Sevgilimin telefonu kırıldı. Telefonu tamir olana kadar 1 aydır annesinin telefonundan instagram üzerinden konusuyorduk. Fakat yaklaşık 20 günden fazladır ona ulaşamıyorum. Telefonu hala tamir olmadı. Annesinin numarası bende var arasam mı? Ama annesinin ilişkimizden haberi yok sıkıntı olnasından korkuyorum ama aynı zamanda onu çok merak ediyorum ne yapmalıyım?
Erkek olan o onun sana ulasması lazım, belli ki ıstemıyor senı annesine de arayanlara oyle demesini tembıhlemıstır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tabiki ara en fazla arkadaşıyım dersin. Hem bence sevgilin seni işletiyor haberin yok. Normalde erkekler bi şekilde kız arkadaşına ulaşmaya çalışır dumanla bile gerekirse ama seninkinden tık yok belki de aşna fişne yapıyor başka kızlarla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevseydi bir şekilde arardı seni ya da yazardı o nasıl sevgiliymiş seven sevdiğinden bir gün haber alamazsa delirir.
Ve ilk değil bunun için kaç kere kavga ettik
Bu tarz olaydan sonra nasil tekrar güvenip sevgilim diyebilirsin sana da hayret
Erkek olan o onun sana ulasması lazım, belli ki ıstemıyor senı annesine de arayanlara oyle demesini tembıhlemıstır
Tabiki ara en fazla arkadaşıyım dersin. Hem bence sevgilin seni işletiyor haberin yok. Normalde erkekler bi şekilde kız arkadaşına ulaşmaya çalışır dumanla bile gerekirse ama seninkinden tık yok belki de aşna fişne yapıyor başka kızlarla
Kesinlikle sevmiyor bence seven erkek ulaşmanın bir yolunu bulur
Erkeğe arattır, arkadaşı gibi davransın telefonu verirse sen konuş
Konuşacak erkek yok. Ben iş arkadaşıyım desem mi?
Erkek olsa daha iyi olurdu da bu şekilde tanıttrabilirsin ama güzel bir bahane bulman lazım
Annesinin numarasi diye farklı bir numara vermiş belli ki 😅🤣😂
Bir tane idarelim telefon alamadı mı seni neden böyle bir merakın için de bıraktı ki
bence kadının senden haberi var. ya da annesi değil artık senden kurtulmak istiyor.
Ben sebebini buldum. Yine de teşekkür ederim
Sebebi neymiş merak ettim çünkü teknoloji çağında yaşıyoruz
Sevseydi bir şekil de sana ulaşmaya çalışırdı.
Bu kadar habersiz bırakmak olmaz
Araa
Sevmiyor seni
boş ver
Başına bir şey gelmiş olmasından korkuyorum
Xperim yetmedi mesaj atamadım