Düşüncelerini fikirlerini konuşmasını çok sevdiğiniz ama tipini görmediniz veya hayalinizdeki gibi biri çıkmadı, hoşlanmaya devam eder misiniz?

Düşüncelerini fikirlerini konuşmasını çok sevdiğiniz ama tipini görmediniz veya hayalinizdeki gibi biri çıkmadı, hoşlanmaya devam eder misiniz?
Hoşlanmadıysam devam edemem , tamam kimse ultra güzel veya yakışıklı aramıyor ama bir kaşını gözünü beğenir insan. Düşünsene sevdiğin kişi sana " Dış görünüşünü beğenmedim bir şey hissetmiyorum ama karakterini beğendim " diyor insan bir kötü hisseder. Karakter de çok önemli bakış açısı, düşünceleri vs o yüzden hem dış görünüşüden etkilenmelisin hem de karakterinden ikisi olmadan olmuyor olmaz
● Bir insanın dışı, sadece bir ilk izlenim bırakır. Aslında gerçek güzellik, kişinin iç dünyasında gizlidir.
➥
Eğer birinin düşüncelerini, bakış açılarını ve sohbetini seviyorsam, bu, o kişiye olan saygımın ve ilgimin göstergesidir. Dış görünüş değişebilir; beden yaşlanabilir, yüz ifadeleri farklılaşabilir. Ancak bir insanın içindeki derinlik, karakteri ve ruhu zamanla daha değerli hale gelir.
➥
Hayal ettiğim gibi biri olmasa da, kurduğum bağ ve paylaştığım anlamlar, fiziksel çekicilikten çok daha kalıcıdır. Gerçek bir bağ, yüzeyin ötesine geçmeyi gerektirir; insanı sadece dışarıdan değil, içinden de görmek, anlamak gerekir.
➥
Çünkü sonunda, birinin fiziksel özellikleri silikleşir, ancak paylaşılan güven, anlayış ve samimiyet hep kalır. Gerçek bağlılık, içsel bir uyumdan doğar ve en derin bağlar, zihinsel ve duygusal seviyelerde kurulur.
➥
Bu yüzden, en önemlisi, birlikte anlamlı bir şeyler yaratmak ve birbirini gerçekten hissetmektir. .. ☘︎..
Cevap
2Cevap
ben zaten önce karaktere bakarım
Hacı valla açıklama ve soru beynimi yaktı shdjnbnsjd Konuşmalarını ve fikirlerini seviyorsam otomatik olarak ilgilenmiş olurum laa
Ne kadar evet de desem bu soruya dış görünüşü tipi gorunce soğuyorum istemsizce olmuyor
Evet albeni önemli ama sesini seversin sohbetini seversin merak edilir
Evet, fikirleri, sohbetini beğendiysem
İşTip önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?