Babam sözünü tutmuyor sözünü tutması için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben bulunduğum şehirde çok zengin ve tanınmış bir ailenin çocuğuyum babam audi Q7 abim mercedes cls annem de mercedes c180 amg kullanıyor abim özelde okuyor 8 yıl oldu hala bitirmedi her ay 5 6 milyar para yiyor telefon benzin her şeyi babam karşılıyor ben de bulunduğum şehirde devlet üniversitesini kazandım aynı anda da kendi şirketimizde çalışıyorum hemde çok büyük sorumluluklar var üzerimde babam bana bmw 320d sözü verdi almadı ehliyeti al dedi aldım almadı okula başla dedi başladım almadı ilk dönem bitsin dedi bitti almadı şimdide alttan hiç bir dersin kalmazsa alcam diyor ha bire söz değiştiriyor ben sana söz vermedim diyor abime ne istese alınıyor aylık 700 tl alıyordum şimdi aylık 500 tl veriyor bana böyle yapıyor çok zoruma gidiyor sanki ben onun çocuğu değilim bu ayrımcılığı bırakıp değerimi anlaması ve arabamı alması için ne yapmalıyım konuşmakla olmuyor konuşuyoruz ciddiye almıyor bağırıyor küfür ediyor aile büyüklerine söyle derseniz herkes ben karışmam diyor bunun bir çözümü yokmu ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin :( Cevaplarınız için teşekkürler
Babam sözünü tutmuyor sözünü tutması için ne yapmalıyım?