Sevgilimle bulusacagim acil yardim?

arkadaslar vucudunuzun tuylerini nasil aliyorsunuz lazer demeyin beyaz tenliyim tuylerim sapsari bacagimi kolumu hep epilator ile aliyorum lakin aldiktan sonra hep kirmizi kirmizi oluyor cilek bacak deniyor sanirim ve kullandigim alet bu tuyleride duzgun almiyor ben mi yanlis kulllaniyorum bilmiyorum ve genital bolgeyide hep erkeklerin sakal biyikta kullandigi jiletle aldim tuy cogaldi orada ne ile almaliyim o bolgeyi agda sarkitiyormus kararma yapiyormus oyle diyorlar ve gobek kismimi hic almadim cok az tuyler var gobegimin hizasinda yukari dogru kaş uzunlugundan kisa tuyler var bikini bolgeside ayni sekilde sadece ortasi epilator ilemi almaliyim napicam ne ile almaliyim hic bilmiyorum kizlar yardim
Güncellemeler
+1 yıl
ve kizlar kolunuz bacaginiz nasi puruzsuz oluyor bi arkadasim var sormaya utandim kizin bacagi hergun tertemiz ne kullaniyor olabilir ne ile alip ne kullaniyorsunuz ben nemlendirici falanda kullaiyorum ise yaramiyor lif ile kaziyorum resmen epilator sonrasi bacagimi yine kirmizi kirmizi sey kaliyor isteyene ozelden atarim acil yardim ya delirecegim resmen