Hani olur ya uzaktadır ama bilir sizi.. ne yaptığınızı hatta neyle uğraştığınızı..
Ezberlemiştir sizi tanıyordur, sizi sizden daha çok..
Özlüyordur söylemese de hissettiriyordur..
Var mı sahi böyle size özel biri?
Ezberlemiştir sizi tanıyordur, sizi sizden daha çok..
Özlüyordur söylemese de hissettiriyordur..
Var mı sahi böyle size özel biri?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet var, uzaktan beni sürekli kontrol ettiğini beni çok önemsediğini biliyorum. Ama olacağı olmayan bir durum…
hikayem derin diyorsun?
Yoo, bu kadardı…
yeterli
bence var
kim
eski sevgilim her şeyimi bilen ve takibe alan biriydi. muhtmelen su anda bile takip takipçi sayimi biliyordur sorsalar
özlüyor musun
eh. yanlış bir kişi. onunla olmak istemem ama alışınca ozlem oluyo tabii
tadı tuzu
senin var mi
yok be kimin umrundayım ki :D
senin takip ettiğin?
maalesef.. senin var mı
maalesef evet mi maalesef hayır mı. benim yok ama merakimdan eeskiye bakıyorum anilar yine de güzeller
detaycısın ve geçmişle yaşıyorsun.. duygusalsındır da sen. hatta ayrıntılara çokta önem veriyorsundur. sen ve senin gibiler hassas insanlar ama çok üzülürler be. en güzel çağlarını geçmişine harcıyorsun ''arada da olsa'' .. YAPMA !
o kadar benle alakasiz bir yorum ki:) ben genelde önüme bakarım ve geçmişte yaşamam. gecmise bakmam icin bana gecmisi hatirlatan şeylerin gorunmesi gerek. örneğin YouTube listesinde sıradaki parcanin iliskimde bana armagan edilmiş olmasi. iliskilerimde de açıkçası duygusuz ve hatta odun ve umursamaz olan taraftim. tabii bunun sebebi gercek anlamda hiç aşık olmamış olmam olabilir. belki de seversem ciddi bir aşık olurum hiç bilmiyorum.
inanır mısın ilk defa alakasız yorum yaptığım için aşırı mutlu oldum. kendini ne güzel ifade ettin.. gerçekten mutlu oldum hep böyle ol olur mu.
teşekkür ederim bence burada duygusal olan biri varsa o da sensin su an bu şarkıyı dinliyor ve kalbinin acısına her gecen gun alışmaya calisiyorsun. sarki guzelmis bu arada ilk defa dinliyorum
:D ya 2 kişi alakasız yorum yapmaya kalksa bu kadar yapardı inan bana bu kafayı yaşamıyorum :D tanısan öyle demezsin. ödeştik sanki :D
o zaman bu soruyu neden sorar ki bi insan 😂 ve bu sarkiyi atar. şarkıyı dinlerken mi ilham geldi ve yaratıcılığıni konuşturdun? maalesef dedin zaten. maalesef evet takip ettigim var? diyon dimi
:D maalesef yok derken yok yani demek istedim :D Keşke olsaydı kafasıyla değil.. Evet soru sorarken ilham bekliyorum genelde :)) Her dk soru soran biri değilim.. ama birini düşünüp soranın ta... D:D Sen varya sen tehlikelisin he ama şu an tehliken işlemezzz cünkü soruyla alakam sadece soruyor olmam :D
haydaaa neyse keyfinin yerinee oluşundan dolayi ikna oldum gitti 😂
:D eyvallah şekerlik
eyvallah bizden 😎