Kişilik & Karakter 3 ay Sizi iyi tanıyan biri / birileri var mı? TatlıKızzzz34Fenomen Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Evet arkadaşlar pamuk eller klavyeye.. 😅https://www. matequiz. com/tr/start. html? quiz=64837b502de55acb09eb9c75 ?😄😄 Güncellemeler3 ay Linki yanlış yere eklemişim..😄www.matequiz.com/.../start.html Sizi iyi tanıyan biri / birileri var mı? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
PrensinMekanıFenomen Takip Et Guru Yaş: 23 3 ay 2 yanlışım var 😄 1 5 Yorumla TatlıKızzzz34 3 ay Gayet iyi.. 😅 Yorumla PrensinMekanı 3 ay Spor ve dersten gitti 😄 Yorumla TatlıKızzzz34 3 ay Neydi cevaplar.. 😅 Yorumla PrensinMekanı 3 ay Hentbol seçmiştim diğeri de matematik 😄 Yorumla TatlıKızzzz34 3 ay 😅 Yorumla
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 74,4b cevap paylaştı. Beni en iyi ben tanıyorum. testi hemen çözüyorum abla :) 4 tane bildim 1 5 Yorumla TatlıKızzzz34 3 ay Aynen öyle insanı kendinden çok kimse tanıyamaz.. Gayet iyi. 😄 Barış_LonelyForever 3 ay Aktivite olarak kitap okumak dedim ama film seviyormuşsun abla :D TatlıKızzzz34 3 ay Aslında ikisini birden seçebilme şansım olsaydı keşke.. 😅 Barış_LonelyForever 3 ay Bence de ikisi de güzel abla 😅 iyi geceler.. TatlıKızzzz34 3 ay Teşekkür ederim Barış.. 😅İyi geceler..
_Maidetta_Fenomen Takip Et Master Yaş: 37 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. 2 de kaldık yahu 1 1 Yorumla TatlıKızzzz34 3 ay 😅😅 Yorumla
s Acid_QeennFenomen Takip Et Master Yaş: 42 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. 5/9 çıktı...😄 1 3 Yorumla TatlıKızzzz34 3 ay Gayet iyi gibi.. 😄 Yorumla Acid_Qeenn 3 ay Evet güzel sallamışım hiç konuşmadığımız halde..😄 Yorumla TatlıKızzzz34 3 ay Aynen.. 🤣🤣 Yorumla
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 34 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 21b cevap paylaştı. İki bilmiştim galiba.. 😄 0 3 Yorumla TatlıKızzzz34 3 ay Göremiyorum.. 😄 Ayıp ama ya karşılığı bu mu tiryaki.. 😅 Yorumla tiryakinimtiryakin 3 ay Bu defa 4 oldu, hadi iyisin.. 😄 Yorumla TatlıKızzzz34 3 ay Ben 8 bildim ya ayıp ayıp.. 😅 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 346 cevap paylaştı. Tek bir kişi var. Her hareketimin ne anlama geldiğini bilen, bakışlarımla anlatmak istediğimi anlayan. 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece kendi Kendim çok iyi biliyoreee...😉😅 1 1 Yorumla Sinirrr 3 ay 3... 😪 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 47 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beni sadece ben iyi tanırım, o bile eksik, yarım yamalak.. 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. 6/9 e fena değil sanki 😄 0 3 Yorumla TatlıKızzzz34 3 ay Çok fazla konuşmadığımız halde gayet iyi.. 😅 Yorumla _Elyise 3 ay Daha fazla konuşmak gerekiyor demek ki 😄☺️ Yorumla TatlıKızzzz34 3 ay Aynen öyle.. 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
2 yanlışım var 😄
Gayet iyi.. 😅
Spor ve dersten gitti 😄
Neydi cevaplar.. 😅
Hentbol seçmiştim diğeri de matematik 😄
😅
Beni en iyi ben tanıyorum. testi hemen çözüyorum abla :) 4 tane bildim
Aynen öyle insanı kendinden çok kimse tanıyamaz.. Gayet iyi. 😄
Aktivite olarak kitap okumak dedim ama film seviyormuşsun abla :D
Aslında ikisini birden seçebilme şansım olsaydı keşke.. 😅
Bence de ikisi de güzel abla 😅 iyi geceler..
Teşekkür ederim Barış.. 😅İyi geceler..
2 de kaldık yahu
😅😅
5/9 çıktı...😄
Gayet iyi gibi.. 😄
Evet güzel sallamışım hiç konuşmadığımız halde..😄
Aynen.. 🤣🤣
İki bilmiştim galiba.. 😄
Göremiyorum.. 😄 Ayıp ama ya karşılığı bu mu tiryaki.. 😅
Bu defa 4 oldu, hadi iyisin.. 😄
Ben 8 bildim ya ayıp ayıp.. 😅
Tek bir kişi var. Her hareketimin ne anlama geldiğini bilen, bakışlarımla anlatmak istediğimi anlayan.
Sadece kendi Kendim çok iyi biliyoreee...😉😅
3... 😪
Beni sadece ben iyi tanırım, o bile eksik, yarım yamalak..
Seni tanımıyorum
Evet bir kişi var sadece~ ℳ
6/9 e fena değil sanki 😄
Çok fazla konuşmadığımız halde gayet iyi.. 😅
Daha fazla konuşmak gerekiyor demek ki 😄☺️
Aynen öyle.. 😅
Var tabiki olmazmı
Varr