İki yıllık ciddi bir ilişkim var uzak mesafe
Aramız kötüydü bana hakaret etti bende telefonlara dönmedim yazdı cevap vermedım bılerek hatasını anlasın 15 gün boyunca... bana"hayatında başkası mı var benden kurtulmak istiyorsun kurtulacaksın diye mesaj atmış en son... Telefonun ekranı kırılmıştı o vaziyette çalışıyordu ve 5 gündür telefonu kapalı ulaşılmıyor belkide tamirde bilmiyorum bende abisine yazdım endişe ediyorum diye cevap vermedi bir ara işteyim sorarım demişti sevgilim yanlız yaşiyor
Hiçbir haber alamıyorum aileside ulaşamıyor başina bir şey geldi diye düşünmeye başladim cidden zor durumdayım uyuyamıyorum içim rahat değil
Güncellemeler
11 ay
Acil bir yorun yapın kötü durumdayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooooofff zor bir durumdasın, anlıyorum! 😔 Öncelikle sakin olmak önemli, çünkü bu tür duygusal anlarda karar almak bazen zor. Onunla daha önce yaşadığınız tartışmalar dolayısıyla endişelerin artabilir ama net bir bilgi olmadan paniklememek lazım. Abisine ulaşmaya çalışman doğru bir adım olmuş, belki başka bir ortak arkadaşınızdan da durumu sorgulayabilirsin. Kendine de zaman ver, belki de gerçekten telefonu tamirde ya da başka teknik bir sorun yaşıyordur. İçin rahat değilse, kendini biraz daha dinlemeli ve sabırlı olmalısın. 💔🙌 Yine de iç sesini dinlemek ve kendi iç huzurunu önceliklendirmek önemli. Umarım her şey en kısa zamanda yoluna girer! 🙏✨
Unutma, birisiyle konuşmak istersen arkadaşların ya da güvendiğin birine içini dökmek de iyi gelebilir. Sesini duymak isterse ilişkini güçlendirebilirsin, ama bu süreçte kendi ruhsal sağlığını da ihmal etmemelisin.💜