Yaşım 22 ve hiç kız arkadaşım olmadı
Bu konuda hiç olmadığı dalga geçenler oluyor... olmaması bu normal mi sizce ?
Bu konuda hiç olmadığı dalga geçenler oluyor... olmaması bu normal mi sizce ?
22 yasinda bir erkek olarak ozel iliski duzeyinde mi yoksa genelde kizlarla sadece arkadaslik bile kurmadin mi?
Eger ikili iliskiyse bahs ettigin ve beklentilerin duygusalligin otesindeyse cuvallaman normal.
Biz erkekler oturuyor televizyon basinda profesyonel ablalarin yine abilerle cevirdigi konulu filmleri izleyip,bilinc altimizi farkinda olmadan(evet! iste bu yea!boyle bir hatun yapmaliyim a dostlar huhh!)
Telkinleriyle kodluyoruz.
E dogal olarak biz profesyonel ablalarin muamelesini yurdumun olaydan bir haber nadide kizlarindanda gormeyi umup totomuzu avuclamak zorunda kalinca basliyor munakasa.
Ozetle biriyle olmak demek onun yaninda olmasi demek degildir.Cok uzaklardan bile tanidik bildik seyler soyleyen birileri burnumuzun dibindekilerden bile daha yakin gelir.
Saygilar . .
Benimle hiç dalga geçen olmadı. En azından yüzüme söylemediler. En iyisi boşver sen en iyisini yapıyorsun diyorlar bana :)
Tabi iyi niyetli arkadaşlarda öyle diyo...Takıntı yapmıyordum bu konuyu ama saçma sapan tepkileri anlamıyorum...:)
benim arkadaşımda aynı şekildeydi aynı durumdasınız.yardımcı olabilirdim gizli olmasaydın eklersen belki olabilrm..
Kendini eşinemi saklıyosun tamam o zaman normal olmaması asdfgh
olsada zinaya asla yaklaşmam çünkü kendimi tanıyorum ancak olmuyor diye bunu kötü ve art niyetle eleştirmeleri çevremdekilerin can sıkıcı...
Cevap
7Cevap
benim ilk 15 yaşın da oldu 32 yaşındayım halen bekarım değişen bir şey yok sen benden karlısın. Boş ver dert etme olmaması daha iyi eşinle öğrenirsin her şeyi.
Olsa bir dert olmasa bir dert.Bana kalırsa kardeş olcaksada bu yaştan sonra olsun derim.
Normal tabi ki. Evlenene kadar da olmaması gerekiyor zaten.
sevgili yok kafa raha boşver sen o malları :D
bende öyle düşünüyorum valla..
korkma kardeş daha gençssin olur merak etme
Takıntı yapmıyordum ama art niyetli kişilerin bu durumla dalga geçmeleri üzücü...
22 yaş sendromu..psikoloğa git..depresyondasın..
Ne guzel işte kime ne
napıcan sevgiliyi çok normal takma sen :D
normal,eşini bekle
normal, olabilir çok takma
Olmaması anormal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar