Platonik aşık olduğum kişi numaramı neden silmiyor?

Ben işyerinde bir çocuğu 5 aydır platonik seviyordum. Sonra tesadüfen telefon numarasını buldum. Mesaj attım Merhaba diye, profil fotoğrafı herkese açık değildi. Sonra cevap verdi. As diye. Ben adımı yazdım ve işyerinden dedim. O da çıkaramadım dedi. Sonra profil fotoğrafınız olsa tanırdım belki dedi. Ben profilime kendi fotoğrafımı koydum. Sonra tanıdı. Merhaba nasılsınız dedi. Bende iyiyim siz nasılsınız dedim. Bende iyiyim teşekkürler dedim. Sonra sanırım numaramı ekledi ve profil fotoğrafını gördüm. Profil fotoğrafında bir kızla fotoğrafı var ve durumundada adlarının baş harfleri ve ortada kalp var. Kızın adının baş harfi ve benim adımın baş harfide aynı. Tabi bunu gördükten sonra ben bir daha mesaj atmadım. Ama beni neden ekledi. Bunu anlayamıyorum. Fotoğrafı görmem için eklediyse neden geri silmedi beni anlamadım. Sizce neden silmedi numaramı? Acaba karaktersizmi? Ben ona onu sevdiğimi söyleyemedim ama zaten anladığını düşünüyorum. Numarasını telefonumdan hala silemedim. Kafam karışık. Ama sevgilisi olduğunu öğrendiğim için şimdi üzerimden ağır bir yük kalktı. Artık düşündüğüm gibi bir insan olmadığını anladım. Böyle işte... yorumlarınız için teşekkürler...
Platonik aşık olduğum kişi numaramı neden silmiyor?