Eşimi aldatmış mı oldum?

Hicbisekilde kimseyle yüz yüze konuşmadım ve mesajlaşmadim da. Sadece tiktok tan öylesine bi yayına katıldım ordan öyle konuştum ama ismim ve kendi fotom bile gerçek değildi. Ve o yayından bitanesi bana özelden yazdı. Normalde tiktok hesabım takipçi bile yok. öylesine video izlemek için açmıştım. O kisi bana özelden yazdı. Bende cevaplamamak için kendimi çok zor tuttum ve bana yazmamisni soyleidm neden deyince evliyim dedim. Ama eşimi sevmiyorum. İstemeden evlendim dedim. Evet gerçekten de istemeden evlendim kendi istediğimdi Ama mecbur kaldım. Ve bende öyle kafam bianda esti kendimi bu durumda buldum. Sonra o çocuk bana telelgram yaz falan dedi. bende konuşmak istemiyorum dedim. Sonra engelledim. Sorun şu 2 gün içinde sürekli yayınlara gidip kendimi başka biriymiş gibi tanitip konusuypdum Ama öyle gerçekten bunalmistim can sıkıntısı niyetinden asla birini ayarlamak konuşmak gibi değil. Eşimi sevmem ama ona bunuda yapmam ve çok kötü hissettim kendimi. Bide şu var eşim çok kıskanç bırak yayına da başka biri gibi konuştuğumu bi erkekle selam versem bile sinirden gebertir. Ve buralar çok sikinttilyiiktik bende böyle bisey yaptım ve çok pişman oldum dua ediyorum başka bisey elimden gelmiyo

Eşimi aldatmış mı oldum?