Annem bir süredir bizde kalıyor. Kapı dinleme huyu vardır. gece odamıza geçtiğimizde eşim çok yorgunum ağrım var falan dedi ben masaj yapayım ama önce yıkayım rahatlatır dedim. hep dinlemiş bunları. bugün bana bağrınıp durdu niye ezdiriyorsun kendini diye. kesinlikle öyle bir şey yok tam tersi çok saygılıdır benim içimden geldi. çok kızdı bana annem. ben de niye dinliyorsun utanmıyor musun dedim. kim haklı sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılYa canım ne var bunda o yorgundur sen yıkarsın ayağını sen yorgunsundur o yıkar. Bunun ezilmekle ne alakası var? Seve seve yıkardım ben olsam yaptığın şey çok güzel bir şey. Eşin zorla yaptırsa bunu o zaman seni ezmeye çalışıyor olurdu. Ama ben daha çok anneye kızdım. Yatak odası dinlemek ne demek ya. Hala var mı böyle şeyler. Şok oldum gerçekten ne kadar saygısızca. Orası sizin özeliniz bu çok yanlış bir şey. Bence yatmadan önce kapı deliğini falanda kapat izlemiştir bile. Gerçekten çok kötü bir huy. Ben senin yerinde olsam karşıma alır ciddi ciddi konuşurdum. Yaptığı şey hiç normal değil
22 Yorumla
Soran+1 yılZaten anlasamiyoruz mecburiyetten geldi baska isleri vardi bizde kalip donecek hemen. İzledi mi orasini bilmiyorum
- +1 yıl
O kadar dinlediyse izlemiştir yani. Gerçekten biraz eski devirden kalma annen. Ben böyle şeyleri anneannemden falan duyardım. Bir nesil geçmiş üzerinden :) Al karşına konuş merak ettiği şeyleri yüzüne sorsun. Öyle kapı dinlemeler falan yapmasın
En İyi Cevaplar
+1 yıltabiki sen haklısın annenin karışma hakkı yok sana karşı bir saygısızlığı yok ise sende gönül rızası ile yıkamışsan annen susmalı hee ben yıkamam yıkatmamda o ayrı :) hep söylerim annende olsa kayın validende olsa ev ayrı olacak bakıma muhtaç değilse kapı dinlemekte nedir yaa..
17 Yorumla
Soran+1 yılMisafir zaten yanliz yasiyor kimseyle anlasamaz :)
- +1 yıl
yeter misafirlik gönder gitsin :D şaka kız ne olursa olsun anne yaa başka bir şeye benzemez ama uygun dille konuş eşinde kırılır kapı dinlediğini bilse hem çok ayıp yaa ayağını yıkamıyorda seviyorda olabilirdin :D
Soran+1 yılHahaha :) neyse ki regl donemindeyim annem geldiginden beri :)
- +1 yıl
aman haa Annen gidene kadar herifi oyala reglim bitmedi diye :D
Soran+1 yılNeyse ki uzun suruyor gercekten yalan da degil hani :) Annem de 2-3 gu e yolcu. Bilet ariyor :)
- +1 yıl
kadın kaldıramadı sanırım ayak mevzusunu :D
Soran+1 yılNapayim kalirsa daha cok karisacak ortalik boylesi iyi :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aranızdaki ilişkiye bağlı yani kadın bunu öğrenince adamın seni hep köle gibi kullandığını düşünmüş olabilir ama aksi bir durum varsa yani adam çok iyi sana çok iyi davranıyor sende ona hizmet etmekten zevk alıyor ve erkeğim diyerek iyi bakıyorsan bir problem yok gibi ama nedir bu annene iyi açıklaman lazım anlatman lazım o vahiy yoluyla bu bilgileri anlamayamaz sen anlatacaksın
11 Yorumla
Soran+1 yılTam da ikinci anlattigin durum gibiyiz kac yildir hala yeni evli gibi durup durup oper yil donumu dogum gunu falan hatirlamasini hic beklemedigim halde hatirlar cok iyi davraniyor boyle bir ese hizmetten keyif aliyor insan
+1 yılannenin senin özel hayatına karışma hakkı yok
ona bunu uygun bir dille anlat
kendisi babanın hiç ayagını yıkamamışmı
ne saçma sözler bunlar24 Yorumla
Soran+1 yılYikamamistir asiri modern bir ailede buyudum tek cocugum hep el bebek gul bebek buyutup simdi boyle davrandigimi gorunce cildirdi kadin :D
- +1 yıl
nereden biliyorsun
24 saat yanlarındamıydın:)
Soran+1 yılOyle bir kadin degil eminim. Cok surmedi evlilikleri zaten
- +1 yıl
bilemezsin gizli
yinede annenin özel hayatına mudale etmesine izin verme
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
48Cevap
+1 yılEşin rahatsizsa tabikide iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta elinden geleni yapmalisin tabikide yaninda olacaksin. Lakin bunu keyfiyeti icin aliskanlik haline getirmisse bilemiyorum ben yapmazdim sanirim, senin bilecegin birsey kimsenin karismasina izin verme ailen de dahil. Sizin aranizda olanlar yine esinle sizin aranizda kalsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim hosuma gitti karsi tarafin da kotu bir niyeti yoktu mutluyduk
- +1 yıl
O zaman no problem, ailene de fazla yansitma sorun yasamak istemiyorsan
Eğer esin değerini biliyorsa sen haklısın ama seni eziyorsa ya da kıymetini bilmiyorsa tabi ki anneni dinle ama esin saygiliysa yap yani ne olucak sevgiden geliyor bunlar zaten hep büyüklerimiz aman kendinizi ezdirmeyin diye diye kaç evlilik harap oldu gitti belki o da seni düşündüğü için söylüyordur anne yüreği sonuçta ama ben bir sakinca görmedim
12 Yorumla
Soran+1 yılEsim cok seviyor beni cok mutluyum onunla. Bu yuzden ben de bir sakinca gormuyorum
Birbiriniz ayaklarını yıkarsanız ya da eşin yatalak olursa hasta olursa bunu yapman gayet normal olurdu. Ama görünen tablo isteyerek de olsa seni köle gibi gösteriyor. Gerçekten adam olsaydı eşin asla yaptırmazdı. Yanlış anlama bu benim düşüncem...
16 Yorumla
Soran+1 yılEsim 15 yas buyuk ama bu da atladigimiz bir detay. O kadar buyuk birinden esim de olsa hizmet bekleyemem ki benden cok yoruldugu zaten belli
Soran+1 yılİcimden geliyor bir zorunluluk olarak gormuyorum zaten
Soran+1 yılTek bir olayla anlasilmaz ki normalde cok el ustunde tutuyor beni
anneni o evden gönder kapı dinlemek çok kötü bir huydur ve senin ilişkine karışmamalıdır sen memnun olduktan sonra onu ne ilgilendirir neden aranıza fesatlık karıştırmak istiyor ki anlamıyorum bu insanları ben sakın eşine de söyleme annem bizi dinlemiş vs belli etmeyin sakın
10 YorumlaKesinlikle yanlış bir karar. Ben kesinlikle yıkatmazdım. Eşim istesin yıkarım ama ben yıkattırmam yakısık almaz. Annen kızmakla haklı haliyle.
45 Yorumla
Soran+1 yılNeden sen yikayinca olur da esine olmasi ki. Ben cok normal buluyorum gayet de severek yaptim
Soran+1 yılAilemde cevremde asla yoktur zaten herkes egitim ve maddi duzeyi yuksek sosyetik tipler. İs hayatindakiler bunu duysa uzayli gibi bakar bana :D
- +1 yıl
Bende ona şaşırdım. benim çevremde hiç böyle birşey olmadıgı ıcın sanırım bana garip gelmesinin sebebi o şekilde mutlu iseniz bozmayın ama nasıl başlarsa öyle ve daha fazlası ile devam eder. ben kesinlikle karşı gelirdim yıkama durumuna anlam veremedim. Mutluluğunuzu ALLAH daim etsin .
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılHala bu tip aile fertleri kaldı mı? Yahu karı koca arasına kimse gi-re-mez ! Senin kızının kızlığı aile evinde kaldı niye hala kapıdan ses dinliyorsun? Yazık. Vallahi yazık.
Ayrıca ayak yıkama olayında da siz mutluysanız hiç bir problem olduğunu düşünmüyorum. Yüreğin rahatsa eşin adamsa zaten problem olmaz. Yeri gelir o da senin ayağını yıkar. Aranızdaki ilişki karşılıklı sevgi-saygıya dayanırsa kimseyi dinleme.10 Yorumla
+1 yılAnnenin yaptığı çok yanlış, özel hayatın gizliliği diye bir dini kanun var. Hem sen kendi eşinin ayaklarını yıkayabilirsin bunda ezilecek bir durum yok. Ayak yıkadı diye kimse ezilmez aksine ALLAH katında da sevabı var. Dinimizde Kocanın karısına karşı, Kadının da kovasına karşı birçok vazifeleri vardır. Onlardan biride kocanın eşine karşı razılığı, işte sende bunu yerine getirdin.
10 Yorumla
+1 yılAnnen Yanlış düşünüyor bence ortada zorla yaptırma yok zorla yaptırsa eşin haklı ama sen kendin istiyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılO da isteyebilirdi insan karisindan bu kadar seyi de isteyemez mi. Heralde o demis olsa odayi basacakti :)
- +1 yıl
Yok eşin isteyebilir isteyemez orasını ben bilemem ama şimdi istemek var istemek var 😊
Zaten eşin istiyor olsaydı sanırım 3. Sayfa Haberi olabilirdiniz 😄
+1 yılEşler "birbirine" sevgi ile yaptiktan sonra bu ezmek/ezilmek değil ki ama sürekli tek taraf emek veriyorsa işte orada annen haklı derim.
17 Yorumla
Soran+1 yılO da baska sekilde emek veriyor ama ayni davranisi ondan. asla istemem cok buyuk benden ya ters geliyor yasa hurmet var :)
- +1 yıl
Ne alakası var yaşa hürmet? Eşisin sen. Hani ayaklarını yikat demiyorum ama eşin büyük diye kendisine "efendi" benliği kazandirtma ona.
Ayrıca yaşlarınız kaç?
Soran+1 yıl34-49. Bayagi fark var o ben buyugum sen kucuksun deyip asagilamaz zaten ama ben cekinirim
- +1 yıl
15 yaş büyük biri niye?
Soran+1 yılBilmem :) genelde buyuklere ilgim vardi ozel bir sebep yok
- +1 yıl
Bence sen ona bu kadar emek verdiğin için eşin sana iyi davranıyor.
Neyse yeter ki mutlu olun. :)
Soran+1 yılTesekkurler :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bencede ayak yıkamana gerek yok eşinin eli ayağı tutmuyormu kendisi yıkasın :D?
21 Yorumla
Soran+1 yılCanim istedi ben seviyorum arada simartmayi :)
Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. bence yuvana ne kendi aileni nede eşinin ailesini karıştır çünkü inanıyorum ki evlilikte eşlerin birbirinden uzaklaşmasının sebebi anne ve babaların bu söylemleri yüzündendir. çünkü iki taraf da kendi çocuğunu düşünür ve bu tarz şeyler ile fişneklerler o yüzden nasıl mutlu oluyorsan öyle ol derim sadece birbirinizi sevin severek yapın her şeyi gerisi önemli değil
00 Yorumla
+1 yılkardeşim yatak odası falan dinlemek gerçekten terbiyesizlik. çok özür dileyerek söylüyorum diyelimki seks yapıosunuz tam doruk noktasında sende kocanda sesler çıkartıosunuz falna olabilirdide o anda mesela. utanmıcakmı annen ve sen duyduğunda onu utanmıcanmı? iyi niyetle dinlemiş olabilir kızıma kötümü davranıo vs aam bari sana demeseydi. bilmiyorum kardeşim. annen terbiyesizlik yapmış nett.
00 Yorumlaİnsan sevdiği insan için yapabilir bunları kocan da sana yapabilir. Eski kafalı insanlar gibi düşünmeyelim uşak köle falan olmaz yani insan eşine böyle davransa 🤔🤔😥
12 Yorumla
Soran+1 yılYa cidden oyle kolelik falan degil gayet normal bir iliskimiz var :) ama gel de anlat iste
Gizli Üye(36-45)+1 yılannen haksız ama belliki senin ezilmenide istemiyor sen her zaman yıkayacak halin yok yeri gelir esinde senin ayağını yıkar arada olabilir bu annenede bunu anlat
14 Yorumla
Soran+1 yılBen cok severek yaptim dun aksam. Annemin dusundugu gibi bir ezme ezilme durumu yoktu ben yikarken sohbet ettik gulduk falan o sadece anlamak istedigi yeri dinlemis
Cevap sahibi+1 yılannen biraz kurnaz bir kadın belliki dikkat et annen dahi olsa
Soran+1 yılBen de bayagi sert biriyim cok bagirdim sornra vicdan yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılgüzel konuş sende tatlı dil gibisi var mı
+1 yılsen haklısın eşinle yaşıyorsun sağol annene cevabı vermiş alnından öpmek gerek nerede bulunur senin gibiler
12 Yorumla
Soran+1 yılAbartilacak bir sey degil aslinda kisilik meselesi. Ben boyle sevgimi gostermeyi seviyorum. Tesekkurler :)
- +1 yıl
abartmıyorum senin gibi insanı bulmak zor teşekkür ederim eşinede saygını gösterdiğin için
+1 yılSen haklisin. Kapi dinlemeyle annen kaybetmis bastan.
Ben yikamam ayak falan o ayri da. Kisiden kisiye degisir tabi dusunceler.11 Yorumla
Soran+1 yılHosuma gitti degisik oluyor ezilme durumu yok :)
sen haklısın ablacım bence hiç kasma kendını, insan sevdıgının ayagınıda yıkar sacınıda tarar saygı ve sevgı olduktan sonra nıye yapmayasın Peygamber Efendimiz (sav) kızına ; Sen kocana yer ol ki, o sana gök olsun! Sen ona hizmetçi ol ki, o sana köle olsun! buyurmuş. sen en iyisini yapmışsın helal olsun sana
00 YorumlaDinlemesi dogru degil ama bencede ayak yikamak ezici bisey yani ayak bu kolesi degilsin onun ben hic yapmam ama senin özelin kimse karisamaz sanirim.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim hosuma gidiyor boyle seyler saygi duymali dedigin gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin annen kotu ve feminist bir kişilik mi? Kocana olan bağlılığından razı isen izin verme araya girmesine
12 Yorumla
Soran+1 yılAsil feminist beenim hicbir zaman bir erkegi kendimden ustun gormedim. Belki de o yuzden bu kadar tepki verdi bana yakistiramadi ama bir kadinin icinde eziklik yoksa kocasina bu kadar hizmeti asagilik olarak gormez :)
Cevap sahibi+1 yılElbette görmez, tam aksine bunda eşleri birbirine bağlayacak bir mutlulukgu devamlı kılacak sırlar vardır. Aynen devam ama o da seni mutlu etsin ona hissettir bunu
Örnek eşsin dinleme anneni , saygı olduğu sürece hiçbir sıkıntı olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki saygi var biz o gece gayet normal sohbet muhabbet de ettik beni ezmeye calistigi yok sadece icimden geldi boyle bir sey yapmak
Soran+1 yılTesekkurler :)
+1 yıltabiki sen haklısın sonuçta zorla yapılan bişey yok bunu sırf erkeğe yapıldığı için demiyor eşinde senin ayağını yıkar ama kapı dinlemek terbiyesizliktir. belki ilişkiye girmiştiniz sabah neden seviştiniz mi diyecekti çok ayıp karı koca arasına girmek de bence anneni direk evine gönder mutluluğunuza destek olacağına köstek olmak ve bozmaya çalışmak hiç düşünme evine gönder annenle değil eşinle hayatı paylaşacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılGondermem o kadarina gerek yok benden baska kimseyi yok yanliz yasiyor yakinda kendi gider zaten cok kalmaz o
- +1 yıl
ama dediğim gibi kim olursa olsun karı koca arasına girmemeli ve kapı dinlemek nedir çok ayıpya bunu biede açık açık söylemiş hiçmi yüzü kızarmadı.
yani ben olsm o sırada seks yapıyor olsak ne yapacaktın derdim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte böyle alisiyorlar. Önceden anneme babamın ayağını yıkardı. Şimdi kocaman kız olduk bizden bile istiyor. Düşün artık
13 Yorumla
Soran+1 yılYok canim daha neler gidip asla cocuklardan isteyecek bir adam degil
Cevap sahibi+1 yılBiraz da karakterle alakali. Huzurun için annenin aranıza girmesine izin verme. Hayat müşterek. Bugün sen yikarsın yarın eşin yıkar
Soran+1 yılUtanirim acikcasi 15 yas buyuk benden. Hani yasina saygidan isteyemem. Bana gore cok yorgun oluyor anliyorum onu
+1 yılAnnenin her ne olursa olsun karismaya mudahele etmeye hakki yok! Karistirmayin kimseyi. Anan baban olsa bile. Esine de belli etme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılSana hayatını adayan birininin ayağını yıkamak eziklik mi?
13 Yorumla
Soran+1 yılAl iste duygularima tercuman oldun :) benim cidden hosuma gitti
- +1 yıl
Kimseyi aldırma bacım. Senin mutluluğun önemli. Allah nazardan saklasın
Soran+1 yılTesekkurler
Kesinlikle sen haklısın öncelikle kapıyı dinlemesi çok yanlış sert bir şekilde uyarman lazım anneni
12 Yorumla
Soran+1 yılUyarsam da kac yasinda kadij degismiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirak ayağını da kendi yıkasn sen yine masajini yap yıkama ya.
16 Yorumla
Soran+1 yılİcimden geldi o kadar yorgun gorunce boyle bir sefkat :)
Cevap sahibi+1 yılSevince insan yapiyor demekki. Mutlu olduktan sonra sorun yok. Annene de birsey deme esinede saygindan vazgeçme çünkü benim annemde babama hep hizmet edermiş bunu severek yapiyormus ama artik suyunu bile kendi almıyor valla öyle yaptirma bence 😃
Soran+1 yılZaten su almaya giderken gorursem dur bwdn getiririm diyorum :) hiperaktivite var bende enerjim yine de fazla geliyor bir ise yarasin :)
Cevap sahibi+1 yılAhahah ama yarin obur gün yaslaninca ve bir kizin olunca o yapmak zorunda kalacak ve sinir olacak ben gibiii 😃 birde abisi olursa babadan sonra oda hizmet isticek vay o kızın haline 😃
Soran+1 yılCocuklarim var zaten ve asla bir isin ucundan tutmazlar :) yardimci kadinlar yapiyor her seyi bos kaldikca agiz tadiyla biraz hizmet etmeden de olur mu ya ben seviyorum :)
Cevap sahibi+1 yılEee o zaman sorun yok tabiii her isi sen yapmıyorsan çok normal😃
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılodanızı dinlemesi abesle iştigal. ne istersen yaparsın onu ilgilendirmez. zaman zaman ben de eşimin ayaklarına masaj yaparım. normal bir şey. kaldı ki odanızda yapmışsın onun müdahale sınırlarının dışında bu durum. sen haklısın.
00 Yorumla ne saçma muhabett ya anlamıyorum ben valla kızım kocandır yıkarsın öpersin seversin annen bile karışamaz artık annen baban bitti evin ayrı artık sen annenlere sadece misafirliğe gidebilirsin anladın mı?
00 Yorumla
+1 yılAnneni evden gönder. Eşinin ayaklarını yıkamana kızdığı için değil. Kapı dinlediği için. Eşin annenin kapıdan sizi dinlediğini bilmiyordur umarım. Ben olsam cıngar çıkarırım.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem kimseyle gecinemez zaten yalniz yasiyor yakinda gider. Esim bilmiyor bir de yalniz kadin isterse burda kalsin diyordu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeyfi için değilde yorgun diye yıkamışsan bunda bir şey yok
11 Yorumla
Soran+1 yılKeyif icin de olabilirdi ben mutlu olduktan sonra. Kari koca ozeli diye bir sey var
Annen niye karı koca arasında ki ilişkiye karışıyor? Seninle eşin arasında bir durum. Ayrıca ne var bunda? Yarında o sana yapar. O da yapınca kılıbık mı olmuş oluyor? Saçmalığa bak...
00 Yorumla
+1 yılsacma sacma şeyler sen haklısın ayak yıkamayla kimse ezik düşmez ona karsı saygını sevgını gösterirsin eş de haliyle anlar ona göre davranır annenı bence pek aile işlerine karıstırma
00 YorumlaAnneni neden karistiriyorsun eşinle olan ilişkine. Annen ailen tabiki ama artk evlisın ve kendi ailen var. Anneni bunu uygun bir dille söyle karışmasın. Kocanla olan ilişkin e kimseyi karıştırma artık ailen senin kocan
00 Yorumla
+1 yılİçinden gelmiş yapmışsın ne var bunda annen abartmış. Kalk ayaklarımı yıka dese leğeni geçir kafasına ama adam bişey dememiş ki.
00 YorumlaO senin kocan istediğinizi yaparsınız. Annenin hiçbir söz demeye hakkı yok ayıp etmiş.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Adam zorla yaptırmıyo sonuçta kapı dinlemekte nedir
00 YorumlaAnnenin mahreme saygısı yok anlaşılan kapı dinlemek nedir
00 Yorumla
+1 yılAnnenin yaptığı çok ayıp sen doğrusunu yapmış kocan döve döve ayaklarımı yıka demedi sana içinden gelmiş.
00 Yorumla
+1 yılBende sana kızayım madem.
Annene ilişkine ne karıştırıyorsun. Kapını dinliyor utanmadan vede sen buna ses etmiyorsun.02 Yorumla
Soran+1 yılYeterince sert uyardim dovecek halim yok
- +1 yıl
Döv demiyorum ama hem kapıyı dinleyip hemde bunu sana açıkça söylemişse demek biraz senden yüz bulmuş. Bu konuda net tavır koymazsan ilerde huzurun kaçar benden demesi.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi isteğinle yapmışsın zaten ve seni cidden ezmiyorsa annen haksız.
00 Yorumla Sen haklsn ona nasl bir anne ne amaçla kapıyı dinliyrr
00 Yorumla
+1 yılAnne bana ilişkilere karıştığı sürece fikir ayrılıkları ve çatışma başlayabilir. Ailende olsa tepkini koyman gerek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Kapı dinlemek mi? Annende olsa haddini bildir çok ayıp.
00 Yorumlayani bilemedim şimdi annen belki istemeyerek yaptığını düşünmüştür
00 Yorumla
+1 yılYaptığın normal kendi isteğinle yapmışsın sonuçta. Annenin yaptığı saygısızlık
00 Yorumla
+1 yılSen haklısın. Annen sana o konuda karışmamalı. Ama o da annedir çocuğunu ön planda tutması koruması normal.
00 Yorumla
+1 yılAnnenin özel hayatına müdahale etmesine izin verme evde tek başına bırakma onu çekmeceleri felan karıştırır benimki öyle ve uygun bir dille seni istemiyorum evimi terket de :D
10 Yorumla
+1 yılayak yıkamak nedir hangi devirdeyiz. anan haklı
24 Yorumla
Soran+1 yılYahu icimden geldi cahilim belki de :)
- +1 yıl
oda seninkini yıkayacak o zaman
Soran+1 yıl15 yas buyuk adam ya yaptiramam ben :) ama masaj falan istiyorum :)
- +1 yıl
eh sen bilirsin kendi zevkin. ileride sıkıntısını çekme de
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen haklısın tabiki kocana içinden geldiği sürece herşeyi yapabilirsin bunun kendini ezdirmekle ne alakası var kocan ayaklarımı yıka diye sana emir verse hadi neyse de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannen haklı. ne diye ayağını yıkıosn ! seni umursuyormu sanıyorsun. aklın sonradan başına gelicek ama. sanki sakatta neysee
02 Yorumla
Soran+1 yılYahu canim istedi yikarim da operim de. Kocam beni neden umursamasin
Cevap sahibi+1 yılkocalar umursasaydı boşanmalar olmazdı bir kere. her erkek aynı değil derler ama hepsi aynı kendinden ödün verme
Ikinizin arasindaki durum anneni ilgilendirmez sen kendin istiyorsan senin bileceğin iş
00 Yorumla
+1 yılohaa ya belki başka bir şey yapacaktınız niye dinliyor ayıp
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılAnneni bir an önce gönder gitsin yoksa kocanla aran açılır sakin dinleme onu
02 Yorumla
Soran+1 yılGider zaten yanliz yasiyor o. Git deyip bosuna tatsizlik yaratmayim daha fazla
- +1 yıl
Yaptıkları hiç doğru değil. Kapı dinlemek çok ayıp. Birde karı koca arasına asla girilmez. Bunu kendisinin daha iyi bilmesi gerek
+1 yılÖzel hayatın kimseyi ilgilendirmez eşinle aranı iyi tutmaya bak kimseyi dinleme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılannen haksız. eşinle senin arana kimse girmemeli buna izin vermemelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalık ayak yıkamana kızıyor ama kağı dinliyor saygısızlık mı cahillik ne desem bilemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen haklısın.. boşver ayrıca o utansın yaptığı şey çok ayıp
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapı dinleme huy mudur sence saçmalık senin kararın saygı duyacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen haklısın. Kocanın ayağını yıkamak ayıp mı bence çok normal
00 Yorumlayıl 2016, girer banyoya kendisi yıkar.
01 Yorumla
Soran+1 yılYorgun gorunuyordu biraz iyi hissettirmek istedim. Ayrica biz gulduk eglendik ortada bir ezme ezilme durumu yoktu
- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Annem eşimin ayaklarını yıkadığımı öğrendi çok kızdı. Haklı mı sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler