Erkek arkadaşım babasının sözünden çıkamıyor?

Yaklaşık 2 yıldır bir beraberliğimizde çok fazla denk geldiğim bir problem genelde erkekler ana kuzusu olur ancak benim erkek arkadaşım 26 yaşında ilk görüştüğümüz zamandan beri sürekli babam şöyle ister böyle ister diye konuşmalarımız oluyor. Ben açık bi insanım başlarda ailem kapalı istiyor diye görüşmek istemedi benimle şu an çok güzel bi ilişkimiz var sevgisinden aşırı eminin durum ciddiye bineceği için yazıyorum bir şey istediğim zaman babam müsaade etmez böyle olmaz şöyle olmaz diyor en basitinden 9 kardeşler ve 7 si evli bende düğün yapmak istemediğimi hatta gelinlik bile giyinmek istemediğimi söylediğimde, bende istemiyorum ama babamı ikna edemem ya da babam şöyle ister diye konuyu kapatıyor bunu bütün kardeşlerinde yapıyor 33 yaşında abisi var ona bile müdahale ediyor ben kızdığım zamanda biz evlenince başka bir evimiz olacağı için bana bu kadar karışmaz diyor emin olamıyorum ikimiz aynı şehirdeyiz ben bu şehirde yaşamak istemiyorum tayinimi başka şehire almak istiyorum ben gideyim evlenince sende gelirsin dediğimde yok burada evlenelim sonra beraber çıkarız, ben şimdi senin için başka şehire gelirsem babam hoş karşılamaz diyor ya da şu an ikimizde çalışıyoruz 13 bin maaş alıyor ve 10 bini babasına veriyor ( evleri olmasına ragmen kira ödeme dertleri olmamasına ragmen ve başka evleri daha var ordan da kira geliyor ) aile evinde kaldığı için bende aynı maaşı alıyorum ama aileme gönderdiğim max 2000 oluyor evleneceğimiz zaman yine bi kısmını veririm diyor buna bile bir şey demiyorum ama evlenince balayına suraya gidelim mi dediğimde 3 gün baba evinde kalmamız lazım diyor benim zaten iznim kısıtlı onu boş yere evde durup harcamak istemiyorum dediğimde bi şekilde beni sakinleştiryor aşırı baba sözü dinliyor biliyorum çok uzun yazdım ama kimseye anlatamıyorum kafam çok karışık sevgisinden emin olmasam şu an bırakırım ama karşılıklı sevgi var ortada hakkınızı helal edin uzun uzun okutup kafanızı şişirdim cevaplarınızı bekliyorum

Erkek arkadaşım babasının sözünden çıkamıyor?