Ben çok hata yaptım geçmişte her günahı işledim haram yolları tercih ettim. Son sevgilimi hayattan bezdirdim bana deliler gibi aşıktı onunda hayatını mahvetti ve bana da son sözü "Allah bana yaşattıklarını sana da yaşattırmadan öldürmesin" dedi. Ve cidden ona yaptığım herşeyi bedelini ödüyorum. Bugün tövbe ettim ağlaya ağlaya mahvoldum napıcam bilmiyorum helallik mi almam lazım acaba ve bunuda dün gece yazmış bana sürekli şarkı gönderip de duruyor ama çok anlamlı çok pişmanım lütfen akıl verin bana. :( tek çare ölmek istiyorum ama offf off.
kendi yaralarını kendin sarmalısın. milyonlarca insan düzgünce bir yaşam sürmek isterken, büyük dilekleri bile yokken, sadece yaşamak isterken ölüyor. insanlar ölüyor. çocuklar ölüyor. allah sana hayat vermiş sen ne yapıyosun? bir insan için böyle düşünmen kendine haksızlık. yaşamayı hakediyorsun. kendin sar yaralarını. yara bandı arama. bir de "herkes" yazmayı öğren.
Aynı durumun bir değişiğini ben de yaşadım hatta bu sitede bunla ilgili soru sormuştum herkes o kadar moral verici şeyler yazmıştı ki ölmek isterken yaşamayı tekrardan sevdim hiç bir dert tasa keder kalıcı değil emin ol kendine biraz zaman tanı insanlardan uzak dur istersen kendine hobi edin kitap filan oku ne biliyim dil öğren kafanı dağıt.
HATANI GELCEKTEN ANLADIYSAN BENCE SEN O OGLANI ÜZME DAHA COK ARTIK SENİ DELİLER GİBİ BİR ADAM VAR KARŞINDA SEVGİ İLGİ GÖSTERSEN HEMEN YİNE SANA DÖNÜR NE YAPARSAN YAP O OGLANIN KALBINI YİNE AL VE KAZAN VE BİR DAHA DA KAYBETME DERİM AMA SEVİYOSAN YAP ! Sevmiyosan HAKINI HELAL ETMESI İCİN HERŞEYİ YAP İŞTE...
Yok ben beddua eden taraftım! Şimdi para için beni bırakıp yeni bir ilişki içerisinde Ölsem de Hakkımı helal etmicem beni para için bıraktığı için bana birlikte herşeyi yaparız ederiz diye söyledi aylarca sonrada para diye gitti yeni birine başta söyleseydi bende ayağımı denk alırdım ama nerede !
Tövbe etmişsin ne güzel işte bundan sonrada yaptığın hataları düzeltmeye gayret edersin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
adam hala seni seviyo ne halt ettin bilmiyorum ama aldatmadıysan senin içinde de varsa axıcık sevgi bu adam sen iniçin herşeyi yapar hem vicdan azabındanda kurtulursun
En İyi Cevaplar