Karım 29 yaşında. bir çocuğumuz var. Geçen gün 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyle ilişkisi olduğunu öğrendim. o anlık sinirle şiddet uyguladım. aralarında aşk olmadığını sadece zevk için bir kaç defa görüştüklerini söyledi. ne yapacağımı bilmiyorum öylece kaldım. kaç gündür bu haldeyiz. Vurmakla hatamı yaptım? Affetmeli miyim? Çocuğumuz ne olacak?
Cevabın nedir?
+1 yılKadınlar duygusal anlamda birşey hissetmeden cinsellik yaşayacaklarını sanmıyorum ki evli bir kadının böyle birşeyi yapacağını sanmıyorum sonuçta evli ve yatak ilişkisi olabilecek bir eşi var
Tahminimce senden yeteri kadar sevgi alamıyor. Ve bunuda dışarıda arıyor. İşte bu yüzden de ona daha çok değer veren sevgisini daha çok hissetiren biri ile sevginin son doruk noktasını yaşamak istedi.
Zevk için birkaç defa görüştüm cümlesi hiç inandırıcı değil şeytan kadınların sadece savunması, evini yuvasını dağıtmama cümlesi. Oda cocuğunu düşünüyor senin gibi.
Cezası vurma veyahutta şiddet olmamalıydı usulca hayatından çıkmalıydın aslında. Affetmen durumunda tekrardan içindeki o sevgi ihtiyacı patladığında tekrardan ona gidebilir.%80lik bir oranla hemde.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarı çıkmasını engelle telefonunu elinden al interneti kestir eve hapset birdahada ilişkiye girme boşanırsan bu ona ödül olur boşanmaktan beter et onu. Çocuğada mesaj attır karına bir yerde buluşun karının gözü önünde onuda döv ibret olsun. Benim karım böyle bişey yapcak var ya yeminle onu zincire vururum dışarı çıkartmam her gece bir posta döverim. Çocuğuda dert etme gönder anne bikaç gün orda dursun
06 Yorumla
Soran+1 yılKulağa hoş geliyor
Cevap sahibi+1 yılveya çağır annesini babasını onlara anlat olanı biteni gerekeni ailesi yapsın
Soran+1 yılOnlar yetiştirdi karımı. zaten benden öncede yattıkları olmuş. ailesi belki normal bile karşılar
Cevap sahibi+1 yılİşte hatayı orda yapmışsın sen hep derim evlenmeden önce bu haltı yiyen evlendikten sonrada yer o yüzden her zaman her anlamda bakire olan biriyle evleneceksin...
Soran+1 yılGençlik hatasıdır demiştim. daha etkili olansa aşkımdı. o aşk için onu her haliyle kabul ettim.
Cevap sahibi+1 yılaşk çözmüyor işleri işte malesef
+1 yılaşk olmasa ne değişecek ki? ihanet etmiş bir kere. bir ilişkinin gelebileceği son nokta ihanettir bence. heyecan ya da başka bir bahaneyle yaptığını savunmasın. namusunu yerler altına almış bir kadın. sana değil kendine yapmış. medenice ayrıl ve kesinlikle görüşme. çocuk için böyle bir anneyle yıkılmış bir aileyle büyümektense ayrılıp sağlıklı bir şekilde büyütülmesi daha iyi
20 Yorumla
+1 yılYapan birdaha yapar. O dusunmemis sen niye dusunuyorsunki? Oyle bir yuvada yasamaktansa seninle yasar cocugun hicbisey olmaz. Aldatmak affedilecek birsey degil..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl. çocuğunuz daha mutlu olur, aranızdaki gerilimden etkilenmez. velayetini de alırsın. hakimler ihanet eden eşe çocuğu kolay kolay vermezler. vurmakla hata yapmışsın, direk boşasaydın...
40 Yorumla
+1 yılevlenmemek için bir sebep diyorum bazen kendi kendime lakin her vicdan bir olmuyor maalesef. durumuna üzüldüm aga. hala affedeyim demen kadar aptalca bir şey olamaz. boşan gitsin. çocuğunuda muhtemelen sana verirler çünkü annesi öyle bir pisliği yaptığı için. hakkında hayırlısı olur inş...
00 Yorumla
+1 yılÖldürmediğin için kendini şanslı hissetmelisin. Kesinlikle ayrıl eşinden, ihanetin affı olmaz olmamalı. Eğer çocuğun varsa velayetini alman için kendi avukatlarımı yönlendiririm sana, nafaka ödemediğin gibi karını da süründürürsün.
Tercih senin tabiki.00 Yorumla
+1 yılŞiddet hoş değil. Çocuğunuzun yaşını düşünerek hareket edin. Ona durumu izah edin. Annesiyle babasının artık anlaşamadığını ve bu yüzden ayrılacaklarını fakat bu ayrılığın onu etkilemeyeceğini, ne annesiyle ne de babasıyla olan iletişiminde bir değişiklik olmayacağını güzel bir dille anlatın beraber.
Affedilmeyecek bir hata bu. Tekrar aynısını yapmayacağını bilemezsin.00 Yorumlaallah düşmanımın başına vermesin böyle bir şeyi.. dostum çocuk var ortada yoksa diyeceklerim farklı olurdu biraz.. sen en iyisi bunntmaya çalış çok zordur belli ama ya ayrılacaksın ya unutacaksın sakın başını belaya sokma çocuğun için..
10 YorumlaKadın işte :D size bas bas bağırıyoruz kadınlara değer verip evlenmeyin diye!!! Kullanıp atın bunu hak ediyorlar.
23 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik öncesi ilişkileride olmuştu. bende öyle yapmalıydım. işimi görüp atmalıydım
Soran+1 yılAşık olmuştum işte. Kör etti o aşk beni. başka yataklardan gelen kadını karım yaptım
+1 yıldostum bu kadınlar yaş ilerledikçe çıtırlara göz dikiyorlar. bence biraz bakımlı falan ol kendine bak. ben erkeğim ne gerek var vs deme. maalesef her yaşı ilerleyen kadın çıtır erkeklere göz dikebiliyo.
01 Yorumla
Soran+1 yılAldattı. artık yapacağını yaptı
+1 yılSenin boşan demek içimden gelmiyor ama boşanırsan boşandığı kişinin sana bakmakla yükümlü kefalet falan gibi ne yaparım diye düşünürsen allah'ım yar ve yardımcın olsun inşaallah kardeşim
00 YorumlaTövbe tövbe..
Çocuğuna bilmem ne çocuğu diyecekler, yazık valla üzüldüm..
O karı heyecanı ne yapacakmış?12 Yorumla- +1 yıl
çocuğa neden desinler annesinin günahını ona yansıtmayın. burda ne soran suçlu ne de çocuk
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. zevk için yani sen tatmin edemiyormusun
bir kere olsa affetmen olabilir di diyelim ama devamı var ileride yapmayacağıda meçhul vurmak hiç bir yarar sağlamaz00 Yorumla
+1 yılzevk için fantazi hımmm ben olsam boşarım biz ne için yaşıyorz kardşim namusumuz için
20 Yorumla
+1 yılaranızda tatsızlıklar olacak karınla, çocuğun çok etkilenir psikolojisi bozulur boşanmalısın çocuğunada hiçbir şey çaktırmamalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVurmakla çok büyük hata yapmışsın. Affetme. Böyle bir şey affedilir mi ya resmen aldatmış seni. Çocuk ortada kalmaz birinizden birinde kalır. Böyle şey affedilir mi
016 Yorumla- +1 yıl
çocuk babada kalmalı bence. böyle bir anneye çocuk verilmezz
Soran+1 yılİlk evlenirkende bana temiz gelmemişti. en baştan hataymış
Cevap sahibi+1 yıl@nurlugilllerden Bu işin sencesi bencesi yok. Gidersin mahkemeye karar verilir. Öyle kafadan yorum yapabileceğin türden bir konu değil bu.
Cevap sahibi+1 yılO aşama çoktan geçti. Evlendin, çocuk yaptınız ve seni aldattı. Pişman olmanın lüzumu yok. Yapmak istediğini yapmalısın. Gençsin daha...
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim umarım mutluluğu bulursun
- +1 yıl
bunu biraz daha açar mısın?
- +1 yıl
öyle bir annenin yetiştirdiği çocuk sağlıklı olur mu sence? nasıl bir kafayla yetiştirir bir düşün istersen. hakim babaya verecektir zaten.
Cevap sahibi+1 yıl@nurlugilllerden Hakimin babaya verip vermeyeceğini bilemem. Anne, yasal haklarda babadan daha üstün bir pozisyonda olarak gözüküyor diye biliyorum. Daha fazla açmaya gerek duymuyorum zira paylaşacağım görüşlerimin hiçbir tesiri olmayacak.
Soran+1 yılSanırım ayrılıcam.. kızımın annesi pis bir öğrenci evinde y.. ak yalayan, kendinden 8-9 yaş küçük bir adamın altına yatan bir kadın olamaz
Cevap sahibi+1 yılEvliliğina sahip çıkamamış kadın. Şimdi hak veriyorum çocuk sen de kalmalı. Belli ki sorumluluk sahibi birisin. Ayrılmak senin için doğru bir karar gibi gözüküyor. Ayrılmayıp kendini yıpratma.
- +1 yıl
ayrıl ama kesinlikle bunu çocuğuna yansıtma. ona annesini kötüleme. ayrılma nedeninizden bahsetme. ilerde çok üstelerse annen beni üzecek bişey yaptı diyip geçersin. ve kesinlikle eski karına inat olsun diye kalitenden taviz verme. bırak o anlasın senin kıymetini. neyi kaybettiğini.
Cevap sahibi+1 yıl@nurlugilllerden o değil de sen neden benim yorumumun altına dadandın? 😀
- +1 yıl
konu çekici geldi baktım muhabbet uzun :D
Cevap sahibi+1 yıl@nurlugilllerden Ahahah vakit geçireyim şurada 😂
Cevap sahibi+1 yıl@nurlugilllerden Memnun oldum bu arada nereden nereye geldik 😄
+1 yıldövmedin yani? pes.
sana takmış boynuzları troll müsün kafan mı güzel ne içtin sen ya?12 Yorumla
Soran+1 yılVurdum. o anlık öfkeyle
- +1 yıl
canımsın , git diger boynuları da taksın sana afiyet olsun.
+1 yılSen bence karini cok bos birakmissin kardesim. Al karsina ciddi ciddi konus, özür dileme. Iyi yaptin vurmakla belki akli basina gelir.
00 Yorumla
+1 yılhata yapmamışın kardeş boşa gitsin çocuğunda vilayetini üstüne al kendine layık birini bulursun ileride
10 Yorumla
+1 yılcok zor be seviyorsun ama aldatiyor... evlenmicen iste neyse sizin biliceniz is katlanmak cok zor saglikli olan bosanmak
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılıcam. çok sevmeme rağmen
- +1 yıl
ihanet oldugu halde sevginiz bitmedi mi yani nasil desem nefete dönüsmedi mi?
Soran+1 yılÇok karışık şeyler hissediyorum. hala gözleri çok güzel. hala aynı renk. sesi bakışıda aynı. o anlarda unutuyorum olanları. sonra aklıma o evde o adamla yaptıkları geliyor..
- +1 yıl
anladim.
+1 yılAffedicekmısın cıdden yapacak mısın bunu?
Bak cok kızdım senın bu karına yemınle evırıp cevırıp doveceksın bu karıyı sana boynuzz takmıs sen affedeyım mı dıyorsun yaa ayyy ben ıstemem yanlızlıktan ölurum kendım bakarım o cocuga ama ona karım demem00 YorumlaNe affetmesi hocam? Böyle bir insana yol vermeniz gerekli. Çocuğu varken bile bunu yapabiliyorsa kusura bakma ama midesizdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla affetme. Bu hem sana ihanet hem saygısızlık üstüne bir de ahlaksızlıktır. Abartmasaydın ama sağlam yapıştırsaydın bir tane
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir iki tokat o kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO dayaktan anlamaz yanlış kişiyle evlilik kurmuşsun o şerefsizin teki o ne seni ne de çocuğunu haketmiyor bence ayrıl çocuğunu da gösterme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bişey sorucam ama kusura bakma kadın neden böyle bir seye kalkışmış çok merak ettim.. yoksa aranızda cinsel soğıuklukmu vardı yoksa iyi yapamıyırmuydunda kadın başka erkek le yatmış? bide mekan olarak umarım sizin evi filan seçmemiştir..
00 Yorumla
+1 yılBana gore sana ihanet etmis askinizi silmis igrenc bir olay bu durum cok kotu Allah yardimcin olsun
00 YorumlaIhanetin devami gelir ayril o kadinada diyecek birseyim yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani bazi ailelerde olabiliyor boyle durumlar oturup düzgünce sohbet edin konuşun neden yaptigini ogren. Birdaha yapmassa affet her insan hata yapar.
016 Yorumla
Soran+1 yılSadece heyecan içinmiş konuştuk
Cevap sahibi+1 yılNe yapmayi dusunuyorsun?
Soran+1 yılŞu anda bana köle oldu. affediyim diye etrafımda pervane oluyor. inan bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl:/ duzelir insallah
- +1 yıl
bahanesi ne olursa olsun affetme. aradığı heyecansa eşine güzel giyinip senle yaşasaydı heyecanını. ya da tatile vs gitseydiniz.
Soran+1 yılBarışıyım mı sence
Cevap sahibi+1 yıl@nurlugilllerden insanlari ayirmaya cok mu meraklisin sen sutten cikmis ak kasik misin sanki herkes hata yapar dedim 1 daha yaparsa affetmezsin @soran bu seferlik affet bence
Soran+1 yılCidden mi? Yaklaşık 2 ay sürmüş ilişkileri.
Cevap sahibi+1 yılValla benden buyuksunuz yaş olarak dusunun tasinin kararinizi verin !
Soran+1 yılAğrıma giden şeyler var. benimle yapmadıklarını bile ona yapmış
Cevap sahibi+1 yılHayat snin cocuk senin eşin senin muftuye teledin ac sor hic bilemedin.
- +1 yıl
bazı hataların geri dönüşü olmaz canım. bende gidiyim birini öldüreyim o zaman. bak bu da hata. diyelimki öldürdüğüm insanın ailesi beni affetti. ne değişir. ölen geri gelir mi? aynı şekilde giden güven de geri gelmez. kadın namusundan vazgeçmiş daha ne olsun. affedip de ahmaklık mı etsin? ben neden aldatmıyorum sevgilimi?
- +1 yıl
salça olmak istemem ama ben evliliğimden sıkılsam yine çareyi eşimle ararım. değişik kıyafetler giyerim değişik yerlere gideriz. yine onunla farklı şeyler yaşarım. en ufak bir sıkılmada başkasını seçiyosa bırak gitsin. sen neden onu aldatmadın? kendine saygısızlık ettirme
Cevap sahibi+1 yıl@nurlugilllerden sevgili aldtmak başka eş bosamak baska hafife alma herseyi o kadsr ortada cocuk da var senin cocugun mu var sevgilisini neden aldstmiyormus. L. n sevgilini aldatsan nolcak. Birak kendi kararini versin kendisini insanlsrin akini çelme.
- +1 yıl
sevgili ya da eş ne değişir? sonuçta sevgilisini bile aldatmayan sadık namuslu insanlar var. hayatındaki insana sen bir söz veriyosun güven veriyosun. onu aldatıyosun yalan söylüyosun salak yerine koyuyosun. o insan seni niye affetsin. affedin de yine yapsınlar yüz bulup devam edin siz ahmaklığa. adama git karını döv demiyorum. medenice ayrılsın o kadının yüzüne bile bakmasın. göster ağırlığını bırak pişman olduğuyla kalsın
+1 yılkadına el kaldırma bence acizliktir. ve eger uzun yıllar olduysa bosuna kalp kırma
01 Yorumla
Soran+1 yılKalp kırma derken? Başka biriyle yattı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ayrılmalısın. Böyle bir şey affedilemez. O kadın bunu 1 kez yaptıysa 2. ye de yapar, güvenme. Ayrıl, çocuğuna da sen bak maddiyatın yeterliyse.
00 YorumlaKeşke şiddet uygulamasaydın. Direk muhattap olmadan ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılAyrilmalisin cocuguna bakarsin ona da nafaka odemezsin yuzunu gormezsin bir daha
00 YorumlaBelki bir hata yapmış olabilir affetmelisin o sana bir cocuk vermis en azindan cocugun icin affet. Ama siddet uygulamadan takip et onu bu tar bir sey yine yakalarsan ümidi kes
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk içinmiş niye evlenmiş o Zaman evlilik sadakat ister
00 Yorumlabidaha güvenemezsin o kadına :(
02 Yorumla
Soran+1 yılMesajlarını okudum. o adama beni sevdiğini söylemiş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyril ya guven sadakat yoksa napcan o iliskiyi.
32 Yorumla
Soran+1 yılLisede değilim maalesef çocuğum var
- +1 yıl
Ne fark eder cocugun o tartisma ortaminda buyumek zorunda mi.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAfedersin de zevk için yapmışsa durum vahim
02 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan
- +1 yıl
Kadinin Zevki geldi mi yapar
Bu son olmaz yani
Kınamıyorum Allah doğru yolu göstersin
10 Yorumla
+1 yılYazık çok yazık Allah kimseyi şaşırtmasın..
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin..
seviyorsan bir şans daha verebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBoşan... Sakın şiddete başvurma...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne zevki icin gorusmus?
02 Yorumla
Soran+1 yılSeks
Cevap sahibi+1 yılne dusunuyorsun iffetsizlik yapmis hanimi kabul etmek etmemek senin elinde. seiyorsan et unut kimseyi takma. ben yapamam diyorsan da senin bilecegin is.
Burada bunu sorman yanlis herkein 'kendine gore'kurallari ve istekleri vardir senin de kendine gore.
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılAyril gitsin hayir gelmwz o kadindan
00 Yorumla Şimdi affedersen devami gelir.
18 Yorumlaİhanet sadece cinsel birliktelik değildir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. 😑😑😑valla bilmem işin zor yatmışlar mı
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet. benimle yapmadıklarını bile yapmışlar üstelik.
Soran+1 yılBencede..
O çocuk öyle birine anne demeyi haketmiyor.
00 Yorumla
+1 yılBoşa gitsin çocuk sende kalır sakin affetme
00 Yorumla
1 yılÖzele gelirmisin konuşalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin burda ne işin var 😒
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın bence affetme o hatalı
00 YorumlaAz bile yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılohaa ayrıl
00 Yorumla
+1 yılAffetme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılDaha neler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocugun kac yasinda
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 yaşında
Haketmis dayagi
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi