Aldatmam? Eşimi aldattım?

Apartmanımızın yönetici ile ailecek aramız iyiydi. Çardakta oturuyordum. Eşimi bekliyordum yanıma geldi. Selamlaştık havadan sudan sohbet. Ayaklarıma bakıyordu sürekli kırmızı oje sürmüştüm çok güzeller dedi gayri ihtiyari. Güldüm ne alaka abi dedim. Gerçekten öyle eşin çok şanslı ayak yapın çok güzel ince zarif benim eşimin ayakları tombul ve ığrenç ya dedi. Sağol dedim sütünü çıkarmasın diyede. Eve gittim kozetteki musluğu bir açtım kapatamadım deli akmaya başladı kapatamadım bi türlü. Yöneticiye söyledim acil tamirci abi dedim. Dur dur sakin ol geliyorum dedi. Elinde işte anahtar malzeme filan 5 dk da yaptı. Böyle şeyler için anki yapma elimden gelir bu işler emrindeyim dedi. Aman abi est o nasıl laf dedim. Kahven yok mu soluklanayım biraz dedi tabi otur yapayım hemen dedim. Ama uzuvunun da dikildiğini gördüm maalesef. İçer kahveyi gider diye düşündüm. Kahveyi yaparken mutfağa geldi bu yeni tıp ocaklarında da diye anlatırken birden arkadan kavradı emsemi öptü. Abi dur nolur yapma eşim gelicek dedim. Eşin yetmediği için bu haldesin ya o... u gibi mileti tahrik edici giyiniyorsun dedi. Yok abi ondan değil konuşalım bağırırım dedim bağırırsan bitiririm seni deli ediyorsun beni her gün seni düşünüyorum a.. q karısı dedi. O yüzden pantolununu indirdi ve yapmaya başladı. Kocan işini yapmazsa başkası görevi de ir ağí demi böyle a... O.. su seni dedi. Ara gelip izlesin erkek nasıl olur görsün dedi. Kimseden korkum yok benim sen benim karımsın artık dedi. Giderken videomu çekti resimleri bana aitsin dedi. Birisi duyar ederse elimde her şey var ona göre adam ol dedi. Eşine de anlatamıyorum onun malı oldum resmen ne yapicam keşke gelmeseydi?

Aldatmam? Eşimi aldattım?