Gerçek "AŞK" isterken ; ten'e dokunmak mı? Yoksa kalbe dokunmak mı?

Gerçek aşk yani saygıya ve güvene dayalı, öz verili ve fedakarlık bulunan sevgi yüreğin bir daha alınmamak üzere karşıya verilmesi ile başlar ve devam eder. Bu gerçek sevginin içinde hem kalbe tam dokunuş hemde tene tam anlamı ile temas at başıdır.. Erkek sevdiği kadının kalbine inanılmaz şekilde dokunurken, kadının kokusu ve lezzetini de tam anlamı tatmak ister. İşte bunlar olduğu zaman ortada başta belirttiğim kriterlere dayalı aşk vardır.
Rica ederim :)
Gerçek aşk hemhal olmak, kendini katarak sevmek sevgiliyi gönlüne dokunmak, bazen göz yaşıyla, bazen en segili ve gülen bakışlarla, bu annede olur babada, mesele bakışlarla yüreğe dokunmakta.
s3-eu-central-1.amazonaws.com/.../coverd.jpg?58
Kalbe dokunmak. Yanagimdam ya da dudagimdan opulmektense kirpiklerimden, alnimdan veya avuc iclerimden opulmek daha guzel
"İnto the heart that where I'm in now."
Cevap
31Cevap
Gercek ask, ruhu sevmektir, ruhu mutlu etmektir, kalbe dokunmaya anlam veremiyorum, kalp beden bugun beni sever yarin seni... "Ruh" a hitap edersen bir omur mutlu olursun...
Aşkın kalbe dokunması , kalbe, duygulara, içten sevgiye hitap etmesi gerekir. Ten dokunuşu sevgi ve aşk ile değer kazanır.
dokunmadan daha güzel sankı uzakdan onu izlemek senın onun sevdigini bilmeden onu sevmen sonra genellikle bumuydu la bu kız ıcınmıydı hersey oluyo
Kalbe dokunmak kalbe , benim işim kalple o sevgiyi guveni aşiladiktan sonra hic birakmayacagim esimin teni , bedebi benim olur zaten , eminim sevdigim kizda boyle istiyodur.
Bu kadın soruları tüm gün çalışıp not defterinde tutmuyorsa ne olayım
Düzgün soru sorabilmek için tabiki öncesi araştırma yapıyorum ve notlar alıyorum. Fotoğrafları bile önceden belli benim sorularımın.
Valla abla senin kadar bu siteyi düşünen bir insan yok
Biz buna kendimize olan saygı diyelim. Benim kriterlerimde birinin abuk sabuk soru sormazı caiz değildir ;P ;P
gerçek aşk bir beden olmaktır sevdiginle
onunla aglamak onunla gülmek
hissedebilmek
öncelik daha dogru amaç kesinkikle kalbe dokunmak... öncelık ten olursa zaten aşk olmaz onun adı...
Ten uyumun yoksa işin zor. ikiside ama en çok kalbe dokunmak
Tene dokunmadan kalbe dokunamazssın... sen hiç ağızı kapalı şişeden su içmeyi denedin mi?
Ben gerçek aşkı hâlâ bulamadım arıyorum ozaman konuşalım bunu:Dd
sevmek için kalbe dokunmak şarttır tene dokunmaksa bu sevgiyi taçlandırır
Ömürlükse kalbini severim :) diger şeyler zaten kendisi olur :)
Et ete deyince aşk bitiyor ne yazıkki önemli olan hasret kalmak ulaşamamak
Tene dokunursan seks olur kalbe dokursan aşk sevgi olur
İçinde benim için atmayan bir kalbi olmayan teni napim ki?
Her ikisi de tam ortası
Tene dokunmakdan kasıt nedir?
kalp herşeydir
Ruha dokunup tene işlemek
dokunmadık yer bırakmamak :))
Önce kalbe dokunursun, sonra tene
bnce her ikiside :)
kalbe bebeğim SFfwfgfwef
Kadının kalbine dokunursan teni hazır olur zaten
Kalbe dokunmak onu kazanmak
Tabikide kalbe dokunmak ❤️
Önce kalbe dokunacaksın tabi
Tene herkes dokunabilir ama kalbe herkes dokunamaz
Gerçek aşk diye bişey yok
İkisinede bence :D :D
Gerçek aşk kalbe dokunur bence
Önce kalbe sonra tene dokunmak
aşk kalpte hissedilir teyze
Kalbe dokunmak 😊
Her ikiside bence...
Kalbe tabiki
Aşka inanmam
Kalbe
Ikiside.
kalp
Kalp
Kalbe 😊
Ikisi ayni anda
Beyne dokunmak
değill
Kalbe
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar