Ölmek istiyorum?

ölmek istiyorum,,,
bir insan hicmi sevilmez? ben hic sevilmedim. akraba olsun cevre olsun okulda hep yanliz birakildim istenmedim. tenefüsde tuvalete saklanirdim.
arkadaslarim dostlarim olmadi. oldugunda 1 ya da 2 onlarda hepsi gitti. hersey iyi gittiginde sonra karsi taraf birden iletisimi keserdi sebebsiz sogurdu.
söz konusu ask ise hic sevilmedim. cirkinim yanagimin bir tarafi yamuk. tanidigim tanimadigim insanlar hep cirkinligimi yüzüme vururdu halada öyle..
sans konusuna gelince cok sanssiz bir insanim. elimi neye atsam cürüyor kuruyor. ne yapmsam hep ters gidiyor. ne istesem olmuyor. sanki biri bana büyü yapmis. hersey bana imkansiz. akradaslik dostluk ask is okul aile hersey.
insanin hicmi bir isi rast gitmez.
ben neyi istediysem buzamana kadar olmadi. okuyamadim isimde olmadi. suanda yine cabaliyorum yine olmuyor. hep bir engel cikiyor.
üstüne birde pisirik utangac biriyim konusamiyorum. insanlar garip gözle bakiyor. depresyondayim sosyal fobim var kac ay oýil oldu evden cikmiyorum 40 yilda 1 belki oda kisa mesafe.

neden ölmeme gelince bunlari yasiyorum yasadim 24 yil boyunca suanda sabrim kalmadi bardak tasti.
okul olmadi. yine ret edildim. eskiden yakin arkadasim olan kisi zamaninda sevdigim cocukla kanka olmus.

inancli biriyim aslinda ama artik inancim kalmadi. sanki duyulmuyorum cok yoruldum
Güncellemeler
+1 yıl
bütün gece uyumadim isyan edip durdum icimde kendimle kavga ettim insan dayanamiyor
Ölmek istiyorum?