Eşime ihanet ettim?

Arkadaşlar merhabalar ben 1 buçuk yıllık evliyim severek evlendim ama evlendikten sonra işler tersine gitmeye başladı anlaşamadık sürekli kavga eşim psikolojisi bozuk Gibi sürekli kafasında kuruyordu onu aldattığını düşünüyordu ama asla ona yanlış yapmadim ve her kavgamızda benim geçmiişimi başıma kalkıyordu ondan önce bir sevgilim olmuştu gerçi tam olarak sevgililij de değildi onu çok sevmiştim oda eşimin arkadaşıymış eşimle ilk tanıştığımızda bunu söyledim ve kabul ederek benle konuşmaya başladı ama bir türlü yediremedi geçmişte olan ilişkimi hakaret ediyordu namusuma küfrediyordu bunları yaptıktan sonra ayrılmak istiyordum ama o normalmiş gibi sinirden söyledim ben senden ayrılmam seni çok seviyorum diyordu artık ben çok dolmuştum yaşadığım evlilik ızdırap gibiydi bir gün iyi birgün kötüydük 5 gün önce doğum günüydü birlikte vakit geçirmek istedim pasta aldım hediye aldım akrabalarımı çağırdım evde kutlayalım diye ama o işe gideceğini söyledi 1 hafta önce söylemiştim gitme diye tamam demişti bende ona göre ayarlamıştım herşeyi ister istemez moralim bozuldu ve kavga etmeye başladık bana dedi ki istemiyorum doğum günü felan çalışmak zorundayım yediğin içtiğin şeyler neyle oluyor senin tek derdin gezme bilmem ne felan gibi cümleler kullandı ve çok zoruma gitti kutlamadım ve o akşam annemgile gittim valizimi alarak 4 gün orada kaldım sonra çıkıp geldi ben seni çok seviyorum özür dilerim ayrılmam senden diye narsist midir nedir bilmiyorum ama o kadar doluydum ki dün gece oturdum içtim içtim çok içtim o kafamla bastım arabayla gittim sonra arabam bozuldu yolda kaldım sarhostum bu eşimden önce konuştuğum kişiye mesaj attım onun evinin yakınlarında kaldım çünkü dedim böyle arabam bozuldu gelir misin konum felan attım Buda tutmuş eşime atmış mesajı eşim geldi beni dövdü sen nasıl böyle bir şey yaparsın bana ihanet edersin gibisinden elin adamını nasıl çağırırsın diye sokak ortasında dayak yedim aslında şimdi de herkese beni ilan etti aldattım diye aileme herkese rezil etti utanıyorum kendimden böylr bir şey hayatta yapmazdim ama o anlık sinir öfke ne biliuim sarhoşlukla oldu neyse bugün boşanma davası açtık anlaşmalı bir şekilde ayrılacağız ama bana nasıl beddualar ediyor yemedim yedirdim her istediğini yaptım Allah brlanı versin gibi arkadaşlar ben 1 buçuk yıldır düzgün bir şekilde ayrılmak istedim ne olursun dedim birbirimize zarar vereceğiz dedim asla ayrılmam dedi şimdi ayrılıyoruz aslında mutlu olmam gerek böyle bir evlilikten kurtulduğum için ama içimde de vicdan var rezil oldum aileme onun gözünde kötü biri oldum bilmiyorum psikolojim bozuk

Güncellemeler
1 yıl
Sizce bu ihanet sayılır mı?
Eşime ihanet ettim?