Sevgilimi Aramalı mıyım?

merhaba arkadaşlar lütfen yardım edin :( sevgilimle 4 gündür görüşmüyoruz ki ayrı şehirlerde olmamıza rağmen hergün mutlaka mesajlaşır konuşuruz onun kendince sıkıntıları var ( söylediğine göre işi, ve okuluyla ilgili okulunu da 2yıl kadar uzattığından üzerine cok gitmek istemyorum) iştesıkıntılarım var okulum var anlayıs göster, arkadaslarla vakit gecircem diyor beni biraz kendi halime bırak diyor... bazen ''sanki cok sey mi istyorum seevgilim miş gibi hissedemyorum, ilgi istyorum yanımda olmanı görmeyi istyorum diyorum bıdı bıdı bıdıı yapıyorum işte.. canım anlamıyorsun bu yogunlukta elimden geleni yapıp hergün arıyorum daha fazlasını bekleme.. (konusmakda ee naptın günün nasıldı hımm iyi benimde su sorunum var...tamam o zamn iyi gecelr ) aylardır böyle.O zaman neden bir ilişki yasıyoruz ayrılalım diyorum bu sefer yumusuyor. Ben seni cok seviyorum sevmesem ciddi olmasam burdan oraya neden ugrasayım kimseye karsı göstermediğim sabrı gösteriyorum sevmesem umrumda olmaz ben ayrılmak istemiyorum... en son yine buna benzer bir tartısma ama inanın dayanamıyorum artık :((( tamm canım görüşmeyelim bir süre dedi o inat yaptıkca ben de yaptım

1 hafta görüşmeyelim düşün sen de dedi, tamm dedim aramycam bir haftaboyu dedim ben kararlı olunca belki ararız bikac güne düşünüp.. yok canım arama kesinlliikle arama ben de aramycam dedim kapattık..

herseyi gectim herseye sinirini benden cıkarıyor kızıyor 3-4 aydır görüşmemişim 2dk yüzünü görym diyorum kıcını kaldırmya üşeniyor yorgunum keyfim yok diyor onu coook seviyorum ama dayanamıyorum 4gün oldu aramamak için zor tutuyorum kendimi napmalıyım sizce ?
Sevgilimi Aramalı mıyım?