Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Şişman bir kızla sevgili olmazdım, açık konuşmam gerek. Ama sevdiğim sağlık sebeplerimden 100 kiloda olsa sonradan asla ondan vazgeçmem. Kişi önce kendi sağlığını düşünmeli, bedenini sevmeli ve sağlıkı bir kiloda olmalı. Her türünden zararı var kiloların. Kilo sahibi kimse dostça bir tavsiye ile zayıflasın derim ve ona ömrünü güzelleştirecek bir iyilik yapmış olurum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlurum. Ama sen kendi durumundan rahatsızsan öncelikle bu işin uzmanı olan bir doktora gidip güzel bir diyet listesi ve programı alıyorsun. Şekerden , abur cuburdan uzak duruyorsun , düzenli yürüyüş yapacağın bir yer varsa günlük kendini zorlamadan yürüyüş yapıyorsun ve hiç bir problem kalmıyor :)
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın? Dış görünüşten daha önemli şeyler var bu hayatta, şişmanlık iyi bir antrenman ve beslenme planı ile çok kolay bir şekilde aşılacak bir durum. Maneviyat ve karakter temelini oluşturmak bu kadar basit değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSeviyorsam olurum tabi ki, engelli de olsa şişmanda olsa fark etmez. önemli olan sevmek ve sevilmek. ayrıca 72 çok kilolu değil biraz kilo fazlası var o kadar.
00 Yorumla
+1 yılerkekten erkeğe değişir ya ben de 160a 70im mesela etrafımda dolananlar var bunların içinden +185 zayıf yapılı olan da var biraz daha benim beğendiğim sosyal statüdeki insanlar kilomdan dolayı bana önyargıyla yaklaşıyor gibi hissediyorum yani sevgili bulursun ama muhtemelen istediğini bulamazsın gerçi sosyal statü diyorum flört yapmadığım meslek falan da kalmamış ama bilmiyorum ya bu olayın the endi olmuyo çok dertliyim anon ya
07 Yorumla- +1 yıl
onlar beni beğeniyor ama ben beğenmiyorum mu diyorsun?
neden bütün kızlar kendine sevgili olarak ALLAH arıyor? normal bir erkek neyinize yetmiyor?
ALLAH ile sevgili olmak isteyip iş adamına razı oluyorsunuz iş adamı tavlayamayıp normal erkekle evlenenlerinizse dırdır yapıyor. Sen bir insansın canım sen bir kulsun sen bir yaratılansın neden yaradanın sana aşık olması gibi olmayacak istekleriniz var neden. Neden benim gibi normal erkeklere zengin olmadıkları için ezik-mal-sünepe diyorsunuz? - +1 yıl
- +1 yıl
noldu işime mi gelmedi @babygirllol?
- +1 yıl
- +1 yıl
kanka demedim b*rzo dedim
- +1 yıl
bana kanka diyerek kalitenin ne düzeyde olduğunu gösterdin canımın içi.
onların seni kilondan dolayı önyargılı davrandıkları hissine kapıl ama sen her şeyi dört dörtlük adam ara. statüsü olacakmış eğitimli olacakmış. Ben de eğitimliyim ama sen 5000 TL maaştan az alan adamı beğenmezsin. Sen o kadar statü bekliyorsun karşındakinden, eğitim bekliyorsun +185 boy istiyorsun peki sen bu kişiye ne vaad ediyorsun sen nesin sen statü sahibi misin sen ne derece eğitimlisin¿ Önce dön bak aynaya... - +1 yıl
@ewlby3 okuduğunu anlamıyorsun henüz üniversite öğrencisiyim ama mezun olunca +5k kazanabiliyor olucam o yüzden mezun olduğu yıl değilse bile birkaç yıl içinde +5k kazanmasını bekliyorum evet 2 yabancı dilim var o yüzden karşı taraf da en azından iyi derecede ing bilsin istiyorum. kendi arabam var şart değil ama onun da olursa sevinirim. 185 boy istemiyorum seçeneklerimin içinde var. diğer kriterler uyduktan sonra 178-180 de yeter karşı taraf da hafif kilolu olabilir yüzü iyi olsun ve sağlıksız hemen tıkanan biri falan olmasın yeterli istediğim kriterleri gak edip etmediğimi de yorumları okuyan başkalaeı cevaplasın olur mu? okuyanlar cevap verebilirsiniz bekliyorum:)
+1 yılTabiki olunur bi insanın kalbini seversin şişman olup çok güzel olanlar çok güzel ilişkide olanlar var birsürü . insan sadeve kendisi için zayıflamalı. Erkekler de kalbe bakar önemli olan aşk
218 Yorumla- +1 yıl
kızlar niye kalbi sevmiyorlar da erkeğin cüzdanına bakıyorlar?
31 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. kızların gözünde erkek bile değilim benim gibilere ezik-mal-sünepe diyorsunuz. senin birkaç üstündeki yorumdaki kız ben de şişmanım benim de çok erkek var peşimde ama sosyal statüleri düşük olduğu için beğenmiyorum sosyal statüsü yüksek olanların kilomu sorun ettiklerini hissediyorum gibi bir şey yazmış. sosyal statü falan filan hiç doymak bilmiyorsunuz hiçbir şeyi yeterli bulmuyorsunuz. - +1 yıl
@ewlby3 neden genelleme yapıyorsun ben şahsen öyle birisi değilim her kız aynı değildir her erkek te aynı değildir kalp bakmaz tipe maaşa paraya kültüre dine dile ırka. Sever sadece:) üzülme sende eminim hayatının aşkı bir yerde seni bekliyordur sadece sabırla bekle ve sen kendini sev ki insanlar seni sevsin
- +1 yıl
inanamıyorum bu söylediklerine!
herkeste ben öyle değilim diyor ama kimse de benimle sevgili olmuyor. 15 yıldır duyduğum şey sabret seni de seven biri bulunur. kızlar daha 15 yaşındayken ilk sevgilisini buluyor. bütün kızlar lise bitmeden cinsellik yaşamış oluyor fakat erkeklerin çok ufak bir kısmı bütün bu kızlarla sırayla sevgili olurken erkeklerin %70'i üniversiteyi bitirip askerliğini yapıp bir işte çalışmaya başlayıp para biriktiriyor ardından ben sanırım zengin koca bulamayacağım arkadaşlarım birer birer evlenmeye başladı ailem de beni evlendirmek istiyor bari şununla evleneyim diyen bir kızla evleniyor. zamanında onu ezik-mal-sünepe olarak gören kızla evlenmek ya da bekar kalmak arasında bir seçim yapmak zorunda.
Madem ki bütün kızlar öyle değil neden benimle sevgili olmuyorsun sen öyle değilsen ya da öyle olmayan başka biri ile tanıştırmıyorsun beni. Yalan söylemiyorsan yap bunu, bunu yapmıyorsan yalan söylediğini düşüneceğim çünkü herkes ben öyle değilim diyor. Ne haltlar yediğini bildirim bizzat şahit olduğum kişiler dahil var öyle kızlar ben öyle değilim diyor. Ben Murat diyorum. aaaa beni burada da mı buldun be diyorlar hemen engelliyorlar :D :D :D
- +1 yıl
Kızlar beni sevmiyorlar tercih ettikleri erkekler zengin ve yakışıklı olanlar dediğimde yine her kız sen kendini sevmiyorsun ki, senin önce özgüvenin olsun diyorlar. Ben özgüveni olan kendimi seven biriyim. Bunları söylemem kendimi sevmediğim, özgüvenim olmadığı anlamına gelmiyor. Ben sevilecek erkek olduğumu düşünüyorum yalnızca kızların beni sevmeyeceğini biliyorum, kızların ne tür erkeklerden hoşlandığını da biliyorum.
böyle dediğimde de sen de öyle erkek ol o zaman diyorlar. Başbakanı eleştirene sen de başbakan ol demek gibi, işçinin hakkını yiyen patronu eleştirdiğinde sen de patron ol sen de hakkını ye demek gibi bir şey bu. İşçinin patron olamayacağı çok açık. Haa olur olur ama milyonda bir. Boğaziçi üniversitesinin bilgisayar mühendisliği bölümünün kontenjanı 80 kişilikse herkes full puan alsa dahi 80 kişi girer o bölüme. Herkes patron da olamaz herkes başbakan da olamaz. Olamadıysan senin suçun demek saçma. Fakirsen suç senin, kaybettiysen suç senin... Her zaman kaybeden suçlu değildir ya da yenilmemiştir.
Çin'in kontrolü altında geçirilen 50 yıl boyunca Türk ulusu büyük eziyetler çekti ve pek çok kez ayaklanma yaparak başkaldırdılar Bilge Kağan yeniden Türkleri özgürlüğüne kavuşturana kadar. Bunların en bilineni Türk hanedan soyundan gelen prenslerin biraraya gelip Çin sarayını basmasıdır. Kürşat ve yanındaki 40 kişi sarayı basmış Çin hükümdarını kaçırmak istemişlerdir fakat bunu başaramamışlar saraydan kaçarken peşlerine binlerce asker takmışlardır ve çarpışa çarpışa can vermişlerdir. Kürşat ölmüştü ama atından düşmemişti, Kürşat ölmüştü ama yenilmemişti.
- +1 yıl
Demem o ki herkes 190 boyunda olsa uzun boylu olma standart olur, herkes kaslı olsa bu standart olur. Rekabet o kadar güçlü ki. Kapitalizmde zenginin daha zengin fakirin daha fakir olması gibi gitgide aradaki uçurum açılıyor. Birileri sevgili edinemiyorken kızlar gidiyorlar 6 tane sevgilisi olan bir adamın 7. sevgilisi oluyorlar. bunu anlatan kız da diğerleri ile sadece cinsel ilişkiye giriyor duygusal olarak yalnızca beni seviyor diyerek kendini öve öve anlatıyor. Medeni kanun tek eşliliğe izin veriyor aksi olsa cidden erkeklerin yarısından çoğu bekar kalırken onları beğenmeyen kızlar diğer erkeklerin kuması olmakla gurur duyarlardı.
O kadar kısa sürede standartlar o kadar yükseliyor ki. Daha 10-15 sene önce lüks olarak algılanan düğün salonları vardı mahallemizdeki kişilerce, şu anda düşük kalite görüldüğü için kimse oralarda düğün yapmak istemiyor. Biri çıkıp ben de zenginler gibi burada düğün yapacağım diyor, diğeri ben bundan geri kalmam diyor o da orada yapıyor bu sefer yeni standart bu oluyor millet borca girip yıllarca borç ödüyor. İlişkilerde de böyle bütün kızlar 190boyunda BMW aracı olan yakışıklı erkek istiyor o erkekler de hepsi ile gönül eğlendiriyor. Herkes o erkeklerle evlenemez. Onlarla gönül eğlendirmektense normal bir erkekle sevgili olup onunla iyi anlaşıp evlense daha mutlu olacak.
- +1 yıl
190 boyunda BMW aracı olup yakışıklı erkeklerle sevgili olurum sonra onlarla evlenemezsem nasıl olsa bir sürü ezik var senin gibi onlardan biri ile evlenirim diyor bazıları da. Yahu ben salak mıyım neden beni sevmeyen biri ile evleneyim. Hadi salak birini buldun mutlu olamıyorsun ki. Sürekli Kerim'in sohbeti ne hoştu, Yalçın'ın boyu ne uzundu, Süleyman nasıl da zengindi, Mahmut ne de güzel sevişirdi diye eskilerini düşünüyor kadınlar bu sefer kocasına saygı sevgi göstermiyor. Sürekli yetersiz buluyor. Nalan'ın kocası her yıl 5 yıldızlı otele götürüyor ailesini biz tatile bile çıkamıyoruz, 5 yıldır aynı koltuğu kullanıyoruz Neclanın kocası 4 yılda bir salondaki koltukları yeniliyor, Mücellanın kocası camları siliyor ütü yapıyor sen ev işlerine yardım etmiyorsun diye koca darlanyor. İşine gelince ama erkek adam hesap öder, evi boyamak erkek adamın işi, bir şey bozulursa tamir etmek erkek adam işi vesaire eşitlik konuşmuyorlar. O eski sevgilisinin tüm iyi yönlerini düşünüyor da kadınlar onları aldattığını düşünmüyorlar, onlara tokat attığını düşünmüyorlar, onlara sıkıldım ya ayrılalım dediklerini akıllarından çıkarıyorlar. Evlenmişin seni seven kocan var senin aklın hala zengin erkeklerde olursa adam da bir yerden sonra usanıyor başlıyor didişmeler tartışmalar hooop boşanma. Boşanmalar her yıl arrtıyor sebebi sevmeyen kişilerin birbiri ile evlenmesi. Kadın zengin erkekler tarafından kullanılıp atılıyor kim olursa olsun tamam diyor, adam hayatında bir kadınla elele tutuşmamış kaç yaşına gelmiş düz duvara tırmanıyor o da kim olursa olsun diyor sonrasında evlilik başlayınca başlıyor tartışma.
- +1 yıl
Ben en fazla 20 yaşında biri ile sevgili olma kriteri koydum kendime. Daha yukarısı ile sevgili olmam evde kaldığı için bana ilgi gösteriyor diye düşünürüm. 20 yaş ve altındaki bir kızda asla benimle sevgili olmaz 31 yaşındayım. Ben çoktan umudumu kestim. Anca bir milli piyango falan çıkarsa 20 yaşındaki biri benimle sevgili olmak ve evlenmek ister. O zaman da sevmiyor olur beni ama zenginlik her şeyin ilacı para her şeyi satın alır derler sevgiyi de satın alır. Zengin olunca o zenginliği kaybetmek istemeyen kadın sevmese de seviyor gibi yapar dırdır etmez. Anlayacağın bizim iş lotoya totoya milli piyangoya kalmış ki ne piyango bileti alıyorum nede sayısal loto oynuyorum :D :D :D
Hz İbrahim'e gökten kurban edilmesi için indirilen koç misali gökten evlenmem için bir kadın indirilmezse bizim soy kuruyor dedemin tek erkek torunuyum... - +1 yıl
babygirllol rumuzlu kızla konuşmama bak nasıl da hakaret ediyor bana. kendisinin her şart altında sevilmesi gerekiyor ama 15 cm kendinden uzun erkek istiyor fakat 10 cm uzun olsa da olur kafasında. kızlar artık kendinden 5 cm uzun olduğu hâlde erkeği kısa boylu olmakla suçluyorlar.
kızların tamamı sevgili bulabiliyor, tümü erkekler tarafından seviliyor fakat erkeklerin sadece %30'u kadar bir azınlık kadınlar tarafından sevilmeye layık görülüyor.
https://www.youtube.com/watch?v=7t8uxJI-HCo - +1 yıl
@ewlby3 abicim öncelikle yeni gördüm mesajını çok fazla bildirim geliyor. İçin çok dolmuş belli ki. Sana şunu diyim gidip te berkecanlara aşık olmuyorum tabiki de sen bilemezsin benim ne yaşadığımı ben şu an 18 yaşındayım o bahsedilen kişiyle 15 yaşımda tanıştım beraber büyüdük en yakın arkadaşımdı aynı zamanda belli şeyler geçti aramızda yoksa ben salak mıyım bir buçuk yıl geçmiş yasını tutayım. Tabiki de seninle sevgili olmam sana kız da ayarlamam neyim ben Zuhal topal mı saçmalamışsın orda baya. Sen benim dayım amcam yaşındasın. Aramızda on üç yaş var pedofili misin sen bide o kadar isyan edip yirmiden fazla kıza bakmam diyorsun. Amca sen önce kendi yaşının farkına var gelmişsin 30 a 20 altı kız arıyorsun farkında mısın 20 altı çocuk daha. Çocuk mu istiyorsun kendine. Gerçekten sana birini sunsam sevgili mi olacaksın? Birine önce aşık olman iyice tanıman gerekir çat diye sevgili mi olunur Allah aşkına. Ben senden kaç yaş küçüğüm ama senden daha iyi biliyorum. Kader diye bişey vardır demekki ruh eşin daha karşına çıkmadı ben sana getiremem ki onu. Herkes gibi değilim dedim yani eleştirmem seni anlamındaydı sen baya abarttın yok cengizhan yok Hz yusuf onlar ne alaka
Soran+1 yılÇok iyi yazmışsın kız 😊Bir de hepsini okuyabildin mi admın yazdıklarının helal olsun sana :D bir yerden sonra bıraktım ben ne diyor bu diye😂😂
Soran+1 yılBi de çok katılıyorum pedofili gibi 30 üstü ama 20 altını istemiş. Hangi bilinçli insan böyle bi zihniyetle sevgili olmak ister ki
- +1 yıl
"Herkes gibi değilim dedim yani eleştirmem seni anlamındaydı "
deyip pedofili olmakla suçlamışsın. Pedofili ne demek git bir öğren istersen 19 yaşındaki biri ile sevgili olmak istemek pedofili olmak değildir.
Neyse bu kafayla sizin mutlu olmayı falan istemediğinizi anlıyorum. Siz size acı çektirecek erkeklere aşık olup onların sizlere acı çektirmeyecek kişilere dönüşmesini istiyorsunuz. Size acı çektirince ağlıyorsunuz, gerçekten acı çektirmeyecek birine dönüşse de terk edersiniz. Siz mazoşist olmuşsunuz komple kız milleti olarak.
Demek aramızda 13 yaş fark var. Peki sen sadece aranda 3 yaş fark olan biri ile sevgili ol ve seni başka kızlarla aldattığında ardından göz yaşı dök. Bu daha mantıklı kendinden 13 yaş büyük biri ile mutlu mesut yaşamaktansa.
Soran+1 yıl@ewlby3 13 yaş demişsin. 5 yıl daha bulamazsan 18 yaş. Ulan o yaşta baba plan var. Babalık abilik amcalık mı yapacaksın kızlara. Ben 19 yaşındayken 30lu yaşlardaki adamara abi-baba arası bir gözle bakardım bırak karşı cins gibi düşünmeyi
- +1 yıl
Babalık, amcalık, abilik yapmayacağım sevgililik yapacağım. Her iki cins de bence diğerinin her şeyi olmalı. Yeri geldiğinde babalık abilik, amcalık da yaparım analık da yaparım kardeşlik de yaparım.
Sen baba olarak bakmaya devam edebilirsin kendinden 10 yaş büyüklere. Seni zorlamıyorum kafana silah dayamıyorum sevgilim ol diye. Bu zamana kadar tercih ettiğin erkekler seni mutlu etti mi? Kızlar sürekli erkeklerden şikayetçi olduğu için o çoook uzun okumaya üşendim dediğin yazıda bu konuları ele aldım ve tercihlerinizi göze almanız gerektiğini söyledim. E tabii ki siz bilirsiniz aldığınız kararlarda özgürsünüz.
Mevcut düşünce tarzınız ile pek memnun değilsiniz sürekli erkeklerden şikayetçisiniz öyle değil mi? Bu şekilde olduğunuz taktirde mutsuz olmaya devam edeceksiniz. Ben kendimden yaşça küçük kızları tercih etmemin sebebini de yazdım o çoooook uzun dediğiniz yazıda. Elbette beni istemeyen beni sevmeyen 30 yaşındaki kadınlarla sevgili olmayacağım elbette kendimi seven birini bulmayı isteyeceğim bundan doğal ne olabilir anlamış değilim... Sanat ve Siyaset dünyasında arasında yaş farkı olan o kadar çok örnek var ve insanlar bunlara hiçbir zaman sapık gözü ile bakmadı ve onları çok sevdi normal sıradan halk arasında da hiçte az rastlanan bi durum değil yaş farkı; ben sapık olduğumu düşünmüyorum.
Soran+1 yıl@ewlby3 ne bileyim ünlüleri seven kızlara sor hiç bi zaman tanımadığım kişilere ilgim olmadı ki. Sürekli erkeklerden şikayetçi de değilim ki, mevcut düşünce tarzımdan da memnunum böyle olmadığını kim söylüyor ya ne saçmalıyorsun sen ? Gtünden uydurup uydurup bir şeyler yazma, kızar seni boş yaptığın için istememiş hiç tipine parana vs yorma 😂😂
- +1 yıl
Ne boş yapacağım ya sen boş yapma.
Tamam sen öyle değilsin.
Bütün kızlar ben öyle değilim diyor fakat etrafa bakınca hepiniz anlattığım gibisiniz.
Yaş nufus cüzdanında yazan birkaç rakamdan ibarettir anlaşmak isteyen uyuşmak isteyen her türlü uyuşur önemli olan karakterdir yaş sorun değildir. Madem şimdiye kadarki erkeklerle hiç sorun yaşamadın niçin evlenmedin biri ile? Sorun yaşamadıysan niçin ayrıldınız sevgili olduğun kişiden?
Soran+1 yıl@ewlby3 troll müsün nesin sevgilim olduğunu nerden çıkardın olmadı ki ayrılayım. Okurken evlenmem ki. Bilmeden konuşma desen maşallah, saçmalama desen o da var. Trollsün galiba sen
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlurum neden olmayim hatta evlenebilirim ama sismanlik yasamimizin onune gecmesin cunku benimde annem sisman biseyler yaparken hemen yoruldum diyor ben hastayim diyor dise dokunur tek hastaligi seker ki sekerde 2 yildir var ve cok dusuk sekeri ama biseyler yapmaya hic enerjisi yok surekli biseyleri bahane ediyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Fit partner her zaman tercih sebebidir tek etken olmasa Bİle.
biraz spor yap, şekerden uzak dur.
doğum yapmadan bu kilodasın. Doğum sonrası 80-90 derken daha da beter hale gelirsin yoksa.00 YorumlaGörünüş çokta önemli değil ya kilosunu kapatıcak zekası varsa esprileri güzelse eğlenceli bir kızsa tamamdır eksiğini kapatması önemli çokta takmamak lazım
00 Yorumla
+1 yılKız benim gibi kemik torbasına bakıyorlarsa seni bulsalar kaçırmazlar be ,,, şikayet etme fazla kilolu değilsin, çok tatlısındır sen şimdi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılOlurlar olurlar. Kalp bu bebek. Kimi sevecegini secemezsin. Ama sagligin icin biraz zayifla. Yasin gectikce hasta olursun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbak canım, kilo ve boy ile ölçü olmaz her vücutta farklıdır.
resim olmadan veya görsel olmadan bunu sorman saçma?00 Yorumla Olurum seve seve şişmanlar geneli güzel oluyor yüzleri gözleri şişman oluncada
Ne ysni öcümü kadın01 Yorumla
+1 yılHayır fit ve uzun boylu kızlar tercihim asla kimseyi kötülemem küçük görmem sadece spor yaptığım ve uzun boylu olduğum için böyle birini istiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılDamacanaya tecavuz ediyorlar. hertutlu giderin var bu ulkede
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. Olurum. Şişmanlar zayıflayınca ortaya çok afet bişey çıkıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sevgilim olsun da varsin 1.55 boyda olsun varsin 72 kilo olsun 😍😍
00 YorumlaBalık etli duruyosa sorun etmem ama fazlası varsa ilgimi cekmez
00 Yorumla
+1 yılkarakteri düzgün olduktan sonra boy kilo önemli değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları dış görünüşüne göre yargilamadim icin olurdum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılSisman erkekle olunuyorsa Kizlada olunur dusunme boyle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. Şişmanlık kalıcı bir hastalık değil ya biraz gayret biraz azim ile vucudunu forma sokabilirsiniz
00 YorumlaAradığım kriterlere uyuyorsa boy kilo takıntısı olan birisi değilim ama aradığım kriterde zaten kadın yok :D
00 Yorumla
+1 yılOlan çok olur da yavaştan bi spor yapıp kilo mu versen böyle sorular sormana daha gerek kalmaz
00 Yorumla
+1 yılyuzu karakteri kişiligi yası davranısı giyimide önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGözlemlerime göre genelde balık etli kızlar daaha cok seviliyor ayrıca herşey dış görünüş olmayabiliyor nice yakısıklıların yanında ne kızlar gördü bu gözler😂
00 Yorumla
+1 yılElinde olan bişey var buna rağmen kendine bakmıyorsan dikkat etmiyorsan olmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılSpor yap bilader boyuna göre çok fazla kilolusun.
20 Yorumla
+1 yılSeverim o tipleri hele yüzü güzelse
00 YorumlaAllah karakter zayıflığı vermesin?
00 Yorumla
+1 yılOlurum. Hatta fetişim o.
00 YorumlaSeviyorsam olurdum gönül bu 😄
00 YorumlaYemin ederim aradığım kız tipi
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılHayır kendimi doyuramıyorum onu nasıl doyurayım
00 Yorumla Seviyorsam olurdum
00 Yorumla
+1 yılNiye olmasın ki. Sen olur muydun peki.
20 Yorumla
+1 yılOlmazdım..
10 Yorumla
+1 yıl72 kilo şişman sayılmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden olmayalım?
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum
00 YorumlaBen olurdum.
00 Yorumla
+1 yılKilo sorun olmaz benim için
00 Yorumla
+1 yılOlurum şişman daha iyi 😂
00 Yorumla
+1 yılolurum tabikiii
00 Yorumla
+1 yılSismanlardan nefret ediyorum
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılOlmam
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaAbazanlar çıkar yokluk niyetine
00 Yorumla
+1 yılEvet neden olunmasın
00 YorumlaOlurdum herşey tip değil
00 Yorumla
+1 yılNiye olmasin anlamadim
00 Yorumla
+1 yılCıkk olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmazdım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtesliyse evet
00 Yorumla
+1 yılBen olurum 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla
+1 yılŞişman sayılmaz ki
00 Yorumla
+1 yılMaşallah
00 Yorumla
+1 yılOlmam
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasnlarki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbasen popo nsll
00 Yorumla