1.80 boyunda 120 kilo cok bakımlı yüzü güzel bir kızla sevgili olur muydunuz
Olurdum
Olmazdın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gerçek sevgi senin boyun posuna, kilona bakarak sevgili olmaz. Anlıktır ve gönülden geçer. Normal eğlenmelik bir sevgilisi ise evet senle sevgili olmaz. Ama gerçek sevgili seni çok sever hatta sağlığın için sana kilo bile verdirtir.
Yasin ilerleyincede bole dusun olur mu ☺️
Bir çok kişi böyle düşünüyor benimle ne alâkası var? Kilo verilemeyecek birşey mi? Boyun gayet yerinde, güzelsindir de mutlaka. Sırf bir kilo için seni sevmeyecek kişi zaten seninle gönül eğlendirmeye çalışan kişidir. Adamın sevgilisi meme kanseri oluyor, o kadar zor şartlardan birlikte geçiyorlar. Adamın eşi trafik kazası geçiriyor, fizik tedaviye birlikte geliyorlar ve müthiş bir inanç var birbirlerine. Etrafınıza biraz daha dikkat edin. Bu kadar karamsar olmayın.
Bir erkek icin gzl vucuttan otesi yalan
2 katım maşallah ben 60 kiloyum evire çevire döver o kadın beni ^_^
Erkek yanında ezik gibi durur hiçbir erkekte sanmıyorum isteyeceğini 180 cm olamayan beyler var fdvfd bence direk kilo verip o boy değerlendirilmeli bırak sevgiliyi :D
Cevap
15Cevap
Şaka mı yapıyorsun? Tabiki olurum ben de 1.82yim ve bu sadece fiziksel olarak değil manevi olarak da hoşlanmanın ta kendisidir
Olculerle manevi boyutu bagdastiramadm 🤔🤔
Yas 33 ve bu cumleyi kurdun helal valla 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
120 ne ak 2 tane kızı toplsan 120 etmez
asla olmazdım istemezdim yani
o da insan neden olmasın onun da hakkı var
olurum bende 1.80 boy var kilom 125
120 kilo olup bakımlı olmak nasıl oluyor?
Buyude gel cocuk
Sitedeki yaş sınırı 18 ben ise 20 yaşındayım site yönetimine göre görüş yapmama bir sakınca yok, eğer sana göre var ise engellersin olur biter, benim fikrime göre kilolu olmak (eğer bir hastalığı yoksa) kişinin kendine ihanetidir. @deepinlove
Kisinin kendine ihaneti 👍🏼 tuttum guzl cumle
hoslanırsam neden olmasın
120 kilo pek bakımlı değil gibi ama :D
40 kg eli yuzu killi ustu ter kokan biri bakimli neden cnku 40 kg 😆😆😆
@deepinlove Sen sus :D 40 kg seni :D
dev gibi :/
olabilr ;)
tabiki de hayır..
Hayır.
yalan yok olmazdım
döver o beni
Ben 177yim olmam