Otobüste, barlarda, kafede, yolda bakıştıkların olduysa bazen gözünü kaçırıyorsun. Biz arkadaşlarla bara gitmiştik alkol içiyorduk benim önümde oturan arkadaşımın arkasında iki masa ilerde adamın biri bana dik dik bakıyordu gözü benden ayırmıyordu.. tuhafıma gitti bende başımı sağ sola bakıyorum öylesine. 😃
Dışardan tanımadığın birilerine bakıştıkların oldu mu?
Ben kimseyle bakışmıyorum, sadece sevgilimle/eşimle bakışacağım olunca. İnsanlar birbirlerini bulmuş mis gibi sevgili/eş varken milletin gözünden bize ne? Bir sevgilim/eşim olsa her fırsatta onun gözlerine bakıp bakıp dalardım doğrusu.. Onun gözlerinin değerini bilirdim..
Bir saat önce uzun uzun bakıştık yanıma gelip oturdu Sohbet etmeye çalıştı Benim cevap Sahneye bakıyordum size değil boyunuz uzun olduğu için göz göze geliyorduk dedim🤦♂️😂😂😂 bir şey olmaz konuşalım dedi Ben yalnız oturmayı tercih ediyorum teşekkür ederim dedim 😂😂 Al işte istemiyorum hayatımda kimseyi diyorum yine başına böyle şeyler geliyor 🤷♂️
Oldu ben dolmuşla gidiyordum camdan bakarken göz göze geldik yakışıklıydo arabası da çok güzeldi iş adamı gibi.. Baya bakistik normalde hemen başka tarafa bakarım ama bu sefer bilerek ilk kim gkzunu çevirecek diye bekledim Bem çevirdim önüme bakıyorum hala bana baktığını hissettim sonra yeşil ışık yanınca geçti ztn
He bir keresinde metroda 4 5 defa aynı kişiyle göz göze geldik manyak sapıkça bakıyordu sandım da bilmiyorum artık 😂 İlk defa yaşadım yanlış anlamış olabilirim 🤔