En çok istediğim şey sevilmek ilgi Alaka görmek bu dünyadaki en çok istediğim şey her canlının sevgiye ihtiyacı var ama benim sevenim yok bazen bu çok koyuyo oturup Ağlıyorum sizinde böyle oluyomu
doğru kişi karşina cıkmamış olabilir umudunu kesme kendini üzme negatif şeyler düşünme çünkü insanın düşünceleri belli bir frekansla evrende dolaşır bumerang gibi düşüncelerin sana tekrar geri döner beyninde sürekli negatif düşündüğün için duygusal kısım daha fazla çalışır ve seni sürekli üzgün birisi yapar beynin duygusal kismini rahatlatmak için pozitif düşün çünkü pozitif düşünmek beynin mantıksal ve düşünceli kısmını aktif edersin ve daha doğru kararlar verirsin bunu unutma sende evleniçeksin bir boyle düşün karşina seninde güzel bir insan çıkıcak demek ki daha vakti gelmemiş sabret biraz
ne mutlu sana böyle temiz kalmak inan bana yer yüzündeki hemen hemen her kadının yaşı geçtikten sonra veya 30 a yaklaştığında ahh çekerek ( keşke okadar sevgilim olmasaydıda hem kalbim hemde bedenim temiz kalsaydı ) diye yaşadığı pişmanlığa sen olmadı diye oturup ağlaman. bence kıymetini bil sevin ve mutlu ol bir gün evleneceğin adama sakla kendini :))
işte sıkıntı burda bende erkek olarak evlenmeden yaşamam, ama bayanlar bu konuda bizim gibi dirayetli değil, seni seviyorum sen kadınımsın şöylesin böylesin dedinmi adama karşı koyamıyo ve ilişki yaşanıyo , sonrası hüsran tabi adam kaçıyo istediğini alıyo çünkü.
aa orda dur evlenebileceğin kişiyi bulduktan sonra zaten o kavgalar çiftleri olgunlaştırır ve birbirine bağlar önemli olan bu işte biz bir aileyiz gözüyle bakmak gönüş işi bu herkes anlamaz :))
Yok be sevgilinin olmamasi iyi benim var. Senin gbi bnde gecen sene sizlaniodum ayran gonulluymusim galibs baska birine tutuldum belki onla evlenme ihtimalim var. Bu sefer sevgilime ne diycem oda bana cok baglandi sevio. Ama arkds gbi knki gbi olfum ben artik sevgili gbi goremeiyirum
Nasip kısmettir bu işler takıp düşünme her şey sevgili demek değil ki. Hem belki de senin için daha iyidir. Ya hayatına girip senden bir şeyler alıp götüren seni üzen sevgililerin olsaydı. Bardağa dolu tarafından bakmak lazım
Şu sitede 21 ve 22 yaşında iki tane ruh hastası var. ''Neden hiç sevgilim olmuyor?'' diye isyan ediyorlar. Ve bunlar sürekli başka hesaplarla soru soruyorlar. Özellikle 21 yaşındakinin sorusunu günde 5 defa görüyorum. Hatta sorularında ''Allah yalnız kalmamı istiyor beni umursamıyor !'' bile diyor. Acizliğin bu kadarı.
Yoksa yok arkadaş, aceleniz ne? Sanki 35 yaşında geldiniz de evde kaldınız. Bu siteye girip bu yazıyı yazabilecek zihinsel sağlıkta olmana şükret bence.
Degil. Bu yasina kadar sana hicbir erkegin yaklasmamis olmasi cok dusuk bir olasilik. Eger yaklasti ve sen reddettiysen, o zaman sende sorun var demektir. Fazla secici olma ve insanlara sans ver.
İçine başka bir erkeğin sevgisi girmemiş başkası tarafından duygulaın kirletilmemiş, tertemiz bir insansın. daha ne olsun. insan seni sevmeye kıyamaz. üzerine titrerdim.
En İyi Cevaplar