Arkadasim ise akil hastanesine kaldirildi ne zaman cikar iyilesirmi bilmiyoruz.
Sevgilime ulaşamıyorum, siz bu durumda ne yapardınız?
Arkadasim ise akil hastanesine kaldirildi ne zaman cikar iyilesirmi bilmiyoruz.
Hiç mi ortak arkadaşınız yok?Onlardan ulaşsanız ya da başka bir numaradan arayın bakalım belki size bir konuda kızdıysa ya da sizle ilgili bir konuysa başka numaradan arandığında açar.O da olmuyorsa gidin evine Allah korusun sağlıkla ilgili bir problem olabilir.
baska bi numaradan denedim onuda acmiyor en son is yeri kaldi
ALLAH rahmet eylesin bilsem hiç siteye girip bakmazdım ALLAH kimseyi o duruma düşürmesin nolmuş diye sormak istemiyorum ALLAH arkadaşına yardım etsın sabır versin yazıya daha ötesini dökemiyorum susuyorum
merak ettim ulaşırsan bizede haber ver.. hiç mi ortak arkadaşınız herkes sormuş cevap yok buna iki az değil tel açık cevap vermemesi şaşırtıcı ayrılık mayrılık dicem ama durduk yere neden olsun bi araştır başka biriyle ulaşamazsan git evine
ortak arkadasimiz var ama onlarla pek samimi degilim telefon numaralari yok bende
ögrenci degil calisiyor. abisiyle yasiyor, kapisina dayanmak istemiyorum... belki de bazi arkadaslarin dedigi gibi kaciyordur benden diye düsünüyorum
benim de kafam karisti artik
sabah ilk isyerine gidecegim bakalim ne cikacak. gözüme uyku girmiyor valla
yaa yeterki onun basina birsey gelmesin amaci beni üzmek olsun. ona bisey olmasinda isterse beni terk etsin sadece iyi oldugunu bileyim... :((( güzelce uyumana bak diyorsun ama imkansiz uyuyamiyorum
off ya sen böyle güzel düşünürken umarım çok isterim çok geçerli bir sebebi vardır seni bukadar üzdüğününde telafisini eder yav arkadaşın olsam gider bizzat ulaşırdım yokmu böyle bir arkadaşın dicem saat 4.30 sabah ola hayrola diyeyim çokta merak ettim iyi haberlerini yazarsın umarım
iki saat sonra cikip gidicem bakalim. insallah orda olur. gelir gelmez haber ederim
yakın arkadasının ya da akrabasının teli varsa ara..
ya da git evine ama aklıma başka şeyler geliyor..
Cevap
12Cevap
ya ayrılmak istiyor yada kafasını toplamaya çalışıyor dhaa olmadı ölüm kalım var ailesinde o da değilse öylesine merak et diye yapıyor bunlardan biri .
sen hepsini dene bakalım uygun cevapları
Allah rahmet eylesin çok kötü hissettim kendimi ya :( Kızada Allah acil şifalar versin çok zor bir durum.
hala ne beklıyorsun bence evine gidip bak umarım senı uzecek bı durum yoktur
bu saate evden cikmamiyorum :(
sabah is yerinde olmali önce orayi arasam mi ?
evet pazarlari da calisiyor... is yerini aramama sebebim sonradan oralara kadar aradin mi ne yapiyorsun sen demesinden cekindigimden. icimden bi his benden kaciyor diyor basina bir is gelse simdiye haberi gelirdi. Kötü haber tez gelir...
ALLAH rahmet eylesin. Ölümün ne zaman kapıyı çalacağı belli olmuyor. ALLAH kalanlara sabır versin.
evine gitmende bir sıkıntı yoksa gitmelisin git yani.bambaşka bir manzarayla karşılaşmada sonra.
sana birşeyleri belli ediyor ama sen anlamıyorsun:)
ciddimisin okurken gözlerim doldu :( ALLAH rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ne olmuş sevgilisine merak ettim ?
Bence Senden Soğudu Sebepsiz Yere Ayrılmak İçin Yapıyor.
Evine git bi bak bakalım sana kasıtlımı yapıyor başına bişi mi geldi
galiba ayrılmıs senden.
deme ölye yaa cok seviyorum :((
arkadaslari ya da ailesi cevap veriyor mu?
ailesi baska sehirde yasiyor onlari arayip rahatsiz etmek istemiyorum
allah korusun
basi saolsun ama geciyor zamanla.
evını ara ne bıleyım bı arkadasını ara
Arkadaşına sor yada ev telefonunu ara.
ev telefonu kulanmiyor
Tanıdığın arkadasidami yok.
ev telefonu varsa bir aramalı sanki..
Ev Telefonu yok
bence başka birini buldu
Ayrılık çanları çalıyor
Allah rahmet eylesin nolmus sevgilisine?
velveleye ver ortalığı:))
boynuz durumu olabilir
terketmiş olabilir seni sessizce
arkadasini ara sor
arkadaslarinin numarasi yok
öylesine yapiyorsa pesinden kosuyormus gibi olmak istemiyorum ama cok da merak ediyorum
Bıraz daha bekle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar