çok zor.
Vazgeçmek zor değil , çünkü vazgeçtiysem bunu isteyerek yaparım ve yapana zor gelmez , ama unutmak zor ve uzun bir süreç. Sancılı oluyor

Hepsi.
Sevdiğinden vazgeçmek çok zor, unutmak ise mümkün değil.
Maddi şeylerden vazgeçmek çok zor değil.
Vazgeçmek daha kolay. İnsan vazgeçer, arkasını döner ama bazı şeyleri içinden atabilmek öyle kolay olmuyor.
bence vazgecmek kolay hemen unutulmuyor bazi seyler
Unutmak daha zor vazgeçmek anlık bir reflekstir ama unutmak zaman alır
Bence biri diğerini tamamlıyor; vazgeçmek için unutulur, unutmak için de vazgeçilir.
Vazgeçmek kolaydır ama unutmak diye bir şey olduğunu düşünmüyorum
Vaz heçen unutma ama unaran swvmemiştir. Ona unutmak kolaydır.
Ne demişti güççük emrah unutmak kolay olsa çoktan unuturdum
Tamamen karşımdaki kişiye göre değişiyor bu. Bence vazgeçmek daha kolay.
Unutmak da kolay değil ama vazgeçmek daha zor.
zor diye bişey yok insan isterse kolaylasır hersey ama unutmak beynin formatında yok
Unutmak diye bir şey yok ki 🤔
Kabullenip alışmak var
Kesinlikle vazgeçmek daha kolay ikisini kıyasladığın zaman vazgeçmek daha kolay zor da olsa vazgeçebilirsin ama yıllar geçsede onun bir gülüşünü birine benzetebilirsin orada tekrar aklına gelebilir o yüzden unutmak daha zor☺️
küçük bir soğumayla bile vazgeçebiliyorum unutmak daha zor gibi
Vazgeçtikten sonra sertab erener zor kadın eşliğinde gelen güçlüyüm bana hiçbir şey olmaz duygusu
Oldukça zor ikisi de
Vazgeçmek daha kolay bence, unutmak imkansız gibi
Kaybetmek olabilir daha iyisini kazanabilirsin ama vazgeçmek olmaz unutmak degemedigi için en güzel tavırdır
Vazgeçmek zor unutmak dahada zor ikisi de hiç kolay değil.
Unutmak diye bir şey yoktur alışmak vardır ve alışmak daha zordur. Bir anlık vazgeçebilirsin ama bir anlık alışamazsın
ne fark ederki ikisde acı dolu
En zoru unutmak değil unutabilmek
Vaz geçmek kolay unutmak çok zaman alır.
Unutmak daha kolay vazgeçmekten.
Seven insan için ikisi de zor.
alışmak sevmekten daha zordur.
Bence vazgeçmek daha kolay, unutmak çok zor
Alışmak sevmekten daha zor o yüzden unutmak
Unutmak daha zor.
Unutulabilen ne var ki bu hayatta.
Gerçekten sevdiysen kolay değil hiçbir şey
İradeli insana ikisi de kolay aslında
Vazgeçek biraz daha kolaydır galiba.
Unutmak çok zor
Vazgeçmek