ve sevgilisiniz, bu kişi hakkında ne düşünürsünüz?
Ben bunu parmağımda oynatırım :p
Bunu da kaçırırsam öhhhh !
Seviyorsam sonuna kadar !
Öfff çok yılışık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aynısı olmuştu. O zamanlar aşık olamıyordum, canım çok yanmıştı o güne kadar. Onu bırakırsam mahvolur, zaten iyi biri diyip çıktım. 10 ay kadar sevgili olduk. Bağlanmıştım artık. Yaz tatiline memlekete gitti, gözden ırak gönülden ırak olduk ve tekmeyi bastı. Sırf kariyer için. O kadar seviyordu ki, anlatsan okumaya üşenir insan. Artık aşık olacak kadar tanışmaya bile fırsat vermiyorum insanlara. Şıklara gelince: Hiçbiri. Hele bir aşık olsun bakarız...
Bahsettiğimiz senin kız arkadaşınsa onunla evlen derim.Bu devirde gerçekten seven kız bulmak çok zor.Hep gözleri dışarıda.Bazı bayanlar hariç.Ben senin yerinde olsam sonuna kadar giderdim.Sen belki ondan hoşlanmıyorsun veya uzak durmaya çalışıyorsun ama senin sevdiğinle değil seni sevenle olacaksın.Sevgilerle...
evett bende de hep aynı durum oluo, birinden cok hoşlanıyorum sonra benim ona karşı olan ilgimi anlıo sonra tanışıoruz ,beni tanıyınca bna aşırı bağlanıo o zaman da bn sewmiorum yani hoşlantım gecmiş oluo,hep aynı tip ilşki bendeki de bıktm artk ya cidden :ss
bişey düşünemem bu gbi insanların nesli ne yazık ki tükendii:DDD
Aşık'sa Farklıdır Aşık Gibi Görünür Ama gözü aslında Dışarıdadır ..
Aşık İnsan asla Dışarıya Bakmaz..En azında Ben öyleyim
Cevap
12Cevap
Güzel duygular beslerim ben ona karşı içimdeki sevgi değil aşkın alası :D:D sevgilisiysem gözü başka bişey göremez zaten :P Seviyorsam sonuna kadar yani..
Ben açıkçası aşkı iki kişinin karşılıklı yaşayabileceğine inanmıyorum. Hele ki bu zamanda. Sevildiğini bilen bir süre sonra sıkılır terk eder. Hep aynı senaryo..
ama hoşlantıda önemli yaa öyle biri var şimdi mümkünü yok sevemiyorum...hani kullan adamı dersen kullanmaya bile iğreniyorum :)
benim de gözüm ondan başkasını görmüyorsa mutlu son.
eğer ben aynı şekilde hissetmiyorsam zaten o ilişki kısa sürer, ayrılırım.
fazla ilgi bayıyo beni gözü başkasını görmesin okey de sevgisi beni bunaltmasın.
aşkım aşkım mck mck tipleri sevmiyore.
Benimde onun gibi dusuncelerim gozlerim varsa, aldatmam. Buda yeterli.
şuanda oldugu gibi seviyorsam sonuna kadar oda seviyor no sorun
benim gözümde ondan baskasini görmez
sonuna kadar yani :)
ankete filan bakma kardeş :) kızların hepsi eninde sonunda A seçeneğini davranışlarıyla işaretliyor.
Bu işler böyledir..
Sonra gözüne mil çekmeyi de bileceksin..
ya nerde böyle erkek , bu zamanda erkekler genelde bir ilişki yaşamış kızları daha çok seviyor
ben o erkeklerden değilim
Seviyorsam evet cok mutlu olurum yalniz sıkılabilirim
Öyle biri çıkarsa zaten. ölümüne kadar giderim onla
nerdeee öyle biri kaldı mı ki gözü sadece bir kişiyi görenler
Eğer orta noktayı ayarlayabiliyorsa yanine çok yılışık ne çok soğuk. Ölümüne sverim :)
Alıp Kafese Kapatırım..Öylesini Bulmak Çok Zor Var Ama Bulmak Çok zor
böyle birisi sevilmezmi,onu ellerimle beslerim,onun için köleliği bile getiririm önüne :)
Seviyorsam sonsuza kadar <3
Sıkı sıkıya bağlanırım tabi..
Güven problemi olmayacagı ıcın mutlu olurum
Gözü benden baskasını görmuyor diye dusunurdum
Benim de gözüm ondan başkasını görmez..
Benimde gözüm kimseyi görmez ,severim onu <3
Ruh hastası,yılışık. Benden uzak dursun.
Öle biri çıksa sonuna kadar giderim ben yhani
E düşündüm!cazip gelmezdi artık bana
Ben bunu parmağımda oynatırım :p
on ualıp eve kapatırım çok severmmm :D
aynı şekilde benimde gözüm kimseyi görmez
Bunu da kaçırırsam öhhhh !
Seviyorsam sonuna kadar
buda soru mu..
ölürüm ona
yani ben